Publisert: 20. februar 2016 - Harald Renolen

Lørdag 20.02 spilte LFK G16 sin tredje NM kvalifiseringskamp - borte mot Raufoss.

LFK ledet 1-0 etter første omgang, og økte til 2-0 10 minutter ut i 2.omgang. Begge scoringer ved Eirik Åsvestad.

Men....

Raufoss satte inn en solid sluttspurt, banka inn mange mål, og vant kampen helt fortjent, 5-2.

LFK G16 har nå 6 poeng, leder fortsatt pulje 2, og er sikret avansement i Telenor Cup (NM G16). Søndre land har trukket sitt lag, og kun en kamp gjenstår i gruppespillet. Gjøvik-Lyn møter Raufoss fre.24.02. Med et uavgjortresultat i denne matchen blir LFK puljevinner. Dersom Gjøvik-Lyn eller Raufoss skaffer seg 3 poeng til, vil målforskjell avgjøre om LFK tar første-, eller andreplass i gruppa.  De 3 beste lagene i hver pulje går videre til mellomrunden. 

Hovedtrener for G16, Henrik Wangberg, har skrevet kampereferat m.m. Dette er lagt ut på G16s egen lagside. Velg; våre lag - ungdom - gutt - G16-1.

http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell/?tournamentId=148569

NM kvalifisering G16 IØFK Pulje 01

NM kvalifisering G16 IØFK Pulje 03

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Snart klart for Gothia Cup 2018

1731 lag fra 78 nasjoner deltar i verdens største fotballturnering for barn og ungdom (11-18 år) i 2018. Lillehammer FK stiller med 6 lag (G13-G16) som i sine innledende kamper møter lag fra England, Fillippinene, USA, Mexico, Frankrike, Tyskland, Argentina og Sverige.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer