Publisert: 20. februar 2017 - Igor Orlic

 "Jeg må først gratulere til spillere som har med dagens seier fått billetter til 1.NM runde. Midt i forberedelser mot sesongen klarte vi å levere solid spill i de første 3 kamper som viser at vi er god nok for å komme oss videre i cupen.

Dagens kamp mot Slidre var en ny kampbilde for spillere da vi møtt et lag som ligger veldig lavt og kompakt defensivt. Vi kommer ikke til å møte mange motstandere som har ikke lyst til å komme seg ut fra sin bane halvdel. Det har vi behandlet som en meget bra "angreps trening" da vi prøvde flere kombinasjoner og kombinatorik på siste tredjedel av bane. I første omgang det var ikke helt som forventes og spillere lettet hele omgangen for å finne felles språk på bane. Uansett at vi har lagt flere sjanser, i perioder så kom vi i en ugunstig situasjon nær Slidre sin tempo.

I 2.omgang vi var enig hvordan det skal være, og relasjoner var mye bedre. Vi har spilt på den måte der vi er best på, og det snudde hele bilde om kampen. Intensistet var mye bedre og kreativitet i angreps fase var på et høyere nivå. En solid 2.omgang da vi ble veldig efektive og scorte 11 mål i løpet av 40min. Det skjer ikke hver dag.

På fredag spiller vi siste NM kamp borte mot en bra Gjøvik Lyn lag. Vi kommer til å ha en bra prøve da vi får en bilde om hva må vi jobbe med videre, i hvilken situasjon er vi flinke på, og hvor må vi forbedre spill." 

Igor Orlic

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer