Publisert: 13. mars 2017 - Igor Orlic

"Vi er i forberedelse perioden som i januar og februar var veldig hardt og tungt. Dette er en vanlig prosses om vi ønsker å være klar mot vårsesongen. Microsyklus 1 og 2 er godkjent. Så lenge hadde vi bare 3 små skader og det er luxatio et ligamentorum genus og laesio traumatica musculi et tendinis regionis coxae et femoris. Gruppa har riktig holdninger både på og utenfor feltet, og det gir en positiv signal.  

Vi fortsetter med TE-TA-KO metodikk, og starter med 3. microsyklus i dag. Spill fortsatt oscillerer fra kamp til kamp med forbedring i bestemt kampsituasjon. Vi har mye å gjøre i sone A2 og C2, samtidig riktig posisjonering i forhold med ballfører. Spille linje som vi ønsker å bruke på kamper begynner å være synlig, og det er glad nyheter. 

Det jobbes med utvikling slik at vi går gjennom elementer som en G16 spiller må lære i sine alder slik at ingenting kan overaske ham fremover. Samtidig vi må ofte gjøre repetisjon i elementer som gjelder G14-15 som de burde lært før. Foran oss er en hardt arbeid om vi ønsker å løfte seg opp et steg videre."

Igor Orlic 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer