Publisert: 24. februar 2017 - Igor Orlic

" Etter at vi kvalifisert oss til 1.NM runde, det var et ønske å ta Gjøvik Lyn som en generalprøve på slutten av februar. Det var perfekt tidspunkt og motstander for å få en bilde om laget, og se på hvordan vi ligger både i off og def situasjon. Vi måte å bruke første 25min for å etablere oss på nivå og tempo som Gjøvik har satt opp fra første minutt.

Der hadde vi problemer og ubalanse i forsvar fordi Gjøvik i tillegg med kvaliteter på feltet har gjort sine valger fortere enn det som vi gjør. Etter vært så kom vi tilbake i kampen da spillere begynte å kjenne dette nivå. På slutten av 1.omg jeg har sett de retningslinjer og spill som vi letter etter, og det belønnet seg med et mål og par sjanser til.

I 2.omg vi var i en bedre defensivt struktur med mye mindre stress og flere kvalitet løsninger fremover. Flere fine angreps kombinasjoner gir positiv signaler i perioder som kommer, og det viser seg at vi kan være farlig når vi fungerer kollektivt som et lag. I kveld vi hadde variasjoner i spillet gjennom hele kampen da vi i en periode spiller synlig og klart, men så kommer perioder der vi er usynlig og ikke på plass der vi måte å være. Det er punkter som vi må ta opp på trening fremover.

Jeg er uansett om tap fornøyd med det at spillere har blitt kjent med hvordan det fungerer og hva som kreves for å spille på Elite nivå. Vi tar fokus på det som kommer, og det er Kapittel 2 som heter Kvalik til Elite. Tre kamper i mars som blir alt men ikke lett. Foran oss er hardt arbeid!"

Igor Orlic

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Snart klart for Gothia Cup 2018

1731 lag fra 78 nasjoner deltar i verdens største fotballturnering for barn og ungdom (11-18 år) i 2018. Lillehammer FK stiller med 6 lag (G13-G16) som i sine innledende kamper møter lag fra England, Fillippinene, USA, Mexico, Frankrike, Tyskland, Argentina og Sverige.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer