Publisert: 27. juni 2018 - Harald Renolen

unnamed

Tekst og foto: Sportssjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen

Onsdagen re- testing av fotballspesifikk utholdenhet (YoYo IR2) og multidireksjonal hurtighet ( Speed Agility) ble en fornøyelse. Noen av resultatene er til å gni seg i øynene av (sitat Hans Noet), og snittet er veldig imponerende. Samtlige a-spillere er innenfor klubbkravet, og som følge av dette justerer vi kravet til fotballhurtighet fremover. 

Dette tyder på at mye har blitt gjort riktig gjennom vinteren og våren, og ikke minst har implementering av spesifikk fotballhurtighets trening gitt svært positiv effekt. I tillegg har treningsinnhold og plan åpenbart fungert veldig bra for å påvirke utholdenheten i positiv grad.

Etter dagens testing avsluttet a-spillerne med en hyggelig seanse ved badedammen, med tilhørende dukkert og kaffe+is til velfortjent dessert.

En siste finpuss på morgendagens treningsøkt gjenstår før Ridabu venter på fredag. Deretter får a-troppen velfortjente drøye to uker ferie før oppkjøring til høsten starter fredag 20 juli. Med seg på ferie får gutta selvsagt et velutviklet og gjennomtenkt individualisert treningsprogram fra vår eminente fysiske trener, Hans Noet.

Ps. Fredag 27 juli spiller LFK treningskamp mot Bergsøy på Stampa. Avspark kl 17.00.

Ellers pågår arbeidet med spillerlogistikk for fullt, og idag ble vi enige med den første av flere spillere som ventes inn portene i sommer. Dagens signering blir en soleklar forsterkning i midtbanen til LFK. Følg med for nyheter og presentasjoner på LFK-web i tiden som kommer!

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Follebu

fredag 21.09.2018, kl 19:30
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer