Publisert: 03. februar 2019 - Harald Renolen

Fredag 1.februar spilte A-laget sesongens første treningskamp.

Kampreferat ved Hans Noet

Toten-LFK 3-2 

(Tråseth str., Botten)

LFK møtte fredag 01.02 et Toten godt forsterket fra ifjor. Deres første treningskamp 6-0 mot Redalen indikerer et bra lag iår, men årstid og et mangelfullt Redalen, gir forbehold. Kampen på Lena ga egentlig ikke noen fasitsvar, da mye snø i lufta og på banen ga endel Hawaii-fotball og utfordringer med spill langs bakken. LFK manglet også Prince, Elliot, Smestad, Skjærvik, og Brusnes ble tidlig skadet. Hele troppen på 17 fikk også minst 45 minutter, bortsett fra Rydeberg (tilbake fra langtidsskade) som ble matchet litt forsiktig med 30 minutter. En sjokkskadd trener Russell Hullett filmet brøytetraktor på banen og mumlet "so much to learn" gjentatte ganger. Men han konkluderte etter kampen at han var glad for de første 90 minuttene med LFK 1. februar. Til spillerne sa han: "Håpløst å spille som vi vil her, men gode holdninger, bra innsats, overraskende ok formasjons/spillestilmessig til å være første kamp. Vi trenger noen kamper før de nye tingene sitter. Nyttig for trenerteamet å bli mer kjent med hva spillerne står for. Med et par nysigneringer i tillegg, blir dette bra. Resultatet bryr jeg meg ikke om, LADS!"

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg