Publisert: 20. juli 2018 - Harald Renolen

Roar Amundsen-2007-2018

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen

Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

I Valdres har Roar også hatt rollen som assistent trener. Når han nå lander i OL byen skal han også jobbe på NTG som lærer. Med andre ord er det en svært stødig kar som tar på seg LFK drakta, og vi er selvfølgelig særdeles fornøyde med at han ønsker å spille for oss. Roar kommer garantert til å bli en viktig og sentral brikke for LFK i tiden som kommer.

I og med at Valdres spilte sin siste kamp så sent som 14 juli, forøvrig en kamp de vant 3-1 og der Roar ble kåret til banens beste, vil han først vært igang med trening hos oss fra mandag 30 juli slik at han får seg en fortjent ferie først.

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg
" style="visibility: hidden; width: 1px; height= 1px;" >