Publisert: 03. august 2018 - Harald Renolen

Stampesletta 3. august 2018: Lillehammer - Furnes 3-0 (3-0)

IMG 8578Mål: Løndal (22, 32), Ringlund (43)

Kampreferat ved Petter Myrvold

På bildet over: LFK kaptein Ivan Razumovic på Black River Park. Sammen med Varpestuen og forsvarsrekka bidro han nok en gang til at LFK holdt nullen. 

Laget: Varpestuen - Tråseth, Razumovic, Sveen, Balto (Brusnes 60) - Skjærvik, Amundsen, Bakke - Nashaat (Torgnesskar) , Løndal (Kvamme 75), Ringlund (Renolen 75)

Gult kort: Skjærvik

Med nykomponert forsvarsfirer og to nysigneringer fra start i første kamp etter ferien var det en litt avventende stemning fra start blant de drøyt 120 frammøtte på Stampesletta fredag kveld. LFK kom til store sjanser i åpningsminuttene, men ballen ville ikke inn. Spesielt Magnus Løndal hadde en enorm sjanse på åpent mål, men ballen ble satt utenfor. Et innlegg fra nysigneringen Ibrahim Nashaat gikk så mellom beina på keeper, men trillet utenfor og til corner.

Ringlund-030818

På bildet: Espen Ringlund i farta mot Faaberg. LFKs lynraske venstreving hadde en assist og en scoring mot Furnes og ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Etter 22 minutter skulle uttellingen komme. Espen Ringlund lurte backen sin både en og to ganger før innlegget kom presist inn mot lengste. Der fikk Løndal heade upresset. Keeper var faktisk på ballen, men den gikk i stolpen og inn. Aktive Roar Amundsen - nyankommet fra Valdres - kom seg så fint forbi keeper, og skulle bare skyte forbi en utespiller på strek, men ballen gikk i stolpen! Få minutter senere fikk Nashaat en skuddsjanse på frispark. Ballen gikk rett på keeper, men det ble retur, som Løndal satte i buret.

I minuttene før pause var det klart for Ringlund-show. Først en stor sjanse alene med keeper etter god igangsetting fra Varpestuen, og så kveldens høydepunkt: En fin stikker fra Martin Chutko Bakke finner lynvingen i bakrom. Ballen lobbes elegant over en keeper på vei ut. 3-0 til pause.

IMG 8602

På bildet: Vetle Skjærvik i aksjon mot Ridabu i forrige seriekamp. LFKs unge, elegante og ballsikre midtbaneanker spilte en ny god kamp på hjemmebane.

Andre omgang ble dessverre ikke like fartsfylt og underholdende. Begge lag gjorde en del bytter. Lillehammer hadde grei kontroll bakover, skapte det som var av sjanser, og burde hatt et mål til. Furnes hadde på sin side litt mer ball i denne omgangen, men hadde det ikke spesielt travelt med å sette i gang spillet selv om de lå under. Dommer la lista lavt for frispark, men høyt for kort (begge veier), så da ble kampbildet også litt oppstykket. Kampen ebbet ut med 3-0 til hjemmelaget, som var et greit resultat utfra kampbildet og en bra oppstart etter ferien.

I neste serierunde må gutta et par hakk opp - da går turen til Gjemselunden, der Kongsvinger 2 venter.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer