Publisert: 25. juli 2018 - Trine Kvalen

Ibrahim Nashat er klar for LFK (Foto fra eft-fotball.no)  

53CD09AB 4FC7 4ECE 9E62 73EF575E1705

«Ibra» kommer fra Skedsmo og flytter til Lillehammer for å kombinere skole og jobb, og selvsagt fotball for LFK. Før Skedsmo var Ibrahim i Eidsvold Turn som blant annet var motstander under fjorårets sesong.

Ibrahim er en offensiv spiller med et godt venstre ben, og ikke minst gode tekniske ferdigheter. Han er nok hovedsakelig aktuell i en kant- eller «10»’er rolle, men har definitivt også kvaliteter i andre roller.

Ibra som han kalles, ønskes velkommen og vi gleder oss til å se han i aksjon. Det er fort aktuelt allerede i fredagens treningskamp mot Bergsøy på Stampa.

Ps. Ibrahim har de siste par årene jobbet både innenfor skole og barnehage som assistent og vikar. Han ønsker seg jobb snarest mulig, og kan raskt stille på intervju.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer