Publisert: 10. mars 2016 - Harald Renolen

G16 Elite-kvalifisering

LFK G16-1 tok kommandoen fra start i bortekampen mot Raufoss onsdag 9.mars. Kjappe pasninger, gode bevegelser og skikkelig innsats i alle dueller ga resultater raskt!

Bare 6 minutter ut i kampen slo Magnus Methi en god corner som Mathias Innerdal headet sikkert i mål. 4 minutter senere økte Simen Berg ledelsen til 2-0 etter fint innlegg fra Anders Røste. LFKs hurtige høyreving kom til en stor sjanse etter 18 minutters spill, men skuddet strøk på utsiden av stolpen. 

Lillehammers guttelag skapte flest målsjanser i første omgang, men slapp dessverre Raufoss mer inn i kampen etterhvert. På overtid fikk Raufoss et mål etter corner (litt passivt forsvarsspill av LFK?), og lagene gikk til pause på stillingen 1-2.

LFK åpnet 2.omgang friskt, satte press på Raufoss igjen, og fikk en tidlig skåring. Magnus Methi fyrte av et godt skudd fra 25 meter som Raufoss-keeperen ikke fikk kloa i. LFK fortsatte å produsere sjanser på stillingen 1-3, men fikk ikke ballen i mål før det var spilt 55 minutter. Et kjapt innkast fra Audun Skyttermoen, presist innlegg foran mål ved Mats Renolen, en elegant dragning og et godt skudd (markkryper til høyre for keeper) ved Simen Berg, og så ledet LFK komfortabelt (og fullt fortjent) 4-1.

Raufoss-spillerne ga aldri opp, kjempet hardt i duellene og tok godt vare på sine målsjanser. De fikk betalt for innsatsen og reduserte 2 ganger mot slutten av kampen. LFK keeper Magnus Sagbakken hadde en viktig redning 5 minutter før slutt og bidro dermed til å sikre seier og 3 poeng i første kvalik-kamp for Lillehammer-gutta.

LFK G16-1 stilte med følgende startelver; Magnus Sagbakken (keeper), Magnus Methi (venstre back), Audun Skyttermoen (høyre back), Mathias Innerdal og Magnus Ødegård (midtstoppere), Ali Himaj og Mats Renolen (midtbane-ankere), Eirik Åsvestad (offensiv midtbane), Anders Røste (høyre kant), Nils Gudbrandsen (venstre kant) og Simen Berg (spiss).

Eskild Gjevre og Thorsten Giørtz kom inn som henholdsvis midtstopper og høyre back i andre omgang. Begge klarte seg meget bra mot (i hovedsak) 1 år eldre spillere.

Nå gjenstår 2 kvalik-kamper for LFK G16-1. Begge spilles på Stampesletta. Første match er  torsdag 31.mars kl.20.00 mot Toten 1, deretter torsdag 7.april (samme tid) mot Gjøvik-Lyn 2. Med seier i disse to hjemmekampene er LFK sikret et lag i Indre Østlands G16 Eliteserie.

 

 

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer