Publisert: 01. juni 2018 - Harald Renolen

LFK sikret seg tre nye poeng i en tidvis god, og tidvis dårlig, fotballkamp mot Flisa.

Kampreferat ved Per Kolstad

Med Vetle Skjærvik som stødig dirigent på ankerplass på midtbanen malte LFK kverna Flisa i senk med tålmodig bearbeiding og tidvis presist pasningsspill ut på kant og i bakrom før hvilen. Gang på gang spilte de hvitkledde seg til store sjanser. Uten en meget opplagt sisteskanse i Flisa-målet kunne Ørjan Christiansens utvalgte ledet med tre mål før det var gått seks minutter.

Først i det 18. minuttet fikk 161 tilskuere høre nettsusen gjennom en litt irriterende summing av fotballinteressert mygg. Henning Torgnesskar dro seg nydelig igjennom på høyre kanten. I midten kom LFKs tankspiss Mads Peder Sveen. Treffet var alt annet enn klokkerent, men mål ble det.

2-0 før pause

Etter 34 minutter får vi et nytt flott løp på kanten. Denne gangen er det Martin Chutko Bakke som småpent skjærer ned til dødlinjen. Inne i feltet forsøker banens bestemann, Mads Peder Sveen på en Bale, men bommer. Rett bak dukker Henning Torgnesskar fram og scorer med hodet.

Etter pause stokker det seg mer for LFK. Flisa kommer mer med i kampen, uten at det blir spesielt farlig foran LFK målet. Etter 53 minutter drar Magnus Løndal av to Flisa-spillere før han trer ballen opp i høyre kryss: 3-0. Vegard Riisøen putter det siste målet. Tomas Varpestuen går nok en gang av banen med målet skinnende rent.

Parkerte bussen

Christoffer Brusnes har vært et frisk pust som løpsvillig back. Askergutten var fornøyd med tre poeng, men mener LFK burde pyntet mer på målforskjellen.

- Det er ikke helt enkelt når Flisa forsvarer seg fra 30 meter og inn?

- Nei, men vi er jo forberedt på at flere lag vi møter spiller slik. Derfor trener vi mye på det. VI må bli mer effektive på den siste 1/3 av bana, sier høyskolestudenten.

Nå venter to lokaloppgjør. Neste fredag møter LFK gamle LFK spillere i Follebu. Fredagen etter kommer Faaberg til Stampesletta med en tidligere LFK trener som coach. I potten ligger seks viktige poeng.

Fotball.no/Kampfakta LFK - Flisa

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg