Publisert: 04. mai 2018 - Harald Renolen

Et rekordungt LFK-lag med 4 G14-spillere og 6 første års guttespillere tok turen til Raufoss for årets 2.kamp i G16 Elite.

- Det ble en fysisk og tøff batalje på NAMMO stadion, der vi er veldig gode på å ta krigen som oppstår på midten. Gutta kjemper heroisk i duellene og får kampen inn i det sporet vi ønsker, mot et Raufoss-lag fullt av gode spillere, uttaler G16 trener Vegard Vikøren etter kampen.

IMG 0652

Foto: Eivind Sollie

Kamprapport ved Vegard Vikøren

14 år gamle Rasmus Opdal Christiansen sender oss opp i 1-0 og så 2-1, begge scoringer etter perfekte baller inn i bakrom, der Rasmus som vanlig parkerer alt og alle.

I 2.omgang har vi god kontroll på kampen og er bunnsolide defensivt nok en gang. Raufoss kommer til noen farlige sjanser mot slutten av omgangen, men det blir med nesten for gutta i gult. Offensivt skaper vi flere gode sjanser, men vi går oss litt for ofte fast i situasjoner der vi bør spille ball. 3-1 kommer etter et perfekt slått frispark, som kaptein Axel Bjørnhaug kriger i mål.

Seieren kunne definitvt vært størrre, men Raufoss sin gode keeper redder 2 (!) straffespark, ett i hver omgang. Alt i alt en bra gjennomført kamp, der vi først og fremst kriger til oss initiativet og til slutt alle 3 poengene. Ikke vår mest velspilte kamp, men en meget solid prestasjon uansett. Vi gratulerer også Ludvig Engelstad med debut på G16. 

G16 Elite Indre Østland Tabell 2018

LFK G16 leder nå serien, med 6 poeng og 10-1 i målforskjell, foran Elverum og Flisa. Neste kamp spilles på Stampesletta 15.mai kl.18.00 mot Brumunddal G16-1.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer