Publisert: 30. juni 2018 - Harald Renolen

LFK spillere 16 FridtjofMyrvoldAndberg preview

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen.

På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Black River Park 29. juni 2018: Ridabu – Lillehammer 1-6 (0-5)

Mål: Brusnes (8, 17), Løndal (10, 30), Sveen (28, 50).
Laget: Varpestuen - Brusnes, Razumovic (Innerdal 84), Andberg, Balto (Sognli 84) - Skjærvik, Renolen (Sveen 73), Løndal – Tråseth (Risøen 84), Sveen (Torgnesskar 66), Ringlund

Kampreferat ved Petter Myrvold

Hjemmelaget Ridabu gikk ut i hundre, og stresset Lillehammer litt i åpningsminuttene. Det tok imidlertid ikke lang tid før Lillehammer tok kontrollen. Et frispark fra venstre fant en umarkert Christoffer Brusnes i feltet, og 0-1 på hodet etter åtte minutter. Like etter la Magnus Løndal an til skudd hardt fra 20 meter. Ikke umulig å redde, men keeper forlenget den bare ut i hjørnet. 0-3 kom etter 17 minutter på en ny god dødball fra Vetle Skjærvik, som fant Fridtjof Andberg på bakerste – han headet inn på strek, der Brusnes igjen var sist på ballen. 

Link til målet på Youtube: https://youtu.be/VYsQJRXbqQA

0-4 kom på corner fra Skjærvik, som Mads Peder Sveen headet kontant i mål. 0-5 på et nytt godt langskudd fra Løndal etter halvtimen. Lillehammer var effektive i denne omgangen, men hadde også bra tempo, løp mye og hadde presisjon i spillet.

Andre omgang startet bra med straffe etter få minutter etter hands i feltet. Sveen sikker fra merket. Etter dette fikk Lillehammer mer strekk i laget, med for mange som ville score selv og færre som ville ta løpene hjem. Ridabu kom flere ganger i overtall på kontringer, og fikk til og med straffespark på en slik. Riktignok av den litt tvilsomme sorten. Tomas Varpestuen hadde flere gode redninger siste halvtimen, og sørget med det for at resultatet holdt seg på respektable 1-6 til Lillehammer.

Lillehammer ligger med det i angrepsposisjon foran en viktig høstsesong. Flere av spillerne forsvinner i høst på studier, blant annet spilte midtstopper Fridtjof Andberg sin 70. og foreløpig siste kamp for A-laget før han reiser til studier og collagefotball i USA. Da var det gledelig at 2000-modellen Mats Renolen fikk sin første kamp fra start, og klarte seg fint sammen med jevngamle Vetle Skjærvik på midtbanen. Sigurd Sognli fikk også sin debut, og ble med det den åttende lokale spilleren fra 1999-årgangen til å spille for A-laget.

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg