Publisert: 16. mai 2018 - Harald Renolen

32873683 10156417348505908 7415022270722080768 nSandermoen gress 16. mai 2018: Sander-Lillehammer 1-4 (0-1).

Mål: Ringlund (17, 90), Chutko Bakke (52), Løndal (82)

Foto-collage: Jan Stenseth.

IMG 2986

På bildet over: Straks klart for toppoppgjør på Sandermoen (Foto: Petter Myrvold)

Kampreferat v/Petter Myrvold

To ubeseirede lag møttes på naturgresset på Sandermoen i en litt smålei nordavind. Lillehammer med et ungt lag, inkludert fire russ fra start og en russ som innbytter på 16. mai. Sander med mer muskler og duellkraft. Lillehammer var best første snaue halvtimen og kom til noen avslutninger i starten av kampen. Etter 17 minutter kom Øivind Stø på overlap fra høyre back, får ballen og legger inn foran mål. Der kommer Espen Ringlund flyvende og header inn 0-1.

Sander kom etter dette litt høyere i banen, men Lillehammer var farlig på raske kontringer. Ringlund ble klippet ned bakfra i høy fart ved et par anledninger, og det ble delt ut kort på dette. Sander trykket bra på i motvinden mot slutten av omgangen og både Tomas Varpestuen og Fridtjof Andberg avverget farlige avslutninger.

I pausen gikk praten om at dette kunne hardt kjempende Sander fort snu i medvinden i andre omgang. Den omgangen var imidlertid ikke gammel før Sanders Noah Veiby går over ende i Lillehammers 16-meter. Dommer er godt plassert. Han blåser utover for filming og Veibys andre gule kort for dagen. 11 mot 10 presser Lillehammer på og får uttelling når Mats Peder Sveen finner Martin Chutko Bakke, som får godt treff med vrista lavt i lengste hjørne. 0-2, og kampen virket avgjort. Magnus Løndal hadde en stor sjanse alene med keeper, før Sander får innkast etter 63 minutter. Et spektakulært og langt saltokast stusses videre på lengste, der markeringen glipper og årets første baklengs i serien er et faktum. Over 400 minutter før første baklengs er dog godkjent!

Etter scoringen ble Lillehammer mer forsiktige og trillet mye ball uten at det var så mye fremdrift i spillet en 15-20 minutters tid. Sander lå lavt og satset på kontringer, uten å få til så mye, for Lillehammer lå i balanse hele veien. Etter 82 minutter fant omsider Vetle Skjærvik Mads Peder Sveen på høyresiden med en fin crossball. Sveen la etter hvert lavt inn i femmeteren, der Løndal pirket inn 1-3. På overtid satte Ringlund spikeren i kista med 1-4 - et godt resultat mot en bra motstander i en kvalitetsmessig variabel kamp, som også blir preget av utvisningen.

IMG 2991

På bildet: Espen Ringlund scorer LFKs fjerde mål - på overtid. Foto: Petter Myrvold

PS! Kaptein Ivan Razumovic spilte en ny god kamp i midtforsvaret, og viser fair play. Han fortalte dommer at han var sist på ballen etter først å ha fått tilkjent corner i første omgang. Slikt legges merke til. Bra, Ivan! DS.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Faaberg - Lillehammer

fredag 28.09.2018, kl 19:30
Sted: Jorekstad Hovedbanen

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer