Publisert: 23. april 2018 - Harald Renolen

Gaalaas 23. april 2018: Furnes - Lillehammer 0-4 (0-0).

Av Petter Myrvold

Før kampen ble det markert med ett minutts stillhet til minne om Furnesspiller Remi Trøen som tragisk omkom i en trafikkulykke i vinter. Og Furnes gikk så til verks med guts og god innstilling hjemme på Gaalaas mot favorittene fra Lillehammer. Med litt marginer kunne de også tatt ledelsen etter en av sine farlige dødballer i første omgang. LFK var på sin side passive i duellene og fikk heller ikke tempo og presisjon i pasningsspillet. Lillehammer koblet et visst grep, og var farlig frampå en gang før Ringlund etter snaut 40 minutter dro seg innover fra høyre kant og ble felt. Furneskeeper Svaet vartet opp med gode redninger både på straffesparket fra Løndal og to ganger til i minuttene etter. Målløst til pause.

Etter hvilen gikk Lillehammer offensivt til verks. Ringlund og Sveen byttet side i angrepet og det så ut til å gjøre dem begge godt. Hands og ny straffe etter 1 minutt. Pang! 0-1, Mads Peder Sveen. Espen Ringlund fulgte opp med 0-2 like etter, før Fridtjof Andberg fikk to sjanser etter corner. Keeper reddet den første, men returen og 0-3 satt kontant i nettaket. 0-4 kom på selvmål. Lillehammer hadde også to i stolpene, og en kjempesjanse som gikk over fra Martin Chutko Bakke etter godt spill på høyre side. Full kontroll i andre omgang, som ble avsluttet med sju juniorer på banen for Lillehammer samtidig, inkludert debutantene Vegard Risøen og Emil Jordhøy.

Trener Ørjan Christiansen var misfornøyd med første omgang, men godt fornøyd med prestasjonen de første 30 minuttene av andre omgang. - Vi må ta tak i det med å være på fra start. Men fire mål og at vi holder nullen er uansett godkjent i serieåpningen, sier Ørjan som trekker fram keeper Varpestuen, stopperne Razumovic og Andberg, og Skjærvik sentralt på midten fra dagens kamp.

Laget: Varpestuen - Brusnes, Razumovic, Andberg, Traaseth - Skjærvik, Torgnesskar, Chutko Bakke - Ringlund, Løndal, Sveen

Innbyttere benyttet: Stø, Kvamme, Balto, Risøen, Hagen, Jordhøy

Gult kort: Brusnes

 

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg