Publisert: 04. mai 2018 - Harald Renolen

Et rekordungt LFK-lag med 4 G14-spillere og 6 første års guttespillere tok turen til Raufoss for årets 2.kamp i G16 Elite.

- Det ble en fysisk og tøff batalje på NAMMO stadion, der vi er veldig gode på å ta krigen som oppstår på midten. Gutta kjemper heroisk i duellene og får kampen inn i det sporet vi ønsker, mot et Raufoss-lag fullt av gode spillere, uttaler G16 trener Vegard Vikøren etter kampen.

IMG 0652

Foto: Eivind Sollie

Kamprapport ved Vegard Vikøren

14 år gamle Rasmus Opdal Christiansen sender oss opp i 1-0 og så 2-1, begge scoringer etter perfekte baller inn i bakrom, der Rasmus som vanlig parkerer alt og alle.

I 2.omgang har vi god kontroll på kampen og er bunnsolide defensivt nok en gang. Raufoss kommer til noen farlige sjanser mot slutten av omgangen, men det blir med nesten for gutta i gult. Offensivt skaper vi flere gode sjanser, men vi går oss litt for ofte fast i situasjoner der vi bør spille ball. 3-1 kommer etter et perfekt slått frispark, som kaptein Axel Bjørnhaug kriger i mål.

Seieren kunne definitvt vært størrre, men Raufoss sin gode keeper redder 2 (!) straffespark, ett i hver omgang. Alt i alt en bra gjennomført kamp, der vi først og fremst kriger til oss initiativet og til slutt alle 3 poengene. Ikke vår mest velspilte kamp, men en meget solid prestasjon uansett. Vi gratulerer også Ludvig Engelstad med debut på G16. 

G16 Elite Indre Østland Tabell 2018

LFK G16 leder nå serien, med 6 poeng og 10-1 i målforskjell, foran Elverum og Flisa. Neste kamp spilles på Stampesletta 15.mai kl.18.00 mot Brumunddal G16-1.

Generalsponsorer

Utvidet trenerlisens hos trenere i LFK

«Det verste vi som trenere kan tenke, er at vi er ferdig utlært. Å bli utfordret, samt det å bli kjent med andre trenere og ulik metodikk, er en styrke med dette kurset". Les mer om hvilke erfaringer Henrik og Børge har fått etter å ha deltatt på siste samling på NFF Spillerutvikling B-lisens. Henrik og Børge viser stolt frem diplomene sine sammen med flere av de ansvarlige for kurset.  f.v.: Henrik Wangberg (utviklingssjef LFK), Geir Frigård (NFF Akershus, aldersbestemte landslag), Per Brogeland (NFF Akershus, merittert trener), Tommy Olsen (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Akershus), Børge Toft (Lillehammer Fotballklubb). Eivind Sollie (Kretsansvarlig trenerutvikling NFF Indre Østland) og Knut Erik Johansen (NFF Akershus og Lørenskog IF) var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt.

FottballXtra's KeeperCamp

Bli med på en spennende og lærerik KeeperCamp 1.-2. juni 2019 for gutter og jenter fra 10-13 år. Vår egen keepertrener Magnus Olsen har lagt opp et aktivt program, her kan du bli kjent med andre keepere og ha det gøy med oss!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg