Publisert: 01. mai 2018 - Harald Renolen

Stampesletta 30. april 2018: Lillehammer – Kongsvinger 2: 7-0 (5-0).

Mål: Ringlund (4), Brusnes (33), Chutko Bakke (34), Sveen (38, 71), selvmål (90).

Tilskuere: 155

Kampreferat ved Petter Myrvold

Kongsvinger 2 kom rett fra en imponerende 12-0 seier over Eidskog, mens de ble tilkjent 3-0 over Hamkam 2 etter en kamp hamarsingene vant 2-1, men hvor KIL er tilkjent seier 3-0 på grunn av en ikke-spilleberettiget Hamkam-spiller. Kongsvinger 2s tropp mot Lillehammer liknet troppen de hadde mot Hamkam 2, og besto i stor grad av godt skolerte NTG-spillere på 18-20 år. Tidligere på dagen kom også nyheten om av Kongsvinger 1s hovedtrener i førstedivisjon måtte gå.

Uansett - Kongsvinger 2 ledet serien etter to runder, og det lå an til et jevnt oppgjør mellom to av avdelingsfavorittene mandag kveld. Lillehammer hadde lært av den trege starten mot Furnes og gikk aggressivt til verks. Etter fire minutter fikk Mads Peder Sveen slått inn fra høyre. Ballen gikk gjennom feltet og til Espen Ringlund, som kontrollert plasserte skuddet i lengste hjørne. Etter dette var kampen noe jevnere, men det var Lillehammer som vant de fleste duellene, hadde høyest tempo og skapte de største sjansene. En halvtime ut i kampen fikk Magnus Løndal ballen høyt i banen i kamp mot to KIL-forsvarere. Løndal dro seg forbi og klistret ballen i nærmeste vinkel fra skrått hold. Vakkert! Tre minutter senere ble Fridtjof Andberg felt på tur framover. Gult kort og frispark som Henning Torgnesskar slo fint inn i feltet, der Christoffer Brusnes kontant headet ballen i nettet. Skikkelig ketchup-effekt da både Martin Chutko Bakke og Sveen scoret hvert sitt de neste minuttene. 5-0 til pause.

Både tradisjonelle og utradisjonelle innslag i pausen. Det siste i regi av russen som etter hvert møtte mannsterkt opp, med heiarop og smittende humør. Lillehammer hadde til sammen fem russ på banen, og stemningen var stor på tribunen da russ Espen Ringlund ble kåret til banens beste spiller. Før dette var publikum vitne til at Sveen fikk et mål annullert for offside, og at bortelaget hadde et visst press de første 20 minuttene etter pause. Mot slutten satte Sveen sitt andre for dagen etter en fint angrep. På overtid satte Andberg fart på venstresiden, og innlegget gikk i en Kongsvingerstopper og i mål. 7-0 og jubel for hjemmelaget etter en meget godt gjennomført kamp.

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer