Publisert: 26. august 2018 - Harald Renolen

LFK kaptein Ivan Razumovic ble matchvinner da A-laget vant 1-0 mot Trysil fredag 24.august. Luka opp til KIL 2 på tabelltoppen har skrumpet inn til 3 poeng, men Kongsvingers rekruttlag har en kamp mindre spilt...

Foto: Hanne-Kjersti S. Iversen

Assistent-trener Rune Roman Hagen ledet laget i Ørjan Christiansens fravær, og røper følgende kampplan;
- Fokuset før kampen var spilleglede, engasjement, høyt press og samtidig være rolige og komfortable med ballen.

Hagen oppsummerer de første 45 slik;
- LFK kontrollerer mye av første omgangen, og dominerer til tider også banespillet. Vi har god kontroll bakover, men sliter med å komme til de store sjansene selv. Har en meget stor sjanse ved Henning (Torgnesskar) et godt stykke ut i 1.omg. Da Henning litt senere ble skadet, falt valget på Mats Renolen - en ung spiller som har sin styrke i å være trygg med ballen, samt gjøre gode valg. Jeg har som trener fokus på å ha et lag som kontrollerer kampene, og eliminerer tilfeldighetene i størst mulig grad.

Om peptalken i pausen uttaler ass.treneren følgende;
- I pausen er jeg godt fornøyd med spillerne, og ber de gå ut på samme måte, samtidig som de ikke må bli fornøyd med 1.omg: Vi reiser til Trysil for å ta 3 poeng, ingenting annet.

LFK tar ledelsen 10 minutter ut i 2.omgang. Ivan Razumovic nikker inn kampens eneste mål på et godt slått frispark fra Markus Botten. Trysil kjempa på for å utligne, men LFK holdt unna og kunne reise hjem med 3 viktige poeng i kofferten.

Hagen kommenterer siste halvdel slik;
- Andre omgang begynner svakere og vi sliter med å kontrollere kampen slik vi vil. Etter scoringen trykker Trysil på og kampen er noe preget av kaos. Dette liker jeg ikke. Roar byttes ut til fordel for nyervervelsen Magnus fra Madla. Han er med på å roe ned spillet sammen med resten av laget, spesielt Vetle og Martin. Etter dette føler jeg vi har god kontroll og kunne vunnet både 2 og 3 null etter godt spill og store sjanser av Magnus på topp. Alt i alt; veldig godt fornøyd med kampen, avslutter LFKs assistent-trener.

Kampfakta:

Trysil - Lillehammer FK  0 - 1 (0 - 0)

Fredag 24.august 2018, Trysil idrettsplass

0-1: Ivan Razumovic (50 min)

LFKs lag:

Tomas Varpestuen

Christoffer Berntsen Brusnes - Ivan Razumovic - Mathias Innerdal - Sindre Tråseth

Vetle Skjærvik - Martin Chutko Bakke - Roar Amundsen (Magnus Normann Aasjord)

Markus Botten - Magnus Statle Løndal - Henning Andreassen Torgnesskar (Mats Renolen)

Innbyttere: Andreas Berntsen Stenseth, Vegard Johnsen Riisøen, Jan Petter Mork, Ibrahim Nashaat, Håvard Hovind Kvamme.

Neste kamp for A-laget er hjemme mot Sander fredag 31.august kl.19.30.

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer