Publisert: 25. mai 2017 - Igor Orlic

 

 

"Først og fremst gratulerer til mine spillere og min støtteapparat med dagens seier. I dag var det vår ansvar for å styre med kampen. Dette var litt nytt for spillere og vi hadde utfordring for å spille mot et lag som har 11 spillere bak ball. I tillegg når du aksepterer å gå ned på motstander sitt intensitet så er det ikke enkelt.
 
Akkurat det skjedde i 1.omg da vi lettet etter felles språk og relasjoner som avslutter med dekonsentrasjon eller upresis pasning. Der har vi mye å gå på.
 
I 2.omg var en bedre ansikt av laget, og vi har spilt på den bestemt måte som passet ikke bra for en defensiv orientert lag. Mer efektivitet , tålmodighet og større prosent av riktig bevegelse er resultat at vi scorte 6 mål i 2.omg.
 
Punkter som jeg er fornøyd i dag er at vi viser ut vår agresivitet som vi har jobbet med i de siste 5 måneder. Dette er veldig gledelig å se de "vinter treninger" i de siste 20-25min på hver eneste kamp.
 
For at et lag skal lykkes så kreves enormt engasjement, hard work, energi, lojalitet og disiplin av spillere. Kun de punkter gjelder for å komme seg fram i toppfotball. Folk, krets, forbund og scouter følger G16 Eliteserie, prestasjoner av spillere. Hvis en spiller leverer bra i kontinuitet så vet man aldri når telefon kommer til å ringe.
 
Vi har ikke noe pause. Igjen trening i morgen. Det skal jobbes med de punkter som fungert ikke bra i dag. Fokus er på ny kamp og Raufoss IL som kommer neste onsdag på besøk."
 
Igor Orlic
 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer