Publisert: 04. mai 2018 - Harald Renolen

Fire nye juniorspillere er nå flyttet opp i A-stallen. Sigurd Ask Sognli, Mathias Innerdal, Vegard Johnsen Riisøen og Simen Kjelstrup Smestad. De tre sistnevnte begynte å trene fast med A-laget denne uka. Sigurd ble flyttet opp for en måned siden, men har vært i opptrening etter en kneskade og har den siste perioden fulgt et opptreningsprogram ved Aktivklinikken.

- Sigurd er en spennende midtbanespiller med tekniske kvaliteter og godt driv, som vi håper å se på banen allerede i løpet av den kommende uken, sier LFKs sportssjef og hovedtrener Ørjan Christiansen.

Sprotsjefen er også full av lovord om de tre siste tilskuddene til A-stallen fra egne rekker;

- Mathias Innerdal er en storvokst midtstopper som har tatt store steg spesielt de siste 10 mnd. Han har utviklet en bra pasnings- og skuddfot, og har både fysikk og luftkraft. 

- Riisøen har på sin side allerede debutert i A-lags sammenheng, og foruten to gode keeperredninger står han bokført med 2 scoringer på like mange kamper. En smart bevegelig spiss, som ofte er der ballen faller ned, i alle fall når vi snakker innenfor sekstenmeteren. Altså en spiss med målscorer egenskaper, men som også besitter en god dødballfot.

- Sist men ikke minst er det svært gledelig at vi får tilskudd av en venstre fot spiller. Og ikke en hvilken som helst fot. Simen Smestad har en meget presis pasnings- og dødballfot, noe som er av hans aller fremste styrker. Som venstre back har han vist godt posisjonsspill defensivt, og stor offensiv kraft.

Felles for alle 4 spillere er, i følge Christiansen, at de representer gode holdninger, og har klare ambisjoner om å bli bedre.

- Flere spillere i A-stallen styrker konkurransen om plassene på laget, samtidig som juniorer fra egen klubb gir årets A-lag en enda sterkere lokal forankring, uttaler sportssjefen til LFK web.

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg