Publisert: 11. mars 2017 - Igor Orlic

"Gratulerer til spillere med en kjempe viktig seier. Resultat på slutten viser stor seier men på feltet fungerte vi ikke på den måte som vi ønsker. Defensivt ubalanse i første 30min, og ligge 0 - 2 under etter første 15min er uforstårlig og det skal vi ta opp på videoanalyse. Ja, at motstander kan score mål er greit men ikke på den måte som skjedde i dag. Det var helt unødvenig at vi måte å lette etter seier i 2.del av 2.omgang.

I en ting har vi utførdret oss og det er hvor mye er vi mentalt sterke for å komme tilbake i kampen fra 0 - 2 til 6 - 2 og der er jeg veldig stolt av spillere. Etter flere beskjed og endringer i pause, vi har bevist kvaliteter på en bedre måte og fant bedre felles språk i angrepsspill. Det var en lagseier med vilje og innsats.

Men totalt sett vi har mye å gjøre. Vi fortsatt sliter med riktig posisjonering, pasning og mottak. Om vi ønsker å spille G16 Eliteserie så må vi løfte tempo opp i angrepsfase. 

Vi har ikke så mye tid. Restitusjonstrening i morgen, ny arbeidsuke, og allerede neste fredag møter vi Lørenskog i 1.NM runde. Kampen spilles på Stampesletta og vi har 6 dager for å forberede oss. Det blir en tøff kamp mot en sterk motstander men vi kommer også til å svare på det med våre kvaliteter."

Igor Orlic

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer