Publisert: 11. mars 2017 - Igor Orlic

"Gratulerer til spillere med en kjempe viktig seier. Resultat på slutten viser stor seier men på feltet fungerte vi ikke på den måte som vi ønsker. Defensivt ubalanse i første 30min, og ligge 0 - 2 under etter første 15min er uforstårlig og det skal vi ta opp på videoanalyse. Ja, at motstander kan score mål er greit men ikke på den måte som skjedde i dag. Det var helt unødvenig at vi måte å lette etter seier i 2.del av 2.omgang.

I en ting har vi utførdret oss og det er hvor mye er vi mentalt sterke for å komme tilbake i kampen fra 0 - 2 til 6 - 2 og der er jeg veldig stolt av spillere. Etter flere beskjed og endringer i pause, vi har bevist kvaliteter på en bedre måte og fant bedre felles språk i angrepsspill. Det var en lagseier med vilje og innsats.

Men totalt sett vi har mye å gjøre. Vi fortsatt sliter med riktig posisjonering, pasning og mottak. Om vi ønsker å spille G16 Eliteserie så må vi løfte tempo opp i angrepsfase. 

Vi har ikke så mye tid. Restitusjonstrening i morgen, ny arbeidsuke, og allerede neste fredag møter vi Lørenskog i 1.NM runde. Kampen spilles på Stampesletta og vi har 6 dager for å forberede oss. Det blir en tøff kamp mot en sterk motstander men vi kommer også til å svare på det med våre kvaliteter."

Igor Orlic

 

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer