Publisert: 31. mai 2017 - Igor Orlic

 

"Jeg må først gratulere til mine spillere med en sterk seier mot Raufoss og med matematisk bekreftelse på Eliteplass til høsten. I dag har vi bevist riktig spill som vi ønsker i år. Flere ting var på plass spesielt i første omgangen da vi er efektive og raske i offensiv fase, samtidig veldig disiplinert og nøye defensivt. Vi  skal også diskutere på neste treninger om vår prestasjon i 2.omgang.

Selvfølgelig at det er en glede etter at man jobber hver dag på feltet for å få noe og når gutter svarer på sånn måte som i kveld. Det er en følelse som man kan ikke beskrive, og den energi merkes også rundt laget. De oppgaver som jeg sier, gutta fullfører bedre og bedre. Nå har vi koblet 6 kamper uten tap og som jeg har sagt før, dette er ikke tilfeldig. Kun trening og hardt jobb som gutta gjør at vi skaper en riktig miljø og kjemi både på feltet og i garderobe. Vi forsvarte vår målnett 2 kamper på rad uten baklengs, og dette er også veldig viktig signal for laget og stabilitet i def.struktur.

Vi har igjen 2 kamper i juni. Borte mot Gran og hjemme mot Gjøvik. Jeg skal sikkert kreve at vi avslutter vårsesongen på en profesjonelt måte. I tillegg har vi mål for å overleve i 1.div med rekrutt laget. 3 kamper fremover skal vise om vi klarer det."

IO

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer