Publisert: 25. mai 2017 - Igor Orlic

 

 

"Først og fremst gratulerer til mine spillere og min støtteapparat med dagens seier. I dag var det vår ansvar for å styre med kampen. Dette var litt nytt for spillere og vi hadde utfordring for å spille mot et lag som har 11 spillere bak ball. I tillegg når du aksepterer å gå ned på motstander sitt intensitet så er det ikke enkelt.
 
Akkurat det skjedde i 1.omg da vi lettet etter felles språk og relasjoner som avslutter med dekonsentrasjon eller upresis pasning. Der har vi mye å gå på.
 
I 2.omg var en bedre ansikt av laget, og vi har spilt på den bestemt måte som passet ikke bra for en defensiv orientert lag. Mer efektivitet , tålmodighet og større prosent av riktig bevegelse er resultat at vi scorte 6 mål i 2.omg.
 
Punkter som jeg er fornøyd i dag er at vi viser ut vår agresivitet som vi har jobbet med i de siste 5 måneder. Dette er veldig gledelig å se de "vinter treninger" i de siste 20-25min på hver eneste kamp.
 
For at et lag skal lykkes så kreves enormt engasjement, hard work, energi, lojalitet og disiplin av spillere. Kun de punkter gjelder for å komme seg fram i toppfotball. Folk, krets, forbund og scouter følger G16 Eliteserie, prestasjoner av spillere. Hvis en spiller leverer bra i kontinuitet så vet man aldri når telefon kommer til å ringe.
 
Vi har ikke noe pause. Igjen trening i morgen. Det skal jobbes med de punkter som fungert ikke bra i dag. Fokus er på ny kamp og Raufoss IL som kommer neste onsdag på besøk."
 
Igor Orlic
 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer