Publisert: 01. april 2017 - Igor Orlic

 

 

 "Etter dagens seier 3 - 1 mot Brumunddal vi har bekreftet Elitespill i vårsesongen. Jeg er veldig glad for det fordi gutta har trent hardt hele vinter og hadde trua på de som vi driver med. Veien mot Elite var ikke enkelt. Vi har brukt mye tid for å sette på plass struktur, disiplin og det som kreves i år. Samtidig vi bruker mye tid for å bli kjent med hverandre og finne felles språk på feltet.

Det viser seg forbedring i struktur, samtidig en rutine i forskjellige situasjoner som jeg er veldig opptatt av. Spillere forstår sine roller bedre, og da er enklere å få linje og spill som ønskes. Jeg ser en kombinatorikk i offensiv spill, og bevegelse som begynner å være tidligere. Spillere vet selv at det er fortsatt stor rom. Det skal jobbes videre for å få det til fordi det er fortsatt flere ting som må være bedre, og som jeg ikke er fornøyd med.

Jeg skal bruke mulighet for å gratulere gutta med Eliteserie plass. Nå skal vi orientere oss mot vårsesongen med 9 gode Elite kamper mot kvalitet motstandere. Jeg må nevne at snart også starter G16-2 arena i 1.div som blir en meget viktig utviklings arena for de fleste." 

IO

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer