Publisert: 25. mai 2017 - Igor Orlic

 

 

"Først og fremst gratulerer til mine spillere og min støtteapparat med dagens seier. I dag var det vår ansvar for å styre med kampen. Dette var litt nytt for spillere og vi hadde utfordring for å spille mot et lag som har 11 spillere bak ball. I tillegg når du aksepterer å gå ned på motstander sitt intensitet så er det ikke enkelt.
 
Akkurat det skjedde i 1.omg da vi lettet etter felles språk og relasjoner som avslutter med dekonsentrasjon eller upresis pasning. Der har vi mye å gå på.
 
I 2.omg var en bedre ansikt av laget, og vi har spilt på den bestemt måte som passet ikke bra for en defensiv orientert lag. Mer efektivitet , tålmodighet og større prosent av riktig bevegelse er resultat at vi scorte 6 mål i 2.omg.
 
Punkter som jeg er fornøyd i dag er at vi viser ut vår agresivitet som vi har jobbet med i de siste 5 måneder. Dette er veldig gledelig å se de "vinter treninger" i de siste 20-25min på hver eneste kamp.
 
For at et lag skal lykkes så kreves enormt engasjement, hard work, energi, lojalitet og disiplin av spillere. Kun de punkter gjelder for å komme seg fram i toppfotball. Folk, krets, forbund og scouter følger G16 Eliteserie, prestasjoner av spillere. Hvis en spiller leverer bra i kontinuitet så vet man aldri når telefon kommer til å ringe.
 
Vi har ikke noe pause. Igjen trening i morgen. Det skal jobbes med de punkter som fungert ikke bra i dag. Fokus er på ny kamp og Raufoss IL som kommer neste onsdag på besøk."
 
Igor Orlic
 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer