Publisert: 12. februar 2017 - Igor Orlic"Jeg vil først gratulerer til mine spillere for en bra innsats og lagseier mot Vind. Som jeg har sagt fra før, vi er nå i en forberedelse fase der vi jobber for å bli klare til vårsesongen. NM cup kamper passer perfekt for å øve på det hvordan vi ønsker å spille fotball i 2017, og behandler de kamper som en del spillerkartlegging og spillrelasjoner mot vårsesongen.


Vi er nå i en veldig tøff period da vi trener 6 ganger i uka og har fokus både på spill, styrke og form. Spillere kjenner det, og vi er tunge i kroppen og beina. Det merkes spesielt i 2.omganger da kommer klar bilde, men dette er en vanlig prosess og reaksjon i den perioden. Når vi i tillegg med det vinner og har 6 poeng i de første to kamper, da må jeg som trener være fornøyd.

I dag mot Vind Gjøvik det også vises at gutta har fokus og ønsker å spille på den måte som kreves i 2017. Vi er fortsatt i en veldig oscillasjons period da vi har under kamper både gode og mindre gode tider. Vi har fortsatt mye å gjøre fremover i forhold med deffensiv og offensiv spill, samtidig må vi øke pasningskvalitet og spillforståelse i bestemt kampsituasjoner. Laget har bra "spillholdninger" og vi jobber intensivt. Det vises en del progresjon i de siste 6 uker men det tar tid og flere måneder før alt kommer på plass.

Neste søndag spiller vi borte mot Slidre da vi kan med seier avgjøre og kvalifisere oss til NM 1.runde.

Vi fortsetter videre med fokus på arbeids uke som kommer. Resept er veldig enkelt og det er trening, trening, trening og disiplin."

Igor Orlic

 

 

Generalsponsorer

Kontaktinfo

Lagleder: Gro Flagstad

Mail: grfl@online.no , mobil: 93 08 87 47

Hovedtrener: Igor Orlic

Mail: igor_orlic@yahoo.no , mobil: 94 26 31 60

Del på din Facebook-side

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer