Publisert: 27. juni 2018 - Harald Renolen

unnamed

Tekst og foto: Sportssjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen

Onsdagen re- testing av fotballspesifikk utholdenhet (YoYo IR2) og multidireksjonal hurtighet ( Speed Agility) ble en fornøyelse. Noen av resultatene er til å gni seg i øynene av (sitat Hans Noet), og snittet er veldig imponerende. Samtlige a-spillere er innenfor klubbkravet, og som følge av dette justerer vi kravet til fotballhurtighet fremover. 

Dette tyder på at mye har blitt gjort riktig gjennom vinteren og våren, og ikke minst har implementering av spesifikk fotballhurtighets trening gitt svært positiv effekt. I tillegg har treningsinnhold og plan åpenbart fungert veldig bra for å påvirke utholdenheten i positiv grad.

Etter dagens testing avsluttet a-spillerne med en hyggelig seanse ved badedammen, med tilhørende dukkert og kaffe+is til velfortjent dessert.

En siste finpuss på morgendagens treningsøkt gjenstår før Ridabu venter på fredag. Deretter får a-troppen velfortjente drøye to uker ferie før oppkjøring til høsten starter fredag 20 juli. Med seg på ferie får gutta selvsagt et velutviklet og gjennomtenkt individualisert treningsprogram fra vår eminente fysiske trener, Hans Noet.

Ps. Fredag 27 juli spiller LFK treningskamp mot Bergsøy på Stampa. Avspark kl 17.00.

Ellers pågår arbeidet med spillerlogistikk for fullt, og idag ble vi enige med den første av flere spillere som ventes inn portene i sommer. Dagens signering blir en soleklar forsterkning i midtbanen til LFK. Følg med for nyheter og presentasjoner på LFK-web i tiden som kommer!

 

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg