Publisert: 02. februar 2018 - Harald Renolen

Sveum 2. feb 2018: Brumunddal Fotball - Lillehammer FK 1-2 (0-1).

Kampreferat v/utegående LFK reporter Petter Myrvold

Løndal-0202-2018

På bildet: Magnus Løndal i cupkampen mot Lillestrøm 26.april 2016 (Foto: Justus Moe)

0-1 Løndal str (7), 0-2 Løndal (50), 1-2 selvmål (87). Gult kort: Chutko Bakke (60).

To tapre lag og cirka 60 fremmøtte entusiaster trosset 12 stive minusgrader i Brumunddal da årets første treningskamp ble gjennomført fredag kveld. Lillehammer gikk respektløst til verks mot 3. divisjonslaget og presset fram en rekke cornere, før Chutko Bakke ble dratt ned på kanten av 16-meteren etter en fin vending. Hjemvendte Løndal satte sikkert 0-1.

Brumunddal hadde en kjempesjanse med heading i stolpen etter 10 minutter og et visst trykk inn mot pause, men også et par straffesituasjoner for Ringlund og Andberg. Alt i alt fortjent Lillehammer-ledelse til pause. Spesielt de første 20 var det mye god bevegelse og høyt balltempo fra Lillehammer.

Tidlig i andre omgang får Lillehammer 0-2 ved Løndal etter en fin kontring, og samme mann var en stolpe fra å sette hat-tricket etter 80 minutter. Andre omgang var litt svakere kvalitetsmessig, og kampbildet litt mer oppstykket og ampert, men det kunne fort blitt flere mål til begge lag, enn det selvmålet "Dala" fik tre minutter før full tid. Begge lag gjorde også en del bytter. Gledelig for LFK at fire spillere fikk sin A-lagsdebut, deriblant tre fra egen junioravdeling, og at laget i perioder klarer og tør å styre kampen mot et antatt bedre lag.

Laget: Varpestuen - Balto, Andberg, Hagen, Tråseth (Bjørnsgaard 62)- Skjærvik (Lien 55), Chutko Bakke (C), Torgnesskar (Brustad 45)- Stø (Renolen 66), Løndal, Ringlund (Jordhøy 75)

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer