Publisert: 30. juni 2018 - Harald Renolen

LFK spillere 16 FridtjofMyrvoldAndberg preview

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen.

På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Black River Park 29. juni 2018: Ridabu – Lillehammer 1-6 (0-5)

Mål: Brusnes (8, 17), Løndal (10, 30), Sveen (28, 50).
Laget: Varpestuen - Brusnes, Razumovic (Innerdal 84), Andberg, Balto (Sognli 84) - Skjærvik, Renolen (Sveen 73), Løndal – Tråseth (Risøen 84), Sveen (Torgnesskar 66), Ringlund

Kampreferat ved Petter Myrvold

Hjemmelaget Ridabu gikk ut i hundre, og stresset Lillehammer litt i åpningsminuttene. Det tok imidlertid ikke lang tid før Lillehammer tok kontrollen. Et frispark fra venstre fant en umarkert Christoffer Brusnes i feltet, og 0-1 på hodet etter åtte minutter. Like etter la Magnus Løndal an til skudd hardt fra 20 meter. Ikke umulig å redde, men keeper forlenget den bare ut i hjørnet. 0-3 kom etter 17 minutter på en ny god dødball fra Vetle Skjærvik, som fant Fridtjof Andberg på bakerste – han headet inn på strek, der Brusnes igjen var sist på ballen. 

Link til målet på Youtube: https://youtu.be/VYsQJRXbqQA

0-4 kom på corner fra Skjærvik, som Mads Peder Sveen headet kontant i mål. 0-5 på et nytt godt langskudd fra Løndal etter halvtimen. Lillehammer var effektive i denne omgangen, men hadde også bra tempo, løp mye og hadde presisjon i spillet.

Andre omgang startet bra med straffe etter få minutter etter hands i feltet. Sveen sikker fra merket. Etter dette fikk Lillehammer mer strekk i laget, med for mange som ville score selv og færre som ville ta løpene hjem. Ridabu kom flere ganger i overtall på kontringer, og fikk til og med straffespark på en slik. Riktignok av den litt tvilsomme sorten. Tomas Varpestuen hadde flere gode redninger siste halvtimen, og sørget med det for at resultatet holdt seg på respektable 1-6 til Lillehammer.

Lillehammer ligger med det i angrepsposisjon foran en viktig høstsesong. Flere av spillerne forsvinner i høst på studier, blant annet spilte midtstopper Fridtjof Andberg sin 70. og foreløpig siste kamp for A-laget før han reiser til studier og collagefotball i USA. Da var det gledelig at 2000-modellen Mats Renolen fikk sin første kamp fra start, og klarte seg fint sammen med jevngamle Vetle Skjærvik på midtbanen. Sigurd Sognli fikk også sin debut, og ble med det den åttende lokale spilleren fra 1999-årgangen til å spille for A-laget.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Follebu

fredag 21.09.2018, kl 19:30
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer