Publisert: 01. august 2018 - Trine Kvalen

Forsterkningen av A-laget fortsetter. En ung spiller flyttes opp i a-stallen, en spiller returnerer etter en periode borte og to nye spillere er klare for A-laget (av Ørjan Christiansen, sportssjef og hovedtrener A-lag).

Mats Roald flyttes fortjent opp i a-stallen etter gode prestasjoner over en lengre periode.
Mats er en hardtarbeidende spiss som vet hvor målet står. På rekruttlaget står han med 7 mål på 6 kamper i år, og statistikken på 14 mål på de siste 12 kampene for G19 taler for seg.
Nå blir det spennende og se om Mats tar det neste steget, og melder seg på i en knalltøff konkurranse om en plass i startoppstillingen til A-laget fremover.

Markus Botten er tilbake i LFK drakt. Etter en periode med studier så flytter Markus nå hjem, og slutter seg til troppen torsdag 9 august.

Vi er glade for at Markus kommer hjem, og vet vi får inn en spiller som alltid yter maks og går foran som en skikkelig lagspiller.

Ytterligere to nye spillere er klare for LFK.

Sherat Güven er 20 år, og kommer fra Nardo FK. Sherat er søskenbarn til noe mer kjente Adam Güven, som spiller i KIL. Unggutten kommer til Lillehammer for å studere, og tok kontakt med LFK. Alt tyder på at Sherat passer godt inn i LFK´s profil, og er en gutt med stor treningsvilje og ikke minst et sterkt ønske om å komme til et utviklingsorientert miljø. Sherat er en offensiv spiller, som så langt i sin korte karriere har spilt ving eller spiss og vist seg som en målfarlig gutt. Etter alt og dømme er Sherat på trening kommende uke.

Mikael H. Ervik er nok en ung spiller som kommer også til Lillehammer for å studere. Han er 21 år, og kommer fra spill i FK Landsås (4 div) som har tilholdssted i Harstad. Treningsvillig, tøff mentalitet og sterke holdninger kjennetegner gutten fra nord. Mikael vil konkurrere om en back posisjon der han har vært fast inventar i Landsås. Mikael setter kursen mot Lillehammer etter Landsås seriekamp 7 august, og vil etter og alt og dømme være på trening torsdag 09 august.

Vi er veldig fornøyde med å styrke prestasjonsgruppa etter at vi har mistet flere i sommer mht skolegang, og ikke minst kan vi totalt sett si at vi har kommet styrket ut av omrokkeringene som har skjedd i sommer også når det gjelder kvalitet.

Om det skjer mer på spillerfronten de siste dagene før det braker løs, gjenstår å se. Men det er ikke utenkelig…..

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer