Publisert: 04. mai 2018 - Harald Renolen

Fire nye juniorspillere er nå flyttet opp i A-stallen. Sigurd Ask Sognli, Mathias Innerdal, Vegard Johnsen Riisøen og Simen Kjelstrup Smestad. De tre sistnevnte begynte å trene fast med A-laget denne uka. Sigurd ble flyttet opp for en måned siden, men har vært i opptrening etter en kneskade og har den siste perioden fulgt et opptreningsprogram ved Aktivklinikken.

- Sigurd er en spennende midtbanespiller med tekniske kvaliteter og godt driv, som vi håper å se på banen allerede i løpet av den kommende uken, sier LFKs sportssjef og hovedtrener Ørjan Christiansen.

Sprotsjefen er også full av lovord om de tre siste tilskuddene til A-stallen fra egne rekker;

- Mathias Innerdal er en storvokst midtstopper som har tatt store steg spesielt de siste 10 mnd. Han har utviklet en bra pasnings- og skuddfot, og har både fysikk og luftkraft. 

- Riisøen har på sin side allerede debutert i A-lags sammenheng, og foruten to gode keeperredninger står han bokført med 2 scoringer på like mange kamper. En smart bevegelig spiss, som ofte er der ballen faller ned, i alle fall når vi snakker innenfor sekstenmeteren. Altså en spiss med målscorer egenskaper, men som også besitter en god dødballfot.

- Sist men ikke minst er det svært gledelig at vi får tilskudd av en venstre fot spiller. Og ikke en hvilken som helst fot. Simen Smestad har en meget presis pasnings- og dødballfot, noe som er av hans aller fremste styrker. Som venstre back har han vist godt posisjonsspill defensivt, og stor offensiv kraft.

Felles for alle 4 spillere er, i følge Christiansen, at de representer gode holdninger, og har klare ambisjoner om å bli bedre.

- Flere spillere i A-stallen styrker konkurransen om plassene på laget, samtidig som juniorer fra egen klubb gir årets A-lag en enda sterkere lokal forankring, uttaler sportssjefen til LFK web.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer