Publisert: 24. februar 2017 - Igor Orlic

" Etter at vi kvalifisert oss til 1.NM runde, det var et ønske å ta Gjøvik Lyn som en generalprøve på slutten av februar. Det var perfekt tidspunkt og motstander for å få en bilde om laget, og se på hvordan vi ligger både i off og def situasjon. Vi måte å bruke første 25min for å etablere oss på nivå og tempo som Gjøvik har satt opp fra første minutt.

Der hadde vi problemer og ubalanse i forsvar fordi Gjøvik i tillegg med kvaliteter på feltet har gjort sine valger fortere enn det som vi gjør. Etter vært så kom vi tilbake i kampen da spillere begynte å kjenne dette nivå. På slutten av 1.omg jeg har sett de retningslinjer og spill som vi letter etter, og det belønnet seg med et mål og par sjanser til.

I 2.omg vi var i en bedre defensivt struktur med mye mindre stress og flere kvalitet løsninger fremover. Flere fine angreps kombinasjoner gir positiv signaler i perioder som kommer, og det viser seg at vi kan være farlig når vi fungerer kollektivt som et lag. I kveld vi hadde variasjoner i spillet gjennom hele kampen da vi i en periode spiller synlig og klart, men så kommer perioder der vi er usynlig og ikke på plass der vi måte å være. Det er punkter som vi må ta opp på trening fremover.

Jeg er uansett om tap fornøyd med det at spillere har blitt kjent med hvordan det fungerer og hva som kreves for å spille på Elite nivå. Vi tar fokus på det som kommer, og det er Kapittel 2 som heter Kvalik til Elite. Tre kamper i mars som blir alt men ikke lett. Foran oss er hardt arbeid!"

Igor Orlic

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Dette er LFKs nye keeper

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

Ekstraordinært årsmøte

LFK innkaller til ekstraordinært årsmøte mandag 28.august kl.19.00. Sted: LFK Brakka. Sak: Valg

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer