Publisert: 27. juni 2018 - Harald Renolen

unnamed

Tekst og foto: Sportssjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen

Onsdagen re- testing av fotballspesifikk utholdenhet (YoYo IR2) og multidireksjonal hurtighet ( Speed Agility) ble en fornøyelse. Noen av resultatene er til å gni seg i øynene av (sitat Hans Noet), og snittet er veldig imponerende. Samtlige a-spillere er innenfor klubbkravet, og som følge av dette justerer vi kravet til fotballhurtighet fremover. 

Dette tyder på at mye har blitt gjort riktig gjennom vinteren og våren, og ikke minst har implementering av spesifikk fotballhurtighets trening gitt svært positiv effekt. I tillegg har treningsinnhold og plan åpenbart fungert veldig bra for å påvirke utholdenheten i positiv grad.

Etter dagens testing avsluttet a-spillerne med en hyggelig seanse ved badedammen, med tilhørende dukkert og kaffe+is til velfortjent dessert.

En siste finpuss på morgendagens treningsøkt gjenstår før Ridabu venter på fredag. Deretter får a-troppen velfortjente drøye to uker ferie før oppkjøring til høsten starter fredag 20 juli. Med seg på ferie får gutta selvsagt et velutviklet og gjennomtenkt individualisert treningsprogram fra vår eminente fysiske trener, Hans Noet.

Ps. Fredag 27 juli spiller LFK treningskamp mot Bergsøy på Stampa. Avspark kl 17.00.

Ellers pågår arbeidet med spillerlogistikk for fullt, og idag ble vi enige med den første av flere spillere som ventes inn portene i sommer. Dagens signering blir en soleklar forsterkning i midtbanen til LFK. Følg med for nyheter og presentasjoner på LFK-web i tiden som kommer!

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK søker sportssjef i full jobb

Er du den nye sportslige lederen i klubben vår? Rollen er selve limet i klubben, og du vil få oppgaven med å planlegge, støtte og følge opp klubbens mange lag, i nær dialog med daglig leder og det øvrige sportsapparatet.

Sakliste til ekstraordinært årsmøte

Styret viser til innkalling til ekstraordinært årsmøte av 10. oktober. Årsmøtet i Lillehammer FK avholdes den 20. november kl. 16.30 på klubbhuset Brakka, Stampesletta. I denne nettsaken følger saklisten for årsmøtet. Saksdokumenter finnes som vedlegg til denne nettsaken.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer