Lag G16 2018

Publisert: 12. april 2018 - Harald Renolen

NM G16: LFK kan møte Vålerenga i neste runde

Lag G16 2018

(Fotograf Hanne-Kjersti S. Iversen)

G16 vant en intens og spennende cupkamp mot Ullensaker/Kisa i går kveld! Etter en tung start, med 2 baklengsmål på 23 minutter, viste LFKs guttelag at de både har bra fotballferdigheter, god fysikk og høy arbeidsmoral! De kjempet seg til et solid overtak mot slutten av 1.omgang og ble belønnet med en utligning etter 31 min, da Emil Lien satte inn en keeperretur etter en god avslutning ved Anas Abdiqadir.
 
Les mer

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Cupeventyret endte mot Hønefoss

2. divisjonslaget Hønefoss tok turen til Stampesletta onsdag kveld. Flott vær og bra spilleforhold, selv om snøen fortsatt ligger dyp rundt banen og femmeterslinjene ligger og slenger. Spillselskapene hadde cirka 7 i Odds på hjemmeseier. Trener Christiansen mente ifølge GD at sjansene var 30 prosent dersom "vi har en topp dag og Hønefoss en middels". Hønefoss så ut til å ha en middels dag, men var fysisk overlegne og vant fortjent foran 164 tilskuere. Foto: Bjørn-Christian Roksvåg

G14 1: Kvalifisert for Elite og sølv på Gran Sparebank1 Cup

Lillehammer G14 1 har i mars og april spilt kvalifisering til G14 Elite. Med 5 seiere på 5 kamper, 15 poeng og 35-3 i målforskjell er vårt småguttelag suverene vinnere av sin kvalifiseringsgruppe.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer