Publisert: 25. juli 2018 - Trine Kvalen

Ibrahim Nashat er klar for LFK (Foto fra eft-fotball.no)  

53CD09AB 4FC7 4ECE 9E62 73EF575E1705

«Ibra» kommer fra Skedsmo og flytter til Lillehammer for å kombinere skole og jobb, og selvsagt fotball for LFK. Før Skedsmo var Ibrahim i Eidsvold Turn som blant annet var motstander under fjorårets sesong.

Ibrahim er en offensiv spiller med et godt venstre ben, og ikke minst gode tekniske ferdigheter. Han er nok hovedsakelig aktuell i en kant- eller «10»’er rolle, men har definitivt også kvaliteter i andre roller.

Ibra som han kalles, ønskes velkommen og vi gleder oss til å se han i aksjon. Det er fort aktuelt allerede i fredagens treningskamp mot Bergsøy på Stampa.

Ps. Ibrahim har de siste par årene jobbet både innenfor skole og barnehage som assistent og vikar. Han ønsker seg jobb snarest mulig, og kan raskt stille på intervju.

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg