Publisert: 01. august 2018 - Trine Kvalen

Forsterkningen av A-laget fortsetter. En ung spiller flyttes opp i a-stallen, en spiller returnerer etter en periode borte og to nye spillere er klare for A-laget (av Ørjan Christiansen, sportssjef og hovedtrener A-lag).

Mats Roald flyttes fortjent opp i a-stallen etter gode prestasjoner over en lengre periode.
Mats er en hardtarbeidende spiss som vet hvor målet står. På rekruttlaget står han med 7 mål på 6 kamper i år, og statistikken på 14 mål på de siste 12 kampene for G19 taler for seg.
Nå blir det spennende og se om Mats tar det neste steget, og melder seg på i en knalltøff konkurranse om en plass i startoppstillingen til A-laget fremover.

Markus Botten er tilbake i LFK drakt. Etter en periode med studier så flytter Markus nå hjem, og slutter seg til troppen torsdag 9 august.

Vi er glade for at Markus kommer hjem, og vet vi får inn en spiller som alltid yter maks og går foran som en skikkelig lagspiller.

Ytterligere to nye spillere er klare for LFK.

Sherat Güven er 20 år, og kommer fra Nardo FK. Sherat er søskenbarn til noe mer kjente Adam Güven, som spiller i KIL. Unggutten kommer til Lillehammer for å studere, og tok kontakt med LFK. Alt tyder på at Sherat passer godt inn i LFK´s profil, og er en gutt med stor treningsvilje og ikke minst et sterkt ønske om å komme til et utviklingsorientert miljø. Sherat er en offensiv spiller, som så langt i sin korte karriere har spilt ving eller spiss og vist seg som en målfarlig gutt. Etter alt og dømme er Sherat på trening kommende uke.

Mikael H. Ervik er nok en ung spiller som kommer også til Lillehammer for å studere. Han er 21 år, og kommer fra spill i FK Landsås (4 div) som har tilholdssted i Harstad. Treningsvillig, tøff mentalitet og sterke holdninger kjennetegner gutten fra nord. Mikael vil konkurrere om en back posisjon der han har vært fast inventar i Landsås. Mikael setter kursen mot Lillehammer etter Landsås seriekamp 7 august, og vil etter og alt og dømme være på trening torsdag 09 august.

Vi er veldig fornøyde med å styrke prestasjonsgruppa etter at vi har mistet flere i sommer mht skolegang, og ikke minst kan vi totalt sett si at vi har kommet styrket ut av omrokkeringene som har skjedd i sommer også når det gjelder kvalitet.

Om det skjer mer på spillerfronten de siste dagene før det braker løs, gjenstår å se. Men det er ikke utenkelig…..

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Trysil - Lillehammer

fredag 24.08.2018, kl 19:00
Sted: Trysil ipl

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer