Publisert: 13. mars 2016 - Henrik Wangberg

Torsdag 10.03 sesongåpnet G16-2 mot Ridabu. Ettersom dette var første kamp og halvparten ikke hadde spilt kamp enda før i år var målsetningen enkel, vi skulle jobbe med struktur og grunnleggende bevegelser.

I første omgang slipper vi inn et mål fordi vi roter i igangsettingsfasen. Etter en rotete start på kampen kommer vi mer inn i det, og produserer mange sjanser langs venstresiden utover i førsteomgang. Dessverre er vi for ubesluttsomme og/eller upresise foran mål - og scorer dessverre ikke.

I andre omgang prøver vi å starte i høyt press. Dette er vi dessverre ikke klare for, og vi blir løpt igjennom. Utover i omgangen har vi bedre fasong, men slipper dessverre inn nok et mål.
Siste 10-15 av kampen skaper vi et visst press, og reduserer til 1-2 ved frispark av Henrik Holm.

Kampen ender 1-2. Den viser først og fremst at vi har for få angrepsspillere med høy fart, og selv om vi er teknisk gode med antydninger til godt spill sliter vi med å spille i høyt tempo gjennom forsvarsleddet til Ridabu. Når strukturen sitter litt bedre og spillet påvirkes fordi det blir tryggere forventer vi å få en grei sesong i G16 1. div med dette laget.

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer