Publisert: 14. mai 2017 - Igor Orlic

 

 

 "Jeg er fornøyd etter dagens prestasjon der vi har bevist at vi kan spille på høyt nivå mot en veldig kvalitet motstander som ønsker å spille fotball. Vi hadde konsentrasjon og struktur gjennom hele kampen, og gutta var flinke for å holde høyt intensitet og fullføre sine taktiske oppgaver på en bra måte.

Dagens beste spiller var "Laget". Vi hadde bra kjemi og bestemt plan hvor vi har bevist ut våre sterke sider og var farlig i intervaler. Den balans i defensiv struktur som jeg er veldig opptatt av fungert på en riktig måte, og jeg er fornøyd hvordan vi nøytralisert spill av Kongsvinger på Sone 1 og 2, samtidig deres farligste spillere. Dette var en bra følelse å se en sterk NTG som klarer ikke å finne løsning i offensiv fase.

Samtidig, vi har skapt flere gode muligheter fremover for å score og i en øyeblikk var vi nær seier. Hardt jobb belønner seg på slutten og Filip Ziolko scorte mål i 74.min.

Jeg ser en progresjon i de siste 4 måneder uansett at vi har fortsatt mye å gå på. Dagens resultat er bare en bekreftelse at vi er på riktig spor og at vi tror på det som vi driver med i år og prestere Lillehammer G16 på en bra måte.

Vi har ikke så mye tid. Allerede på torsdag kommer HamKam på Stampesletta. Foran oss er igjen en attraktiv kamp der vi skal gjøre alt for å være godt forberedet.

Gratulerer til mine spillere med dagens poeng."

Igor Orlic

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer