Publisert: 26. august 2017 - Justus Moe

God innsats og oppofrende spill holdt ikke helt inn for LFK og det ble et knepent tap mot Eidsvold Turn. 2-1 til hjemmelaget sto det da dommeren blåste av kampen.

DSC 6981

 MÅLSCORER: Prince scoret LFKs mål på straffespark. (Foto: Justus Moe)

 

- Jeg er veldig godt fornøyd med prestasjon og gjennomføring av kampplan. Vi får matchen inn i vårt spor, ødelegger rytmen til Eidsvold og får kontringsmulighetene vi var ute etter. I andre omgang er vi smarte og gode spesielt fra 60 og ut, og får de sjansene vi ønsket. Prince har en enorm sjanse rett før slutt og vi blir snytt for et frispark i kjempeposisjon på overtid, oppsummerer trener Ørjan Christiansen etter kampslutt.

Han startet med en fembacks-linje med Stø, Valset, Razumovic, Wenderyd og Tråseth fra start. Sistnevnte søtter trener Christiansens ord.

- Vi ligger bra defensivt, med 5 i forsvar og 4 på midten. Så vi prøver å få de til å spille foran oss så mye som mulig, noe vi lykkes bra med. Vi har god kontroll og slipper ikke til så mange sjanser, selv om de triller mye ball til tider, men med middelmådig tempo, sier Tråseth.

Det var Eidsvold som tok ledelsen. 30 minutter var spilt da de fikk et frispark i farlig posisjon som Johan Kolbjørnsrud satte i krysset bak Stein-Erik Werven. syv minutter etterpå var det LFK sin tur. Espen Ringlund blir tatt ned i feltet etter en corner og dommeren blåser straffe til LFK. Toppscorer Prince gjør ingen feil fra elleve meter og setter ballen i mål via stangen. Dessverre var det Eidsvold som skulle ta med seg en ledelse inn til pause. 45 minutter spilt og de kommer rundt på kanten, ballen blir spilt 45 grader ut og der står Kristoffer Trandum Nordlie på ti meter og setter ballen sikkert i mål.

Tempo sank i den andre omgangen og LFK kom til flere muligheter mot slutten og kunne, om marginene hadde gått LFKs veg, fått med seg poeng i denne kampen.

- Jeg er uansett fornøyd med gutta som leverer oppofrende innsats og løper til det er helt slutt. Vi møter et svært godt lag på dette nivå, og i ærligheten navn får vi tross alt si at Eidsvold fortjente en seier mot oss over 2 kamper. Vi jobber på videre i uka som kommer og gleder oss til hjemmekamp mot Redalen neste helg, sier trener Christiansen.

- Men vi gjør en god kamp og ble snytt for en klar straffe på slutten. Vi kom for å få med oss poeng og er skuffet som ikke klarer det, men vi gjør god opptreden og er veldig nære, avslutter venstreback Tråseth.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - HamKam 2

mandag 20.08.2018, kl 20:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Tøff bortekamp på Gjemselund

Kongsvinger 2 – Lillehammer FK 2-1 (0-0) Gjemselund, mandag 13.08.18 kl 2000 Martin Chutko Bakke scorte LFKs reduseringsmål på Gjemselund (arkivfoto v/Justus Moe).

Forsterkning fra Madla klar

Av Ørjan Christiansen, sportsjef/hovedtrener A  Magnus Aasjord kommer til LFK fra Madla som til daglig spiller i Norsk Tipping ligaen avdeling 3. Magnus er midtbanespiller, og vi ser med spenning fram mot å bli bedre kjent med han i aksjon. Magnus skal, som de fleste andre nye fjes som har kommet inn denne sommeren, studere ved Høgskolen i Lillehammer. I hans tilfelle, idrett! 

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer