Publisert: 13. mars 2019 - Karen Sann Fougner

Det er med stor glede vi har fått Ivan på plass for en ny sesong med LFK. I år byr på nye muligheter som assisterende trener på G13 i tillegg til spiller på A-laget.

54798822 259459964962003 3979188205042794496 n

 

Ivan Razumovic lot ikke snøen stoppe han fra å komme til Lillehammer også i år. Men han innrømmet at det var et lite vær-sjokk fra de 24 varmegradene i Kroatia til minusgrader og snøkaos i Norge i dag. 

Tross stor snøfiller er Ivan klar for ny sesong, og ser frem til å teste formen med resten av A-laget på treninger fremover. Han har vedlikeholdt fotballformen godt i hjemmelandet. 

 

Skal også bistå på G13

Ivan er en erfaren fotballspiller, og vi ser frem til å benytte hans erfaring og kvalifikasjoner til å ruste opp trenerteamet på G13-laget. 

"Det er viktig å ha gode trenere som kan utfordre spillerne våre og motivere dem til å jobbe teknisk for å bli bedre spillere. Derfor ruster vi opp trenerteamene på barn- og ungdomsavdelingen slik at de skal kunne imøtekomme treningshverdagen på best mulig måte", sier utviklingssjef Henrik Wangberg. 

Velkommen tilbake Ivan, vi ser frem til videre samarbeid. 

 

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg