Publisert: 26. mai 2017 - Justus Moe

LFKs G16-lag ga seg ikke før det sto 7-0 da Kongsvinger gjestet Stampesletta.

Erik Toftaker.JPG

 MÅL: Erik Toftaker scoret 1-0 på straffespark i første omgang. (Foto: Justus Moe)

 

Guttelaget har levert flere gode resultater i det siste. Blant annet 2-0 over Brumunddal på bortebane, 4-1 over Ham-Kam hjemme og borte mot Kongsvinger endte det 1-1. Da Kongsvinger kom på besøk på Stampesletta torsdag var det derimot en skikkelig overkjøring fra LFK. Etter at Erik Toftaker scoret 1-0 på straffespark i den første omgangen, som også var resultatet til pause, ble den andre omgangen en meget målrik affære og det endte til slutt 7-0 til hjemmelaget. Toftaker noterte seg for to mål totalt, LFKs øvrige mål ble scoret av Simen Berg, Alireza Sadeqi, Eskild Gjevre, Emil Lien og Filip Ziolko.

Etter kampen var trener Igor Orlic fornøyd, spesielt med den andre omgangen.

- Vi styrte kampen og det var faktisk litt uvant for oss. De lå meget defensivt med elleve spillere bak ballen hele tiden. Vi brukte litt tid i den første omgangen på å finne relasjonene innad i laget og vi sliter litt med noen upresise pasninger og manglende konsentrasjon. I den andre omgangen viser vi oss fram fra en bedre side. Vi er effektive, tålmodige og gjør de riktige valgene i form av pasninger og bevegelse, det gjør at det blir seks mål i den andre omgangen, sier Orlic.

Han mener grunnlaget for den siste tidens resultater ble lagt i vinter.

- Vi viser en innsats og agressivitet som vi har jobbet med i de siste fem månedene. De siste 20-25 minuttene av kampene viser at vi har hatt god nytte av harde treninger i vinter, sier han.

- For at et lag skal lykkes kreves det engasjement, hardt arbeid, energi, lojalitet og disiplin fra spillerne, det er vegen til toppfotball. Og vi hviler ikke på dette, nå er det ny trening med en gang og vi skal fokusere på de punktene vi kan bli bedre på. Nå er fokuset rettet mot neste kamp som er hjemme mot Raufoss neste onsdag, avslutter treneren.

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer