Publisert: 20. februar 2017 - Igor Orlic

 "Jeg må først gratulere til spillere som har med dagens seier fått billetter til 1.NM runde. Midt i forberedelser mot sesongen klarte vi å levere solid spill i de første 3 kamper som viser at vi er god nok for å komme oss videre i cupen.

Dagens kamp mot Slidre var en ny kampbilde for spillere da vi møtt et lag som ligger veldig lavt og kompakt defensivt. Vi kommer ikke til å møte mange motstandere som har ikke lyst til å komme seg ut fra sin bane halvdel. Det har vi behandlet som en meget bra "angreps trening" da vi prøvde flere kombinasjoner og kombinatorik på siste tredjedel av bane. I første omgang det var ikke helt som forventes og spillere lettet hele omgangen for å finne felles språk på bane. Uansett at vi har lagt flere sjanser, i perioder så kom vi i en ugunstig situasjon nær Slidre sin tempo.

I 2.omgang vi var enig hvordan det skal være, og relasjoner var mye bedre. Vi har spilt på den måte der vi er best på, og det snudde hele bilde om kampen. Intensistet var mye bedre og kreativitet i angreps fase var på et høyere nivå. En solid 2.omgang da vi ble veldig efektive og scorte 11 mål i løpet av 40min. Det skjer ikke hver dag.

På fredag spiller vi siste NM kamp borte mot en bra Gjøvik Lyn lag. Vi kommer til å ha en bra prøve da vi får en bilde om hva må vi jobbe med videre, i hvilken situasjon er vi flinke på, og hvor må vi forbedre spill." 

Igor Orlic

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer