Publisert: 26. mai 2018 - Trine Kvalen

BE13C362 9CF9 4466 98CD 1A2A42D161C2

Magnor gress 26. mai 2018: Eidskog – Lillehammer 0-3 (0-2) 

Mål: Prince Kabeya (12), Fridtjof Andberg (44), Øivind Stø (55)

Laget: Varpesuen – Brusnes, Razumovic (Innerdal 78), Andberg, Balto – Skjærvik, Stø (Risøen 78), Chutko Bakke (Renolen 78) – Torgnesskar, Kabeya (Tråseth 50), Ringlund

Kampreferat v/Petter Myrvold

Kampen gikk på en brukbar, men litt tørr og ujevn gressbane i idylliske Magnor, 3 kilometer fra svenskegrensen og kjøttdisken på Eda supermarked. Temperaturen var 28 grader i skyggen, i sola minnet den mer om ovnene på det kjente glassverket like ved... Hjemmelaget lå lavt fra start og Lillehammer forsøkte å bearbeide med mye ballbesittelse. To rutinerte offensive LFK-spillere i Løndal og Sveen var igjen i Lillehammer, men fjorårets toppscorer Prince Kabeya var med for første gang i år. En småsjuk Ringlund satte fart etter 12 minutter og skar inn i feltet. 18-åringen felles og får korrekt straffe. Prince og 1-0!

https://youtu.be/cZd60m9KCck

Lillehammer fortsatte tålmodig å jobbe mot en motstander som lå lavt og satset på enkelte helhjertede kontringer. Så etter 44 minutter kom scoringen som skulle roe ned Lillehammer-nervene i sommersola. Og hvilken scoring! Prince får frispark på 20 meter. Andberg (18) skrur den over muren og opp i nærmeste kryss.

https://youtu.be/BSvKQx4TTT4

Etter pause spilte Ringlund opp til Chutko Bakke på venstre. Midtbanespilleren ble tatt, men ballen havnet hos en annen 18-åring, Øivind Stø, som kontrollert satte ballen under keeper fra skrått hold. 0-3 og avgjort. Hjemmelaget ble slitne og Lillehammer satte etter hvert innpå flere juniorspillere i Risøen, Innerdal (debut) og Renolen. Laget kom til flere farlige sjanser, men uten å få uttelling. Lillehammer var imidlertid det klart beste laget og gjorde jobben konsentrert og solid. Neste kamp er hjemme på Stampesletta fredag 1. juni klokken 1900.    

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg