Publisert: 26. mai 2017 - Justus Moe

LFKs G16-lag ga seg ikke før det sto 7-0 da Kongsvinger gjestet Stampesletta.

Erik Toftaker.JPG

 MÅL: Erik Toftaker scoret 1-0 på straffespark i første omgang. (Foto: Justus Moe)

 

Guttelaget har levert flere gode resultater i det siste. Blant annet 2-0 over Brumunddal på bortebane, 4-1 over Ham-Kam hjemme og borte mot Kongsvinger endte det 1-1. Da Kongsvinger kom på besøk på Stampesletta torsdag var det derimot en skikkelig overkjøring fra LFK. Etter at Erik Toftaker scoret 1-0 på straffespark i den første omgangen, som også var resultatet til pause, ble den andre omgangen en meget målrik affære og det endte til slutt 7-0 til hjemmelaget. Toftaker noterte seg for to mål totalt, LFKs øvrige mål ble scoret av Simen Berg, Alireza Sadeqi, Eskild Gjevre, Emil Lien og Filip Ziolko.

Etter kampen var trener Igor Orlic fornøyd, spesielt med den andre omgangen.

- Vi styrte kampen og det var faktisk litt uvant for oss. De lå meget defensivt med elleve spillere bak ballen hele tiden. Vi brukte litt tid i den første omgangen på å finne relasjonene innad i laget og vi sliter litt med noen upresise pasninger og manglende konsentrasjon. I den andre omgangen viser vi oss fram fra en bedre side. Vi er effektive, tålmodige og gjør de riktige valgene i form av pasninger og bevegelse, det gjør at det blir seks mål i den andre omgangen, sier Orlic.

Han mener grunnlaget for den siste tidens resultater ble lagt i vinter.

- Vi viser en innsats og agressivitet som vi har jobbet med i de siste fem månedene. De siste 20-25 minuttene av kampene viser at vi har hatt god nytte av harde treninger i vinter, sier han.

- For at et lag skal lykkes kreves det engasjement, hardt arbeid, energi, lojalitet og disiplin fra spillerne, det er vegen til toppfotball. Og vi hviler ikke på dette, nå er det ny trening med en gang og vi skal fokusere på de punktene vi kan bli bedre på. Nå er fokuset rettet mot neste kamp som er hjemme mot Raufoss neste onsdag, avslutter treneren.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer