Publisert: 11. mars 2017 - Igor Orlic

"Gratulerer til spillere med en kjempe viktig seier. Resultat på slutten viser stor seier men på feltet fungerte vi ikke på den måte som vi ønsker. Defensivt ubalanse i første 30min, og ligge 0 - 2 under etter første 15min er uforstårlig og det skal vi ta opp på videoanalyse. Ja, at motstander kan score mål er greit men ikke på den måte som skjedde i dag. Det var helt unødvenig at vi måte å lette etter seier i 2.del av 2.omgang.

I en ting har vi utførdret oss og det er hvor mye er vi mentalt sterke for å komme tilbake i kampen fra 0 - 2 til 6 - 2 og der er jeg veldig stolt av spillere. Etter flere beskjed og endringer i pause, vi har bevist kvaliteter på en bedre måte og fant bedre felles språk i angrepsspill. Det var en lagseier med vilje og innsats.

Men totalt sett vi har mye å gjøre. Vi fortsatt sliter med riktig posisjonering, pasning og mottak. Om vi ønsker å spille G16 Eliteserie så må vi løfte tempo opp i angrepsfase. 

Vi har ikke så mye tid. Restitusjonstrening i morgen, ny arbeidsuke, og allerede neste fredag møter vi Lørenskog i 1.NM runde. Kampen spilles på Stampesletta og vi har 6 dager for å forberede oss. Det blir en tøff kamp mot en sterk motstander men vi kommer også til å svare på det med våre kvaliteter."

Igor Orlic

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Snart klart for Gothia Cup 2018

1731 lag fra 78 nasjoner deltar i verdens største fotballturnering for barn og ungdom (11-18 år) i 2018. Lillehammer FK stiller med 6 lag (G13-G16) som i sine innledende kamper møter lag fra England, Fillippinene, USA, Mexico, Frankrike, Tyskland, Argentina og Sverige.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer