Publisert: 08. september 2018 - Harald Renolen

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0)

Kampreferat ved Per Kolstad

En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

IMG 2027

Bleieskiftarbeider Mads Peder Sveen kom inn fra benk og dunket inn 4 mål. Banens beste spiller fikk bestemannsprisen av Rosenborgproffen Anders Trondsen (Foto: Per Kolstad)

Kraftpluggen fra Dokka har trent lite sammen med A-laget denne høsten etter at han ble pappa for andre gang i august. Denne uka har han vært opptatt med jobb. Det så ikke ut til å plage Sveen nevneverdig. Med styrke, hurtughet og teknikk herjet "Hulken" med forsvaret til Eidskog. 

To divisjoners forskjell

Eidskog kom til Stampa fra lengst sør i Hedmark som tabelljumbo med en innbytter og åtte fattige poeng. Laget har fått på flere store tap, og hadde 44 minusmål i protokollen. Lørdag kveld gikk turen hjem til svenskegrensa med 55 mål minus.

Etter en litt nølende start satte LFK fart på spillet. Eidskog var knapt over på halvdelen til LFK. I realiteten var det to divisjoners forskjell på lagene. LFK kunne med stang inn jaget opprykk til 3.divisjon, mens Eidskog nok hører hjemme i 5.divisjon.Til tross for flere store sjanser gikk lagene til pause med 3-0 til LFK etter to mål av Magnus Løndal og et av Roar Amundsen. 

Eter hvilen gikk det på ny litt tregt fra start, før nevnte Sveen satte på superkreftene og startet målshowet. Christoffer B. Brusnes (2) samt Martin Chutko Bakke, og Ivan Razumovic med et mål hver, sørget for årsbeste med 11 plussmål.

Skryt fra Trondsen

En lyskeskadet Anders Trondsen delte ut premie til Sveen som dagens LFK-gutt. Rosenborgspilleren kjørte egentrening på Nedre bane, men fikk med seg siste halvdel av 2.omgang. 

- En god prestasjon å score 11 mål selv om motstanden ikke var all verden, sa Trondsen.

LFKs start11'er:

Varpestuen, Brusnes, Razumovic, Innerdal, Smestad, Chutko Bakke, Skjærvik, Amundsen, Botten, Nashaat, Løndal.

Innbyttere: 

Jan Petter Mork, Jonas Andreassen, Joacim Svorkdal Fillingsnes, Mats Renolen, Mikael Høgaas Ervik

Fotball.no/Kampfakta LFK-Eidskog

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer