Publisert: 18. april 2018 - Harald Renolen

584ce89f a17c 464f b552 f9cdbb33a264 rw 600

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg

2. divisjonslaget Hønefoss tok turen til Stampesletta onsdag kveld. Flott vær og bra spilleforhold, selv om snøen fortsatt ligger dyp rundt banen og femmeterslinjene ligger og slenger.

 

Kampreferat ved Petter Myrvold

Spillselskapene hadde cirka 7 i Odds på hjemmeseier. Trener Christiansen mente ifølge GD at sjansene var 30 prosent dersom "vi har en topp dag og Hønefoss en middels". Hønefoss så ut til å ha en middels dag, men var fysisk overlegne og vant fortjent foran 164 tilskuere.

Hjemmelaget lå lavt og kompakt i første omgang. Hønefoss kom til en sjanse tidlig, og fikk midtveis i omgangen et frisparkmål annullert for offiside på en spiller som forstyrret keeper. Omgangens største sjanse hadde likevel Lillehammers Magnus Løndal, som ble spilt alene gjennom av Henning Torgnesskar på en fin kontring. Hønefoss' keeper hadde en god og litt heldig redning på skuddet.

0bafa173 1885 446a be61 d87dff757719 rw 600

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg

Andre omgang startet med en kjempesjanse til bortelaget, men skuddet gikk utenfor. Etter dette hadde Varpestuen en god redning alene med Hønefoss' spiss. Men etter 55 minutter fikk Hønefoss etablert trykk ved hjemmelagets 16-meter. Lillehammer fikk aldri kontroll på ballen, og tapte duellene. Daniel Østebø dukket da opp i boksen og satte 0-1. Etter dette klarte Lillehammer i perioder å etablere et lite trykk. Særlig med kombinasjoner på høyresiden og et par småfarlige dødballer. Blant annet hadde Fridtjof Andberg en heading som ble reddet på streken etter corner. Det var imidlertid bortelaget som etter 77 minutter fikk sette 0-2 da de fikk fritt spillerom på Lillehammers offensive høyre side. Kampen var i praksis avgjort, men Lillehammer skal ha for at de jobbet videre og kunne fått med seg en scoring. Alt i alt en fortjent seier til Hønefoss, tross en godkjent prestasjon av hjemmelaget. Lillehammer var med i kampen lenge og hadde sjansen, men dagen ble ikke helt topp.

c13a97c5 61f7 49d7 9baf e68a12f24fbd rw 600

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg

Laget: Varpestuen, Brusnes - Hagen - Razumovic - Tråseth (Balto 58), Andberg - Chutko Bakke, Torgnesskar (Stø 68) - Kvamme (Skjærvik 58), Løndal, Ringlund

Gule kort: Varpestuen, Andberg, Razumovic

Fotball.no/Resultater NM 1.ordinære runde

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Faaberg - Lillehammer

fredag 28.09.2018, kl 19:30
Sted: Jorekstad Hovedbanen

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Felgen ny LFK-sponsor

Vi ønsker Felgen Trafikkskole velkommen som medlem av LFKs sponsorlaug. Felgen går inn som sølvsponsor, og gir LFK-medlemmer 10 % avslag på all opplæring! I tillegg skal vi sammen arrangere trafikalt grunnkurs og ledsagerkurs i januar. LFKs markedsmedarbeider Elisabeth Winther (t.v.) og faglig leder hos Felgen Trafikkskole, Anne Kristin B. Tollefsen, signerte denne uka en samarbeidsavtale.

"Hulken" herjet med hedmarkingene

Lillehammer-Eidskog 11-0 (3-0) Kampreferat ved Per Kolstad En spillesugen Mads Peder Sveen kom inn fra benken i 2.omgang og banket inn 4 mål i løpet av 20 minutter. - Helt greit å starte på sidelinja, sa banens beste spiller etter kampen. Hvis du ikke trener med laget kan du ikke starte kamp. 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer