Publisert: 13. mars 2016 - Henrik Wangberg

Torsdag 10.03 sesongåpnet G16-2 mot Ridabu. Ettersom dette var første kamp og halvparten ikke hadde spilt kamp enda før i år var målsetningen enkel, vi skulle jobbe med struktur og grunnleggende bevegelser.

I første omgang slipper vi inn et mål fordi vi roter i igangsettingsfasen. Etter en rotete start på kampen kommer vi mer inn i det, og produserer mange sjanser langs venstresiden utover i førsteomgang. Dessverre er vi for ubesluttsomme og/eller upresise foran mål - og scorer dessverre ikke.

I andre omgang prøver vi å starte i høyt press. Dette er vi dessverre ikke klare for, og vi blir løpt igjennom. Utover i omgangen har vi bedre fasong, men slipper dessverre inn nok et mål.
Siste 10-15 av kampen skaper vi et visst press, og reduserer til 1-2 ved frispark av Henrik Holm.

Kampen ender 1-2. Den viser først og fremst at vi har for få angrepsspillere med høy fart, og selv om vi er teknisk gode med antydninger til godt spill sliter vi med å spille i høyt tempo gjennom forsvarsleddet til Ridabu. Når strukturen sitter litt bedre og spillet påvirkes fordi det blir tryggere forventer vi å få en grei sesong i G16 1. div med dette laget.

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer