Publisert: 14. februar 2016 - Harald Renolen

Lillehammer FKs G16 lag spilte søndag (13.02.16) hjemmekamp mot Gran på bortebane (p.g.a. Ungdoms OL). Første omgang ble ganske jevnspilt, med mange tøffe dueller, solid innsats fra LFK gutta, men mange pasningsfeil og mye nesten... Begge lag skapte flere målsjanser, men en god LFK keeper (Tage Ingebrigtsen) og ineffektivitet i scoringsposisjoner, sørget for at stillingen ved pause var 0-0.

Et offensivt og skjerpet LFK lag kom på banen i 2.omgang, og tok ledelsen allerede etter 2-3 minutter. Etter fint kombinasjonsspill av Magnus Mehti og Nils K. Gudbrandsen på venstre kant, endte ballen hos Ali Himaj som slo en strøken pasning over til LFKs høyreving Anders Røste. Han kom seg fri og sendte et perfekt innlegg foran mål. Der dukket en løpsvillig Mehti opp og headet ballen sikkert i nota.

LFK gutta senket skuldrene og fikk fart på ballen etter denne scoringen. 10 minutter senere ble Røste frispilt av Mehti, og kunne øke ledelsen til 2-0 med et hardt skudd langs bakken, i Gran keeperens høyre hjørne.  

Halveis ut i andre omgang fikk Mats Renolen fyrt av et skudd som Grans målmann måtte gi retur på. En årvåken Emil Granåsen var først på returen og klinket ballen i mål! 3-0!!! Resten av matchen hadde LFK god kontroll defensivt, samtidig som flere målsjanser ble skapt på grunn av trøkk og tæl i duellspillet og hurtige kombinasjoner.

LFKs kaptein Magnus Hopland Ødegård oppsummerer kampen slik;

- Vi spiller en helt grei kamp; starter ganske bra og skaper en del sjanser, men så setter vi ikke de og da blir vi litt negative og senker oss ned. Men vi starter andre omgang veldig bra, skårer 3 fine mål og spiller veldig bra!

LFK G16 har nå vunnet sine 2 første kvalik kamper i pulje 2 og ligger godt an for videre avansement i Telenor Cup (NM G16). Lillehammer leder sin gruppe med 6 poeng og 7-1 i målforskjell. Laget møter Raufoss borte lørdag 20.02 og avslutter sin NM kvalik med hjemmekamp mot Søndre Land søndag 28.02.

LFK G16 stilte med følgende spillertropp i dagens match: Tage Ingebrigtsen (keeper), Magnus Methi, Mathias Innerdal, Magnus Hopland Ødegård, Mads Skaarseth Svenskerud, Mats Renolen, Ali Himaj, Eirik Dahl Åsvestad, Anders Røste, Nils Kristian Gudbrandsen, Simen Berg, Jonas Flagstad Clements, Audun Skyttermoen, Emil Sætre Granaasen, og Eskild Dahl Gjevre. 

 http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Tabell/?tournamentId=148569

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer