Publisert: 25. juli 2018 - Trine Kvalen

Ibrahim Nashat er klar for LFK (Foto fra eft-fotball.no)  

53CD09AB 4FC7 4ECE 9E62 73EF575E1705

«Ibra» kommer fra Skedsmo og flytter til Lillehammer for å kombinere skole og jobb, og selvsagt fotball for LFK. Før Skedsmo var Ibrahim i Eidsvold Turn som blant annet var motstander under fjorårets sesong.

Ibrahim er en offensiv spiller med et godt venstre ben, og ikke minst gode tekniske ferdigheter. Han er nok hovedsakelig aktuell i en kant- eller «10»’er rolle, men har definitivt også kvaliteter i andre roller.

Ibra som han kalles, ønskes velkommen og vi gleder oss til å se han i aksjon. Det er fort aktuelt allerede i fredagens treningskamp mot Bergsøy på Stampa.

Ps. Ibrahim har de siste par årene jobbet både innenfor skole og barnehage som assistent og vikar. Han ønsker seg jobb snarest mulig, og kan raskt stille på intervju.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer