Publisert: 12. februar 2017 - Igor Orlic"Jeg vil først gratulerer til mine spillere for en bra innsats og lagseier mot Vind. Som jeg har sagt fra før, vi er nå i en forberedelse fase der vi jobber for å bli klare til vårsesongen. NM cup kamper passer perfekt for å øve på det hvordan vi ønsker å spille fotball i 2017, og behandler de kamper som en del spillerkartlegging og spillrelasjoner mot vårsesongen.


Vi er nå i en veldig tøff period da vi trener 6 ganger i uka og har fokus både på spill, styrke og form. Spillere kjenner det, og vi er tunge i kroppen og beina. Det merkes spesielt i 2.omganger da kommer klar bilde, men dette er en vanlig prosess og reaksjon i den perioden. Når vi i tillegg med det vinner og har 6 poeng i de første to kamper, da må jeg som trener være fornøyd.

I dag mot Vind Gjøvik det også vises at gutta har fokus og ønsker å spille på den måte som kreves i 2017. Vi er fortsatt i en veldig oscillasjons period da vi har under kamper både gode og mindre gode tider. Vi har fortsatt mye å gjøre fremover i forhold med deffensiv og offensiv spill, samtidig må vi øke pasningskvalitet og spillforståelse i bestemt kampsituasjoner. Laget har bra "spillholdninger" og vi jobber intensivt. Det vises en del progresjon i de siste 6 uker men det tar tid og flere måneder før alt kommer på plass.

Neste søndag spiller vi borte mot Slidre da vi kan med seier avgjøre og kvalifisere oss til NM 1.runde.

Vi fortsetter videre med fokus på arbeids uke som kommer. Resept er veldig enkelt og det er trening, trening, trening og disiplin."

Igor Orlic

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer