Publisert: 15. juni 2018 - Harald Renolen

IMG 3153Lillehammer - Faaberg 1-2 (0-2)

Mål Faaberg: Bjønne Kleiven (15), Sindre Bjerkli (20)

Mål Lillehammer: Mads Peder Sveen (86)

Gult kort: Vetle Skjærvik

 Laget: Varpestuen - Brusnes, Razumovic, Andberg, Balto - Skjærvik, Stø (Tråseth, 56), Torgnesskar - Sveen, Løndal, Ringlund

Kampreferat ved Petter Myrvold

277 tilskuere var vitne til en kamp mellom et Lillehammer-lag som styrte kampen, og skapte en del sjanser, men ikke fikk uttelling, og et Faaberg lag som lå lavt og grep de sjansene de fikk. Lillehammer hadde mye ball, men virket kanskje litt ufokuserte i åpningsminuttene. Blant annet gikk en klarering fra keeper rett i Faabergs spiss, og Faaberg hadde så et langskudd i tverrligger. Etter kvarteret taper Lillehammer en duell etter målspark, og bommer så med offsidefella. Faaberg scorer enkelt alene med keeper. Fem minutter senere er keeper Varpestuen langt ute for å klarere, men ballen havner i stedet hos en Faaberg-spiller, som på åpent mål fra fire meter setter ballen i stolpen. Bjerkli snapper returen og setter 0-2. Da var Faaberg ferdig med angrepsspillet for dagen. Lillehammer hadde flere farlige skudd og headinger i første omgang, men traff enten utenfor eller andre spillere.

MP Sveen-1506-18

LFK angriper på høyrekanten. Mads Peder Sveen med ballen, Christoffer Brusnes til høyre i bildet (Foto: LFK web)

I andre omgang hadde Lillehammer mye ball og lite fremdrift, og slet med å komme til sjanser før Løndal fikk skutt via en Faabergspiller i tverrligger etter 65 minutter. Samme mann hadde en kontant heading fra kort hold - rett på keeper - etter innlegg fra Sveen. Lillehammer la etter hvert om til 4-4-2, men det var først da de la om til 3-4-3 på tampen at uttellingen kom på et flott skudd i motsatt hjørne av Mads Peder Sveen. Lillehammer fikk enda en sjanse på et innlegg mot slutten, men dessverre fikk Løndal stusset ballen rett foran Brusnes som sto klar til heade den i åpent mål.

Løndal-1506-18

Måltyven Magnus Løndal med 29 mål for Lillehammer FK på 67 kamper, er klar til å omsette nok en LFK corner i skåring, men det ville seg ikke for hjemmelaget...(Foto: LFK web).

Dermed var årets første serietap et faktum og de gule og blå fikk poengene med hjem over Lågen. Vi andre får bite tenna sammen og øve inn Engerdals-valsen til neste lørdag.

 

 

 

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg