Publisert: 04. mai 2018 - Harald Renolen

Et rekordungt LFK-lag med 4 G14-spillere og 6 første års guttespillere tok turen til Raufoss for årets 2.kamp i G16 Elite.

- Det ble en fysisk og tøff batalje på NAMMO stadion, der vi er veldig gode på å ta krigen som oppstår på midten. Gutta kjemper heroisk i duellene og får kampen inn i det sporet vi ønsker, mot et Raufoss-lag fullt av gode spillere, uttaler G16 trener Vegard Vikøren etter kampen.

IMG 0652

Foto: Eivind Sollie

Kamprapport ved Vegard Vikøren

14 år gamle Rasmus Opdal Christiansen sender oss opp i 1-0 og så 2-1, begge scoringer etter perfekte baller inn i bakrom, der Rasmus som vanlig parkerer alt og alle.

I 2.omgang har vi god kontroll på kampen og er bunnsolide defensivt nok en gang. Raufoss kommer til noen farlige sjanser mot slutten av omgangen, men det blir med nesten for gutta i gult. Offensivt skaper vi flere gode sjanser, men vi går oss litt for ofte fast i situasjoner der vi bør spille ball. 3-1 kommer etter et perfekt slått frispark, som kaptein Axel Bjørnhaug kriger i mål.

Seieren kunne definitvt vært størrre, men Raufoss sin gode keeper redder 2 (!) straffespark, ett i hver omgang. Alt i alt en bra gjennomført kamp, der vi først og fremst kriger til oss initiativet og til slutt alle 3 poengene. Ikke vår mest velspilte kamp, men en meget solid prestasjon uansett. Vi gratulerer også Ludvig Engelstad med debut på G16. 

G16 Elite Indre Østland Tabell 2018

LFK G16 leder nå serien, med 6 poeng og 10-1 i målforskjell, foran Elverum og Flisa. Neste kamp spilles på Stampesletta 15.mai kl.18.00 mot Brumunddal G16-1.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Snart klart for Trafikalt grunnkurs for LFK-spillere

Vi minnner om at vår sølvsponsor Felgen Trafikkskole tilbyr Trafikalt grunnkurs med LFK-rabatt for spillere og Ledsagerkurs for LFK-foreldre i januar 2019! Det er fortsatt ledige plasser på begge kursene, men første kurskveld er mandag 21.januar, så det er smart å hive seg rundt og melde seg på asap!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer