Publisert: 31. mai 2017 - Igor Orlic

 

"Jeg må først gratulere til mine spillere med en sterk seier mot Raufoss og med matematisk bekreftelse på Eliteplass til høsten. I dag har vi bevist riktig spill som vi ønsker i år. Flere ting var på plass spesielt i første omgangen da vi er efektive og raske i offensiv fase, samtidig veldig disiplinert og nøye defensivt. Vi  skal også diskutere på neste treninger om vår prestasjon i 2.omgang.

Selvfølgelig at det er en glede etter at man jobber hver dag på feltet for å få noe og når gutter svarer på sånn måte som i kveld. Det er en følelse som man kan ikke beskrive, og den energi merkes også rundt laget. De oppgaver som jeg sier, gutta fullfører bedre og bedre. Nå har vi koblet 6 kamper uten tap og som jeg har sagt før, dette er ikke tilfeldig. Kun trening og hardt jobb som gutta gjør at vi skaper en riktig miljø og kjemi både på feltet og i garderobe. Vi forsvarte vår målnett 2 kamper på rad uten baklengs, og dette er også veldig viktig signal for laget og stabilitet i def.struktur.

Vi har igjen 2 kamper i juni. Borte mot Gran og hjemme mot Gjøvik. Jeg skal sikkert kreve at vi avslutter vårsesongen på en profesjonelt måte. I tillegg har vi mål for å overleve i 1.div med rekrutt laget. 3 kamper fremover skal vise om vi klarer det."

IO

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer