Publisert: 28. september 2018 - Harald Renolen

Faaberg-LFK-2809-18Faaberg – Lillehammer 28.09.18 kl 1930

Jorekstad

Kampfakta:

Faaberg-Lillehammer 0-2 (0-1)
36: 0-1, Løndal (Brusnes)
61: 0-2, Løndal (Smestad)

Kampreferat ved Henrik Wangberg

LFK stilte følgende mannskap fra start:
Botten (Ibrahim ´81) – Løndal (Fillingsnes ´90) – Mork (Renolen 87´)
Amundsen – Skjærvik (Riisøen ´90) – Chutko Bakke
Smestad – Innerdal – Razumovic – Brusnes
Varpestuen

Før kamp:
Vetle var tilbake i startelleveren etter en ankelskade. Mads Peder Sveen ble skadet på trening dagen før kamp og var ikke aktuell for kamp. Faaberg har forøvrig invitert til fest på Jorekstad med 100-årslogo avduket for noen dager siden og aktiviteter for tilskuerne. Gratis inngang attpåtil gjorde at dette ble et oppgjør å glede seg til!

Jevnspilt første omgang
Førsteomgangen var forholdsvis jevnspilt. Lillehammer hadde mye ball og rulla opp en del gode angrep, mens Faaberg kom på et par farlige overganger og hadde noen farlige dødballer. Faaberg kunne fort ha ledet 2-0 ved halvspilt omgang etter å ha misbrukt to store sjanser. Den største de misbrukte var to gulkledde spillere alene mot Varpestuen, kommunikasjonssvikt og en dårlig touch førte til at Varpestuen fikk kontroll på ballen.

Etter 36 minutter fosset Brusnes frem i midten av banen, og fant Løndal som etter klabb og babb fikk avsluttet fra 16-17 meter. Med venstrefoten fant han lengste hjørne og 1-0 til Lillehammer var et faktum! 0-1 til pause var på ingen måte et flatterende resultat, men Faaberg kunne like gjerne ha ledet.

Like jevn og tett andre omgang
Andreomgang starter med et Lillehammer som tar initiativ og fosser stadig frem på høyresiden. Brusnes, Mork og Løndal skaper mye fremover i starten av omgangen. Så offensiv start gjør også at Lillehammer avgir mye rom, heldigvis uten at Faaberg utnytter dette.

Etter et vedvarende Lillehammertrykk med flere påfølgende dødballer traff Smestad hodet til Løndal etter en corner og 2-0 var et faktum etter 61 minutter!

Fra 0-2 og ut må Faaberg angripe mer og er nære på ved et par anledninger. Varpestuen rydder greit opp når Faaberg kommer, og bidro til å holde Lillehammer-nervene under sjakk i sluttminuttene.

0-2 er et fortjent sluttresultat, gratulerer til alle med hjerte i LFK. Takk for kampen til Faaberg, det var en flott ramme rundt kamp. Vi sees igjen neste år.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer