Publisert: 23. april 2018 - Harald Renolen

Gaalaas 23. april 2018: Furnes - Lillehammer 0-4 (0-0).

Av Petter Myrvold

Før kampen ble det markert med ett minutts stillhet til minne om Furnesspiller Remi Trøen som tragisk omkom i en trafikkulykke i vinter. Og Furnes gikk så til verks med guts og god innstilling hjemme på Gaalaas mot favorittene fra Lillehammer. Med litt marginer kunne de også tatt ledelsen etter en av sine farlige dødballer i første omgang. LFK var på sin side passive i duellene og fikk heller ikke tempo og presisjon i pasningsspillet. Lillehammer koblet et visst grep, og var farlig frampå en gang før Ringlund etter snaut 40 minutter dro seg innover fra høyre kant og ble felt. Furneskeeper Svaet vartet opp med gode redninger både på straffesparket fra Løndal og to ganger til i minuttene etter. Målløst til pause.

Etter hvilen gikk Lillehammer offensivt til verks. Ringlund og Sveen byttet side i angrepet og det så ut til å gjøre dem begge godt. Hands og ny straffe etter 1 minutt. Pang! 0-1, Mads Peder Sveen. Espen Ringlund fulgte opp med 0-2 like etter, før Fridtjof Andberg fikk to sjanser etter corner. Keeper reddet den første, men returen og 0-3 satt kontant i nettaket. 0-4 kom på selvmål. Lillehammer hadde også to i stolpene, og en kjempesjanse som gikk over fra Martin Chutko Bakke etter godt spill på høyre side. Full kontroll i andre omgang, som ble avsluttet med sju juniorer på banen for Lillehammer samtidig, inkludert debutantene Vegard Risøen og Emil Jordhøy.

Trener Ørjan Christiansen var misfornøyd med første omgang, men godt fornøyd med prestasjonen de første 30 minuttene av andre omgang. - Vi må ta tak i det med å være på fra start. Men fire mål og at vi holder nullen er uansett godkjent i serieåpningen, sier Ørjan som trekker fram keeper Varpestuen, stopperne Razumovic og Andberg, og Skjærvik sentralt på midten fra dagens kamp.

Laget: Varpestuen - Brusnes, Razumovic, Andberg, Traaseth - Skjærvik, Torgnesskar, Chutko Bakke - Ringlund, Løndal, Sveen

Innbyttere benyttet: Stø, Kvamme, Balto, Risøen, Hagen, Jordhøy

Gult kort: Brusnes

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Trysil - Lillehammer

fredag 24.08.2018, kl 19:00
Sted: Trysil ipl

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer