Publisert: 01. april 2017 - Igor Orlic

 

 

 "Etter dagens seier 3 - 1 mot Brumunddal vi har bekreftet Elitespill i vårsesongen. Jeg er veldig glad for det fordi gutta har trent hardt hele vinter og hadde trua på de som vi driver med. Veien mot Elite var ikke enkelt. Vi har brukt mye tid for å sette på plass struktur, disiplin og det som kreves i år. Samtidig vi bruker mye tid for å bli kjent med hverandre og finne felles språk på feltet.

Det viser seg forbedring i struktur, samtidig en rutine i forskjellige situasjoner som jeg er veldig opptatt av. Spillere forstår sine roller bedre, og da er enklere å få linje og spill som ønskes. Jeg ser en kombinatorikk i offensiv spill, og bevegelse som begynner å være tidligere. Spillere vet selv at det er fortsatt stor rom. Det skal jobbes videre for å få det til fordi det er fortsatt flere ting som må være bedre, og som jeg ikke er fornøyd med.

Jeg skal bruke mulighet for å gratulere gutta med Eliteserie plass. Nå skal vi orientere oss mot vårsesongen med 9 gode Elite kamper mot kvalitet motstandere. Jeg må nevne at snart også starter G16-2 arena i 1.div som blir en meget viktig utviklings arena for de fleste." 

IO

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Snart klart for Gothia Cup 2018

1731 lag fra 78 nasjoner deltar i verdens største fotballturnering for barn og ungdom (11-18 år) i 2018. Lillehammer FK stiller med 6 lag (G13-G16) som i sine innledende kamper møter lag fra England, Fillippinene, USA, Mexico, Frankrike, Tyskland, Argentina og Sverige.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer