Publisert: 18. mars 2017 - Igor Orlic

LILLEHAMMER - LØRENSKOG  1 - 3  ( 1 - 1 )
 
"Vi har bevist at vi kan spille på et høyt nivå. I forhold med intensitet kanskje beste kamp så lenge uansett om negativ resultat. Forbedring i de siste 3 måneder er synlig og i perioder ting skjer fortere enn før.
Vi startet kampen bra, og overrasket Lørenskog i 1.omgang. En jevn første omgang mot en teknisk bra motstander viser at vi kan holde intensitet, skape sjanser og være farlig.
Fakta er når fokus går bare littegrann ned så kvalitet motstander straffer deg. Det skjedde i 2.omgang da kom period mellom 52 - 65 min der vi hadde lange distanser mellom spillere og har laget stor rom for motstander som scorte 2 mål både på individuelt og lag kvalitet.
En punkt som vi mangler og hadde ikke mot Lørenskog som var helt avgjørende i den kampen heter "RUTINER i bestemt kampsituasjoner" der vi gjør valg som er ikke riktig i bestemt situasjon. Da blir ubalanse, og spillrelasjoner vil ikke være på den måte som vi ønsker. Alt dette er automatisk koblet med defensiv struktur og spille still ,og da er vanskelig å få noe.
Der var Lørenskog flinkere og straffet oss i den perioden der vi var svake og usynlig.
 
Jeg har ikke noe negativt å si til spillere men bare å ta treningsutstyr og trene videre for å forbedre de fotball elementer som vi mangler og som er ikke lært før. Vi tar med oss erfaring i de bra 50 min spill, og med den prestasjon kan vi være farlig mot alle."
 
Igor Orlic
 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer