Publisert: 14. mai 2017 - Igor Orlic

 

 

 "Jeg er fornøyd etter dagens prestasjon der vi har bevist at vi kan spille på høyt nivå mot en veldig kvalitet motstander som ønsker å spille fotball. Vi hadde konsentrasjon og struktur gjennom hele kampen, og gutta var flinke for å holde høyt intensitet og fullføre sine taktiske oppgaver på en bra måte.

Dagens beste spiller var "Laget". Vi hadde bra kjemi og bestemt plan hvor vi har bevist ut våre sterke sider og var farlig i intervaler. Den balans i defensiv struktur som jeg er veldig opptatt av fungert på en riktig måte, og jeg er fornøyd hvordan vi nøytralisert spill av Kongsvinger på Sone 1 og 2, samtidig deres farligste spillere. Dette var en bra følelse å se en sterk NTG som klarer ikke å finne løsning i offensiv fase.

Samtidig, vi har skapt flere gode muligheter fremover for å score og i en øyeblikk var vi nær seier. Hardt jobb belønner seg på slutten og Filip Ziolko scorte mål i 74.min.

Jeg ser en progresjon i de siste 4 måneder uansett at vi har fortsatt mye å gå på. Dagens resultat er bare en bekreftelse at vi er på riktig spor og at vi tror på det som vi driver med i år og prestere Lillehammer G16 på en bra måte.

Vi har ikke så mye tid. Allerede på torsdag kommer HamKam på Stampesletta. Foran oss er igjen en attraktiv kamp der vi skal gjøre alt for å være godt forberedet.

Gratulerer til mine spillere med dagens poeng."

Igor Orlic

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer