Publisert: 31. mai 2017 - Igor Orlic

 

"Jeg må først gratulere til mine spillere med en sterk seier mot Raufoss og med matematisk bekreftelse på Eliteplass til høsten. I dag har vi bevist riktig spill som vi ønsker i år. Flere ting var på plass spesielt i første omgangen da vi er efektive og raske i offensiv fase, samtidig veldig disiplinert og nøye defensivt. Vi  skal også diskutere på neste treninger om vår prestasjon i 2.omgang.

Selvfølgelig at det er en glede etter at man jobber hver dag på feltet for å få noe og når gutter svarer på sånn måte som i kveld. Det er en følelse som man kan ikke beskrive, og den energi merkes også rundt laget. De oppgaver som jeg sier, gutta fullfører bedre og bedre. Nå har vi koblet 6 kamper uten tap og som jeg har sagt før, dette er ikke tilfeldig. Kun trening og hardt jobb som gutta gjør at vi skaper en riktig miljø og kjemi både på feltet og i garderobe. Vi forsvarte vår målnett 2 kamper på rad uten baklengs, og dette er også veldig viktig signal for laget og stabilitet i def.struktur.

Vi har igjen 2 kamper i juni. Borte mot Gran og hjemme mot Gjøvik. Jeg skal sikkert kreve at vi avslutter vårsesongen på en profesjonelt måte. I tillegg har vi mål for å overleve i 1.div med rekrutt laget. 3 kamper fremover skal vise om vi klarer det."

IO

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer