Publisert: 11. mars 2017 - Igor Orlic

"Gratulerer til spillere med en kjempe viktig seier. Resultat på slutten viser stor seier men på feltet fungerte vi ikke på den måte som vi ønsker. Defensivt ubalanse i første 30min, og ligge 0 - 2 under etter første 15min er uforstårlig og det skal vi ta opp på videoanalyse. Ja, at motstander kan score mål er greit men ikke på den måte som skjedde i dag. Det var helt unødvenig at vi måte å lette etter seier i 2.del av 2.omgang.

I en ting har vi utførdret oss og det er hvor mye er vi mentalt sterke for å komme tilbake i kampen fra 0 - 2 til 6 - 2 og der er jeg veldig stolt av spillere. Etter flere beskjed og endringer i pause, vi har bevist kvaliteter på en bedre måte og fant bedre felles språk i angrepsspill. Det var en lagseier med vilje og innsats.

Men totalt sett vi har mye å gjøre. Vi fortsatt sliter med riktig posisjonering, pasning og mottak. Om vi ønsker å spille G16 Eliteserie så må vi løfte tempo opp i angrepsfase. 

Vi har ikke så mye tid. Restitusjonstrening i morgen, ny arbeidsuke, og allerede neste fredag møter vi Lørenskog i 1.NM runde. Kampen spilles på Stampesletta og vi har 6 dager for å forberede oss. Det blir en tøff kamp mot en sterk motstander men vi kommer også til å svare på det med våre kvaliteter."

Igor Orlic

 

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer