Publisert: 06. mars 2018 - Harald Renolen

LFK-Follebu 1003-2018Lørdag 10.mars kl.14.00 spiller Lillehammer FK årets første treningskamp på Stampesletta. LFK web har stilt A-lagets hovedtrener Ørjan Christiansen noen kjappe spørsmål før Follebu-matchen.

På bildet over: LFK spiller treningskamp mot Follbu i 2017. Da var Magnus Løndal Follebu-spiller, det er han heldigvis ikke nå lenger!

Foto: Justus Moe

Har A-laget trent bra i vinter?
- Vi har trent godt. Som ventet har vinteren ikke gitt oss allverdens av fotball utendørs, men vi har trent godt alternativt.

Har vi mange på skadelista?
- For første gang på mange år i LFKs historie gikk vi igjennom januar uten skader. I kampen mot Gjøvik-Lyn hadde vi nesten alle juniorspillerne i A-stallen i Tyrkia (på treningsleir med Lillehammer vgs Toppidrett Fotball), pluss av vi ble rammet av 2-3 sykdomstilfeller. Dessverre dro vi med oss disse, pluss et nytt sykdomsrush og skader på 3 spillere til inn mot Raumnes kampen (planlagt 24.02, men avlyst). I tillegg skulle juniorlaget spille NM kval direkte etter vår treningskamp. Med 10 tilgjengelige spillere var det selvsagt ikke forsvarlig å spille kampen.

Er det litt for mange unge spillere i årets stall?
- Nei, vi har et ungt lag, ja, men slik må det være. Vi skal bygge riktig kultur, basert på egne produkter og vi har mange spennende unge gutter i egen klubb.

Har trenerteamet noen nye spillere i kikkerten?
Ja, men det skal være riktig type og nye spillere skal definitivt tilføre oss noe vi ikke har i egen klubb. I tillegg skal det naturligvis være med riktige sportslige forutsetninger. Så vi får se i løpet av de kommende ukene...Vi håper å lande disse tingene så raskt som mulig.

Er du fornøyd med årets to første treningskamper?
- Som forventet. Åpningskampen mot Brumunddal (2-1 seier) er veldig bra første 20, deretter varierer vi kampen ut. Vi vinner fortjent, og det er i seg selv bra. Gjøvik-kampen (tap 1-6) blir som den blir av mange grunner, men vi henger bra med første 30. Ut over det blir det åpenbart altfor tynt når vi mangler nesten et helt lag av start-spillere, men det er helt topp at mange unge får debutere og teste seg på seniornivå. Ikke minst morsomt at en 15 åring (Emil Lien) er vår bestemann.

Hva vet du om årets Follebu-lag?                                                                                                                                                 - Vet ikke så mye om Follebu. Vi håper på et morsomt lokaloppgjør og gleder oss til kamp igjen. Målsetting er selvsagt å vinne etter en god prestasjon. Vi har en klar ambisjon om å styre kampen med eget spill, avslutter Christiansen.

Har du spørsmål til LFKs hovedtrener, send dem på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Alle som sender inn spørsmål som blir brukt i neste trenerintervju premieres :)

 LFK vant 2-0 mot Follebu i fjorårets treningskamp

Generalsponsorer

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Link til spillerpresentasjoner

Bli kjent med trenerne i ungdomsavdelingen: Eirik Sørensen

Lillehammer Fotballklubb har for første gang eksterne hovedtrenere for alle trinn fra G12 og helt opp til A-laget. De neste ukene kommer vi til å presentere disse og si litt om bakgrunnen deres. Først ut er Eirik Sørensen, ny i klubben høsten 2018. Eirik er hovedtrener på G13, og bidrar også som ekstra ressurs på G16 Rekrutt.  Bildetekst: Eirik Sørensen avbildet på brakka, hvor han ofte er å se i timene før trening. 

Christoffer Brusnes forlenger ut 2019!

Lillehammer FK v/utviklingssjef Henrik Wangberg signerte i dag Christoffer Berntsen Brusnes for 2019-sesongen. Brusnes har vært en del av a-laget siden høsten 2017, men ble først spilleklar i 2018.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer

Støttespillere

Advokat Geir Berg