Publisert: 26. mai 2018 - Trine Kvalen

BE13C362 9CF9 4466 98CD 1A2A42D161C2

Magnor gress 26. mai 2018: Eidskog – Lillehammer 0-3 (0-2) 

Mål: Prince Kabeya (12), Fridtjof Andberg (44), Øivind Stø (55)

Laget: Varpesuen – Brusnes, Razumovic (Innerdal 78), Andberg, Balto – Skjærvik, Stø (Risøen 78), Chutko Bakke (Renolen 78) – Torgnesskar, Kabeya (Tråseth 50), Ringlund

Kampreferat v/Petter Myrvold

Kampen gikk på en brukbar, men litt tørr og ujevn gressbane i idylliske Magnor, 3 kilometer fra svenskegrensen og kjøttdisken på Eda supermarked. Temperaturen var 28 grader i skyggen, i sola minnet den mer om ovnene på det kjente glassverket like ved... Hjemmelaget lå lavt fra start og Lillehammer forsøkte å bearbeide med mye ballbesittelse. To rutinerte offensive LFK-spillere i Løndal og Sveen var igjen i Lillehammer, men fjorårets toppscorer Prince Kabeya var med for første gang i år. En småsjuk Ringlund satte fart etter 12 minutter og skar inn i feltet. 18-åringen felles og får korrekt straffe. Prince og 1-0!

https://youtu.be/cZd60m9KCck

Lillehammer fortsatte tålmodig å jobbe mot en motstander som lå lavt og satset på enkelte helhjertede kontringer. Så etter 44 minutter kom scoringen som skulle roe ned Lillehammer-nervene i sommersola. Og hvilken scoring! Prince får frispark på 20 meter. Andberg (18) skrur den over muren og opp i nærmeste kryss.

https://youtu.be/BSvKQx4TTT4

Etter pause spilte Ringlund opp til Chutko Bakke på venstre. Midtbanespilleren ble tatt, men ballen havnet hos en annen 18-åring, Øivind Stø, som kontrollert satte ballen under keeper fra skrått hold. 0-3 og avgjort. Hjemmelaget ble slitne og Lillehammer satte etter hvert innpå flere juniorspillere i Risøen, Innerdal (debut) og Renolen. Laget kom til flere farlige sjanser, men uten å få uttelling. Lillehammer var imidlertid det klart beste laget og gjorde jobben konsentrert og solid. Neste kamp er hjemme på Stampesletta fredag 1. juni klokken 1900.    

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer