Publisert: 03. august 2018 - Harald Renolen

Stampesletta 3. august 2018: Lillehammer - Furnes 3-0 (3-0)

IMG 8578Mål: Løndal (22, 32), Ringlund (43)

Kampreferat ved Petter Myrvold

På bildet over: LFK kaptein Ivan Razumovic på Black River Park. Sammen med Varpestuen og forsvarsrekka bidro han nok en gang til at LFK holdt nullen. 

Laget: Varpestuen - Tråseth, Razumovic, Sveen, Balto (Brusnes 60) - Skjærvik, Amundsen, Bakke - Nashaat (Torgnesskar) , Løndal (Kvamme 75), Ringlund (Renolen 75)

Gult kort: Skjærvik

Med nykomponert forsvarsfirer og to nysigneringer fra start i første kamp etter ferien var det en litt avventende stemning fra start blant de drøyt 120 frammøtte på Stampesletta fredag kveld. LFK kom til store sjanser i åpningsminuttene, men ballen ville ikke inn. Spesielt Magnus Løndal hadde en enorm sjanse på åpent mål, men ballen ble satt utenfor. Et innlegg fra nysigneringen Ibrahim Nashaat gikk så mellom beina på keeper, men trillet utenfor og til corner.

Ringlund-030818

På bildet: Espen Ringlund i farta mot Faaberg. LFKs lynraske venstreving hadde en assist og en scoring mot Furnes og ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Etter 22 minutter skulle uttellingen komme. Espen Ringlund lurte backen sin både en og to ganger før innlegget kom presist inn mot lengste. Der fikk Løndal heade upresset. Keeper var faktisk på ballen, men den gikk i stolpen og inn. Aktive Roar Amundsen - nyankommet fra Valdres - kom seg så fint forbi keeper, og skulle bare skyte forbi en utespiller på strek, men ballen gikk i stolpen! Få minutter senere fikk Nashaat en skuddsjanse på frispark. Ballen gikk rett på keeper, men det ble retur, som Løndal satte i buret.

I minuttene før pause var det klart for Ringlund-show. Først en stor sjanse alene med keeper etter god igangsetting fra Varpestuen, og så kveldens høydepunkt: En fin stikker fra Martin Chutko Bakke finner lynvingen i bakrom. Ballen lobbes elegant over en keeper på vei ut. 3-0 til pause.

IMG 8602

På bildet: Vetle Skjærvik i aksjon mot Ridabu i forrige seriekamp. LFKs unge, elegante og ballsikre midtbaneanker spilte en ny god kamp på hjemmebane.

Andre omgang ble dessverre ikke like fartsfylt og underholdende. Begge lag gjorde en del bytter. Lillehammer hadde grei kontroll bakover, skapte det som var av sjanser, og burde hatt et mål til. Furnes hadde på sin side litt mer ball i denne omgangen, men hadde det ikke spesielt travelt med å sette i gang spillet selv om de lå under. Dommer la lista lavt for frispark, men høyt for kort (begge veier), så da ble kampbildet også litt oppstykket. Kampen ebbet ut med 3-0 til hjemmelaget, som var et greit resultat utfra kampbildet og en bra oppstart etter ferien.

I neste serierunde må gutta et par hakk opp - da går turen til Gjemselunden, der Kongsvinger 2 venter.

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg