Publisert: 25. mai 2017 - Igor Orlic

 

 

"Først og fremst gratulerer til mine spillere og min støtteapparat med dagens seier. I dag var det vår ansvar for å styre med kampen. Dette var litt nytt for spillere og vi hadde utfordring for å spille mot et lag som har 11 spillere bak ball. I tillegg når du aksepterer å gå ned på motstander sitt intensitet så er det ikke enkelt.
 
Akkurat det skjedde i 1.omg da vi lettet etter felles språk og relasjoner som avslutter med dekonsentrasjon eller upresis pasning. Der har vi mye å gå på.
 
I 2.omg var en bedre ansikt av laget, og vi har spilt på den bestemt måte som passet ikke bra for en defensiv orientert lag. Mer efektivitet , tålmodighet og større prosent av riktig bevegelse er resultat at vi scorte 6 mål i 2.omg.
 
Punkter som jeg er fornøyd i dag er at vi viser ut vår agresivitet som vi har jobbet med i de siste 5 måneder. Dette er veldig gledelig å se de "vinter treninger" i de siste 20-25min på hver eneste kamp.
 
For at et lag skal lykkes så kreves enormt engasjement, hard work, energi, lojalitet og disiplin av spillere. Kun de punkter gjelder for å komme seg fram i toppfotball. Folk, krets, forbund og scouter følger G16 Eliteserie, prestasjoner av spillere. Hvis en spiller leverer bra i kontinuitet så vet man aldri når telefon kommer til å ringe.
 
Vi har ikke noe pause. Igjen trening i morgen. Det skal jobbes med de punkter som fungert ikke bra i dag. Fokus er på ny kamp og Raufoss IL som kommer neste onsdag på besøk."
 
Igor Orlic
 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer