Publisert: 16. mai 2018 - Harald Renolen

32873683 10156417348505908 7415022270722080768 nSandermoen gress 16. mai 2018: Sander-Lillehammer 1-4 (0-1).

Mål: Ringlund (17, 90), Chutko Bakke (52), Løndal (82)

Foto-collage: Jan Stenseth.

IMG 2986

På bildet over: Straks klart for toppoppgjør på Sandermoen (Foto: Petter Myrvold)

Kampreferat v/Petter Myrvold

To ubeseirede lag møttes på naturgresset på Sandermoen i en litt smålei nordavind. Lillehammer med et ungt lag, inkludert fire russ fra start og en russ som innbytter på 16. mai. Sander med mer muskler og duellkraft. Lillehammer var best første snaue halvtimen og kom til noen avslutninger i starten av kampen. Etter 17 minutter kom Øivind Stø på overlap fra høyre back, får ballen og legger inn foran mål. Der kommer Espen Ringlund flyvende og header inn 0-1.

Sander kom etter dette litt høyere i banen, men Lillehammer var farlig på raske kontringer. Ringlund ble klippet ned bakfra i høy fart ved et par anledninger, og det ble delt ut kort på dette. Sander trykket bra på i motvinden mot slutten av omgangen og både Tomas Varpestuen og Fridtjof Andberg avverget farlige avslutninger.

I pausen gikk praten om at dette kunne hardt kjempende Sander fort snu i medvinden i andre omgang. Den omgangen var imidlertid ikke gammel før Sanders Noah Veiby går over ende i Lillehammers 16-meter. Dommer er godt plassert. Han blåser utover for filming og Veibys andre gule kort for dagen. 11 mot 10 presser Lillehammer på og får uttelling når Mats Peder Sveen finner Martin Chutko Bakke, som får godt treff med vrista lavt i lengste hjørne. 0-2, og kampen virket avgjort. Magnus Løndal hadde en stor sjanse alene med keeper, før Sander får innkast etter 63 minutter. Et spektakulært og langt saltokast stusses videre på lengste, der markeringen glipper og årets første baklengs i serien er et faktum. Over 400 minutter før første baklengs er dog godkjent!

Etter scoringen ble Lillehammer mer forsiktige og trillet mye ball uten at det var så mye fremdrift i spillet en 15-20 minutters tid. Sander lå lavt og satset på kontringer, uten å få til så mye, for Lillehammer lå i balanse hele veien. Etter 82 minutter fant omsider Vetle Skjærvik Mads Peder Sveen på høyresiden med en fin crossball. Sveen la etter hvert lavt inn i femmeteren, der Løndal pirket inn 1-3. På overtid satte Ringlund spikeren i kista med 1-4 - et godt resultat mot en bra motstander i en kvalitetsmessig variabel kamp, som også blir preget av utvisningen.

IMG 2991

På bildet: Espen Ringlund scorer LFKs fjerde mål - på overtid. Foto: Petter Myrvold

PS! Kaptein Ivan Razumovic spilte en ny god kamp i midtforsvaret, og viser fair play. Han fortalte dommer at han var sist på ballen etter først å ha fått tilkjent corner i første omgang. Slikt legges merke til. Bra, Ivan! DS.

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg