Publisert: 06. mars 2018 - Harald Renolen

LFK-Follebu 1003-2018Lørdag 10.mars kl.14.00 spiller Lillehammer FK årets første treningskamp på Stampesletta. LFK web har stilt A-lagets hovedtrener Ørjan Christiansen noen kjappe spørsmål før Follebu-matchen.

På bildet over: LFK spiller treningskamp mot Follbu i 2017. Da var Magnus Løndal Follebu-spiller, det er han heldigvis ikke nå lenger!

Foto: Justus Moe

Har A-laget trent bra i vinter?
- Vi har trent godt. Som ventet har vinteren ikke gitt oss allverdens av fotball utendørs, men vi har trent godt alternativt.

Har vi mange på skadelista?
- For første gang på mange år i LFKs historie gikk vi igjennom januar uten skader. I kampen mot Gjøvik-Lyn hadde vi nesten alle juniorspillerne i A-stallen i Tyrkia (på treningsleir med Lillehammer vgs Toppidrett Fotball), pluss av vi ble rammet av 2-3 sykdomstilfeller. Dessverre dro vi med oss disse, pluss et nytt sykdomsrush og skader på 3 spillere til inn mot Raumnes kampen (planlagt 24.02, men avlyst). I tillegg skulle juniorlaget spille NM kval direkte etter vår treningskamp. Med 10 tilgjengelige spillere var det selvsagt ikke forsvarlig å spille kampen.

Er det litt for mange unge spillere i årets stall?
- Nei, vi har et ungt lag, ja, men slik må det være. Vi skal bygge riktig kultur, basert på egne produkter og vi har mange spennende unge gutter i egen klubb.

Har trenerteamet noen nye spillere i kikkerten?
Ja, men det skal være riktig type og nye spillere skal definitivt tilføre oss noe vi ikke har i egen klubb. I tillegg skal det naturligvis være med riktige sportslige forutsetninger. Så vi får se i løpet av de kommende ukene...Vi håper å lande disse tingene så raskt som mulig.

Er du fornøyd med årets to første treningskamper?
- Som forventet. Åpningskampen mot Brumunddal (2-1 seier) er veldig bra første 20, deretter varierer vi kampen ut. Vi vinner fortjent, og det er i seg selv bra. Gjøvik-kampen (tap 1-6) blir som den blir av mange grunner, men vi henger bra med første 30. Ut over det blir det åpenbart altfor tynt når vi mangler nesten et helt lag av start-spillere, men det er helt topp at mange unge får debutere og teste seg på seniornivå. Ikke minst morsomt at en 15 åring (Emil Lien) er vår bestemann.

Hva vet du om årets Follebu-lag?                                                                                                                                                 - Vet ikke så mye om Follebu. Vi håper på et morsomt lokaloppgjør og gleder oss til kamp igjen. Målsetting er selvsagt å vinne etter en god prestasjon. Vi har en klar ambisjon om å styre kampen med eget spill, avslutter Christiansen.

Har du spørsmål til LFKs hovedtrener, send dem på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Alle som sender inn spørsmål som blir brukt i neste trenerintervju premieres :)

 LFK vant 2-0 mot Follebu i fjorårets treningskamp

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK og Roterud utvider avtale

Tonen er god, og samarbeidet ga mersmak! Lillehammer FK og Roterud IL Fotballgruppa har signert en forlenget avtale for 2019 som inneholder en rekke nye fellestiltak – til glede for begge klubbene!

Øker utviklingskompetansen i LFK

Helgen 16-18. november gikk startskuddet for NFF Spillerutvikling B i regi av NFF Indre Østland og NFF Akershus. Dette er første gang kurset avholdes i regi av disse kretsene, og det er en del av første runde noensinne på landsbasis. Blant 16 deltakerefinner vi trenerne Henrik Wangberg og Børge Toft som representerer Lillehammer Fotballklubb. Minstekravet for opptak på NFF Spillerutvikling B er bestått UEFA B-lisens.  (Fotograf: Eivind Sollie. Børge Toft og Henrik Wangberg er hhv nr. 2 og 3. i rad to fra venstre på bildet)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer