Publisert: 20. februar 2017 - Igor Orlic

 "Jeg må først gratulere til spillere som har med dagens seier fått billetter til 1.NM runde. Midt i forberedelser mot sesongen klarte vi å levere solid spill i de første 3 kamper som viser at vi er god nok for å komme oss videre i cupen.

Dagens kamp mot Slidre var en ny kampbilde for spillere da vi møtt et lag som ligger veldig lavt og kompakt defensivt. Vi kommer ikke til å møte mange motstandere som har ikke lyst til å komme seg ut fra sin bane halvdel. Det har vi behandlet som en meget bra "angreps trening" da vi prøvde flere kombinasjoner og kombinatorik på siste tredjedel av bane. I første omgang det var ikke helt som forventes og spillere lettet hele omgangen for å finne felles språk på bane. Uansett at vi har lagt flere sjanser, i perioder så kom vi i en ugunstig situasjon nær Slidre sin tempo.

I 2.omgang vi var enig hvordan det skal være, og relasjoner var mye bedre. Vi har spilt på den måte der vi er best på, og det snudde hele bilde om kampen. Intensistet var mye bedre og kreativitet i angreps fase var på et høyere nivå. En solid 2.omgang da vi ble veldig efektive og scorte 11 mål i løpet av 40min. Det skjer ikke hver dag.

På fredag spiller vi siste NM kamp borte mot en bra Gjøvik Lyn lag. Vi kommer til å ha en bra prøve da vi får en bilde om hva må vi jobbe med videre, i hvilken situasjon er vi flinke på, og hvor må vi forbedre spill." 

Igor Orlic

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer