Publisert: 18. april 2018 - Harald Renolen

584ce89f a17c 464f b552 f9cdbb33a264 rw 600

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg

2. divisjonslaget Hønefoss tok turen til Stampesletta onsdag kveld. Flott vær og bra spilleforhold, selv om snøen fortsatt ligger dyp rundt banen og femmeterslinjene ligger og slenger.

 

Kampreferat ved Petter Myrvold

Spillselskapene hadde cirka 7 i Odds på hjemmeseier. Trener Christiansen mente ifølge GD at sjansene var 30 prosent dersom "vi har en topp dag og Hønefoss en middels". Hønefoss så ut til å ha en middels dag, men var fysisk overlegne og vant fortjent foran 164 tilskuere.

Hjemmelaget lå lavt og kompakt i første omgang. Hønefoss kom til en sjanse tidlig, og fikk midtveis i omgangen et frisparkmål annullert for offiside på en spiller som forstyrret keeper. Omgangens største sjanse hadde likevel Lillehammers Magnus Løndal, som ble spilt alene gjennom av Henning Torgnesskar på en fin kontring. Hønefoss' keeper hadde en god og litt heldig redning på skuddet.

0bafa173 1885 446a be61 d87dff757719 rw 600

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg

Andre omgang startet med en kjempesjanse til bortelaget, men skuddet gikk utenfor. Etter dette hadde Varpestuen en god redning alene med Hønefoss' spiss. Men etter 55 minutter fikk Hønefoss etablert trykk ved hjemmelagets 16-meter. Lillehammer fikk aldri kontroll på ballen, og tapte duellene. Daniel Østebø dukket da opp i boksen og satte 0-1. Etter dette klarte Lillehammer i perioder å etablere et lite trykk. Særlig med kombinasjoner på høyresiden og et par småfarlige dødballer. Blant annet hadde Fridtjof Andberg en heading som ble reddet på streken etter corner. Det var imidlertid bortelaget som etter 77 minutter fikk sette 0-2 da de fikk fritt spillerom på Lillehammers offensive høyre side. Kampen var i praksis avgjort, men Lillehammer skal ha for at de jobbet videre og kunne fått med seg en scoring. Alt i alt en fortjent seier til Hønefoss, tross en godkjent prestasjon av hjemmelaget. Lillehammer var med i kampen lenge og hadde sjansen, men dagen ble ikke helt topp.

c13a97c5 61f7 49d7 9baf e68a12f24fbd rw 600

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg

Laget: Varpestuen, Brusnes - Hagen - Razumovic - Tråseth (Balto 58), Andberg - Chutko Bakke, Torgnesskar (Stø 68) - Kvamme (Skjærvik 58), Løndal, Ringlund

Gule kort: Varpestuen, Andberg, Razumovic

Fotball.no/Resultater NM 1.ordinære runde

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Støtt oss gjennom strømavtalen din!

Visste du at Eidsiva Energi har lansert en strømavtale som heter «Lagspiller»? Det er en strømavtale som gir klubben du velger ekstra støtte hvert år uten at du trenger å foreta deg noe eller betale noe ekstra.

Protokoll fra årsmøtet 14.03.19

Årsmøtet ble gjennomført 14.mars, med nok kake til alle fremmøtte. Her er protokoll fra årsmøtet.  

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg