Publisert: 13. mars 2017 - Igor Orlic

"Vi er i forberedelse perioden som i januar og februar var veldig hardt og tungt. Dette er en vanlig prosses om vi ønsker å være klar mot vårsesongen. Microsyklus 1 og 2 er godkjent. Så lenge hadde vi bare 3 små skader og det er luxatio et ligamentorum genus og laesio traumatica musculi et tendinis regionis coxae et femoris. Gruppa har riktig holdninger både på og utenfor feltet, og det gir en positiv signal.  

Vi fortsetter med TE-TA-KO metodikk, og starter med 3. microsyklus i dag. Spill fortsatt oscillerer fra kamp til kamp med forbedring i bestemt kampsituasjon. Vi har mye å gjøre i sone A2 og C2, samtidig riktig posisjonering i forhold med ballfører. Spille linje som vi ønsker å bruke på kamper begynner å være synlig, og det er glad nyheter. 

Det jobbes med utvikling slik at vi går gjennom elementer som en G16 spiller må lære i sine alder slik at ingenting kan overaske ham fremover. Samtidig vi må ofte gjøre repetisjon i elementer som gjelder G14-15 som de burde lært før. Foran oss er en hardt arbeid om vi ønsker å løfte seg opp et steg videre."

Igor Orlic 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer