Publisert: 13. mars 2016 - Henrik Wangberg

Torsdag 10.03 sesongåpnet G16-2 mot Ridabu. Ettersom dette var første kamp og halvparten ikke hadde spilt kamp enda før i år var målsetningen enkel, vi skulle jobbe med struktur og grunnleggende bevegelser.

I første omgang slipper vi inn et mål fordi vi roter i igangsettingsfasen. Etter en rotete start på kampen kommer vi mer inn i det, og produserer mange sjanser langs venstresiden utover i førsteomgang. Dessverre er vi for ubesluttsomme og/eller upresise foran mål - og scorer dessverre ikke.

I andre omgang prøver vi å starte i høyt press. Dette er vi dessverre ikke klare for, og vi blir løpt igjennom. Utover i omgangen har vi bedre fasong, men slipper dessverre inn nok et mål.
Siste 10-15 av kampen skaper vi et visst press, og reduserer til 1-2 ved frispark av Henrik Holm.

Kampen ender 1-2. Den viser først og fremst at vi har for få angrepsspillere med høy fart, og selv om vi er teknisk gode med antydninger til godt spill sliter vi med å spille i høyt tempo gjennom forsvarsleddet til Ridabu. Når strukturen sitter litt bedre og spillet påvirkes fordi det blir tryggere forventer vi å få en grei sesong i G16 1. div med dette laget.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer