Publisert: 18. mars 2017 - Igor Orlic

LILLEHAMMER - LØRENSKOG  1 - 3  ( 1 - 1 )
 
"Vi har bevist at vi kan spille på et høyt nivå. I forhold med intensitet kanskje beste kamp så lenge uansett om negativ resultat. Forbedring i de siste 3 måneder er synlig og i perioder ting skjer fortere enn før.
Vi startet kampen bra, og overrasket Lørenskog i 1.omgang. En jevn første omgang mot en teknisk bra motstander viser at vi kan holde intensitet, skape sjanser og være farlig.
Fakta er når fokus går bare littegrann ned så kvalitet motstander straffer deg. Det skjedde i 2.omgang da kom period mellom 52 - 65 min der vi hadde lange distanser mellom spillere og har laget stor rom for motstander som scorte 2 mål både på individuelt og lag kvalitet.
En punkt som vi mangler og hadde ikke mot Lørenskog som var helt avgjørende i den kampen heter "RUTINER i bestemt kampsituasjoner" der vi gjør valg som er ikke riktig i bestemt situasjon. Da blir ubalanse, og spillrelasjoner vil ikke være på den måte som vi ønsker. Alt dette er automatisk koblet med defensiv struktur og spille still ,og da er vanskelig å få noe.
Der var Lørenskog flinkere og straffet oss i den perioden der vi var svake og usynlig.
 
Jeg har ikke noe negativt å si til spillere men bare å ta treningsutstyr og trene videre for å forbedre de fotball elementer som vi mangler og som er ikke lært før. Vi tar med oss erfaring i de bra 50 min spill, og med den prestasjon kan vi være farlig mot alle."
 
Igor Orlic
 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer