Publisert: 28. september 2018 - Harald Renolen

Faaberg-LFK-2809-18Faaberg – Lillehammer 28.09.18 kl 1930

Jorekstad

Kampfakta:

Faaberg-Lillehammer 0-2 (0-1)
36: 0-1, Løndal (Brusnes)
61: 0-2, Løndal (Smestad)

Kampreferat ved Henrik Wangberg

LFK stilte følgende mannskap fra start:
Botten (Ibrahim ´81) – Løndal (Fillingsnes ´90) – Mork (Renolen 87´)
Amundsen – Skjærvik (Riisøen ´90) – Chutko Bakke
Smestad – Innerdal – Razumovic – Brusnes
Varpestuen

Før kamp:
Vetle var tilbake i startelleveren etter en ankelskade. Mads Peder Sveen ble skadet på trening dagen før kamp og var ikke aktuell for kamp. Faaberg har forøvrig invitert til fest på Jorekstad med 100-årslogo avduket for noen dager siden og aktiviteter for tilskuerne. Gratis inngang attpåtil gjorde at dette ble et oppgjør å glede seg til!

Jevnspilt første omgang
Førsteomgangen var forholdsvis jevnspilt. Lillehammer hadde mye ball og rulla opp en del gode angrep, mens Faaberg kom på et par farlige overganger og hadde noen farlige dødballer. Faaberg kunne fort ha ledet 2-0 ved halvspilt omgang etter å ha misbrukt to store sjanser. Den største de misbrukte var to gulkledde spillere alene mot Varpestuen, kommunikasjonssvikt og en dårlig touch førte til at Varpestuen fikk kontroll på ballen.

Etter 36 minutter fosset Brusnes frem i midten av banen, og fant Løndal som etter klabb og babb fikk avsluttet fra 16-17 meter. Med venstrefoten fant han lengste hjørne og 1-0 til Lillehammer var et faktum! 0-1 til pause var på ingen måte et flatterende resultat, men Faaberg kunne like gjerne ha ledet.

Like jevn og tett andre omgang
Andreomgang starter med et Lillehammer som tar initiativ og fosser stadig frem på høyresiden. Brusnes, Mork og Løndal skaper mye fremover i starten av omgangen. Så offensiv start gjør også at Lillehammer avgir mye rom, heldigvis uten at Faaberg utnytter dette.

Etter et vedvarende Lillehammertrykk med flere påfølgende dødballer traff Smestad hodet til Løndal etter en corner og 2-0 var et faktum etter 61 minutter!

Fra 0-2 og ut må Faaberg angripe mer og er nære på ved et par anledninger. Varpestuen rydder greit opp når Faaberg kommer, og bidro til å holde Lillehammer-nervene under sjakk i sluttminuttene.

0-2 er et fortjent sluttresultat, gratulerer til alle med hjerte i LFK. Takk for kampen til Faaberg, det var en flott ramme rundt kamp. Vi sees igjen neste år.

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg