Publisert: 26. mai 2018 - Trine Kvalen

BE13C362 9CF9 4466 98CD 1A2A42D161C2

Magnor gress 26. mai 2018: Eidskog – Lillehammer 0-3 (0-2) 

Mål: Prince Kabeya (12), Fridtjof Andberg (44), Øivind Stø (55)

Laget: Varpesuen – Brusnes, Razumovic (Innerdal 78), Andberg, Balto – Skjærvik, Stø (Risøen 78), Chutko Bakke (Renolen 78) – Torgnesskar, Kabeya (Tråseth 50), Ringlund

Kampreferat v/Petter Myrvold

Kampen gikk på en brukbar, men litt tørr og ujevn gressbane i idylliske Magnor, 3 kilometer fra svenskegrensen og kjøttdisken på Eda supermarked. Temperaturen var 28 grader i skyggen, i sola minnet den mer om ovnene på det kjente glassverket like ved... Hjemmelaget lå lavt fra start og Lillehammer forsøkte å bearbeide med mye ballbesittelse. To rutinerte offensive LFK-spillere i Løndal og Sveen var igjen i Lillehammer, men fjorårets toppscorer Prince Kabeya var med for første gang i år. En småsjuk Ringlund satte fart etter 12 minutter og skar inn i feltet. 18-åringen felles og får korrekt straffe. Prince og 1-0!

https://youtu.be/cZd60m9KCck

Lillehammer fortsatte tålmodig å jobbe mot en motstander som lå lavt og satset på enkelte helhjertede kontringer. Så etter 44 minutter kom scoringen som skulle roe ned Lillehammer-nervene i sommersola. Og hvilken scoring! Prince får frispark på 20 meter. Andberg (18) skrur den over muren og opp i nærmeste kryss.

https://youtu.be/BSvKQx4TTT4

Etter pause spilte Ringlund opp til Chutko Bakke på venstre. Midtbanespilleren ble tatt, men ballen havnet hos en annen 18-åring, Øivind Stø, som kontrollert satte ballen under keeper fra skrått hold. 0-3 og avgjort. Hjemmelaget ble slitne og Lillehammer satte etter hvert innpå flere juniorspillere i Risøen, Innerdal (debut) og Renolen. Laget kom til flere farlige sjanser, men uten å få uttelling. Lillehammer var imidlertid det klart beste laget og gjorde jobben konsentrert og solid. Neste kamp er hjemme på Stampesletta fredag 1. juni klokken 1900.    

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Trysil - Lillehammer

fredag 24.08.2018, kl 19:00
Sted: Trysil ipl

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer