Publisert: 12. februar 2017 - Igor Orlic"Jeg vil først gratulerer til mine spillere for en bra innsats og lagseier mot Vind. Som jeg har sagt fra før, vi er nå i en forberedelse fase der vi jobber for å bli klare til vårsesongen. NM cup kamper passer perfekt for å øve på det hvordan vi ønsker å spille fotball i 2017, og behandler de kamper som en del spillerkartlegging og spillrelasjoner mot vårsesongen.


Vi er nå i en veldig tøff period da vi trener 6 ganger i uka og har fokus både på spill, styrke og form. Spillere kjenner det, og vi er tunge i kroppen og beina. Det merkes spesielt i 2.omganger da kommer klar bilde, men dette er en vanlig prosess og reaksjon i den perioden. Når vi i tillegg med det vinner og har 6 poeng i de første to kamper, da må jeg som trener være fornøyd.

I dag mot Vind Gjøvik det også vises at gutta har fokus og ønsker å spille på den måte som kreves i 2017. Vi er fortsatt i en veldig oscillasjons period da vi har under kamper både gode og mindre gode tider. Vi har fortsatt mye å gjøre fremover i forhold med deffensiv og offensiv spill, samtidig må vi øke pasningskvalitet og spillforståelse i bestemt kampsituasjoner. Laget har bra "spillholdninger" og vi jobber intensivt. Det vises en del progresjon i de siste 6 uker men det tar tid og flere måneder før alt kommer på plass.

Neste søndag spiller vi borte mot Slidre da vi kan med seier avgjøre og kvalifisere oss til NM 1.runde.

Vi fortsetter videre med fokus på arbeids uke som kommer. Resept er veldig enkelt og det er trening, trening, trening og disiplin."

Igor Orlic

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Påmeldingene strømmer på til TeknikkXtra!

9. april starter vi vårt pilotprosjekt som vi har valgt å kalle TeknikkXtra. Det er en trening hver uke som har som formål å oppmuntre til mer egentrening. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer