Publisert: 15. juni 2018 - Harald Renolen

IMG 3153Lillehammer - Faaberg 1-2 (0-2)

Mål Faaberg: Bjønne Kleiven (15), Sindre Bjerkli (20)

Mål Lillehammer: Mads Peder Sveen (86)

Gult kort: Vetle Skjærvik

 Laget: Varpestuen - Brusnes, Razumovic, Andberg, Balto - Skjærvik, Stø (Tråseth, 56), Torgnesskar - Sveen, Løndal, Ringlund

Kampreferat ved Petter Myrvold

277 tilskuere var vitne til en kamp mellom et Lillehammer-lag som styrte kampen, og skapte en del sjanser, men ikke fikk uttelling, og et Faaberg lag som lå lavt og grep de sjansene de fikk. Lillehammer hadde mye ball, men virket kanskje litt ufokuserte i åpningsminuttene. Blant annet gikk en klarering fra keeper rett i Faabergs spiss, og Faaberg hadde så et langskudd i tverrligger. Etter kvarteret taper Lillehammer en duell etter målspark, og bommer så med offsidefella. Faaberg scorer enkelt alene med keeper. Fem minutter senere er keeper Varpestuen langt ute for å klarere, men ballen havner i stedet hos en Faaberg-spiller, som på åpent mål fra fire meter setter ballen i stolpen. Bjerkli snapper returen og setter 0-2. Da var Faaberg ferdig med angrepsspillet for dagen. Lillehammer hadde flere farlige skudd og headinger i første omgang, men traff enten utenfor eller andre spillere.

MP Sveen-1506-18

LFK angriper på høyrekanten. Mads Peder Sveen med ballen, Christoffer Brusnes til høyre i bildet (Foto: LFK web)

I andre omgang hadde Lillehammer mye ball og lite fremdrift, og slet med å komme til sjanser før Løndal fikk skutt via en Faabergspiller i tverrligger etter 65 minutter. Samme mann hadde en kontant heading fra kort hold - rett på keeper - etter innlegg fra Sveen. Lillehammer la etter hvert om til 4-4-2, men det var først da de la om til 3-4-3 på tampen at uttellingen kom på et flott skudd i motsatt hjørne av Mads Peder Sveen. Lillehammer fikk enda en sjanse på et innlegg mot slutten, men dessverre fikk Løndal stusset ballen rett foran Brusnes som sto klar til heade den i åpent mål.

Løndal-1506-18

Måltyven Magnus Løndal med 29 mål for Lillehammer FK på 67 kamper, er klar til å omsette nok en LFK corner i skåring, men det ville seg ikke for hjemmelaget...(Foto: LFK web).

Dermed var årets første serietap et faktum og de gule og blå fikk poengene med hjem over Lågen. Vi andre får bite tenna sammen og øve inn Engerdals-valsen til neste lørdag.

 

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer