Publisert: 27. juni 2018 - Harald Renolen

unnamed

Tekst og foto: Sportssjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen

Onsdagen re- testing av fotballspesifikk utholdenhet (YoYo IR2) og multidireksjonal hurtighet ( Speed Agility) ble en fornøyelse. Noen av resultatene er til å gni seg i øynene av (sitat Hans Noet), og snittet er veldig imponerende. Samtlige a-spillere er innenfor klubbkravet, og som følge av dette justerer vi kravet til fotballhurtighet fremover. 

Dette tyder på at mye har blitt gjort riktig gjennom vinteren og våren, og ikke minst har implementering av spesifikk fotballhurtighets trening gitt svært positiv effekt. I tillegg har treningsinnhold og plan åpenbart fungert veldig bra for å påvirke utholdenheten i positiv grad.

Etter dagens testing avsluttet a-spillerne med en hyggelig seanse ved badedammen, med tilhørende dukkert og kaffe+is til velfortjent dessert.

En siste finpuss på morgendagens treningsøkt gjenstår før Ridabu venter på fredag. Deretter får a-troppen velfortjente drøye to uker ferie før oppkjøring til høsten starter fredag 20 juli. Med seg på ferie får gutta selvsagt et velutviklet og gjennomtenkt individualisert treningsprogram fra vår eminente fysiske trener, Hans Noet.

Ps. Fredag 27 juli spiller LFK treningskamp mot Bergsøy på Stampa. Avspark kl 17.00.

Ellers pågår arbeidet med spillerlogistikk for fullt, og idag ble vi enige med den første av flere spillere som ventes inn portene i sommer. Dagens signering blir en soleklar forsterkning i midtbanen til LFK. Følg med for nyheter og presentasjoner på LFK-web i tiden som kommer!

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer