Publisert: 21. august 2017 - Justus Moe

Det ble uhyre jevnt og veldig spennende i mandagens kamp mot Raufoss 2, men LFK jobbet iherdig og sikret seg en 3-1 seier og tre viktige poeng.

Lars Torgersen mot Raufoss 2 2017

 MÅLSCORER: Lagkaptein Lars Lundgren Torgersen satte inn det meget viktige 2-1 målet. (Foto: Justus Moe)

 

Kampen åpnet jevnt med mye balltrilling fra begge lag. Raufoss 2 hadde med seg flere spillere fra førstelaget, men det var LFK som skulle sette den første ballen i nettet. LFK har et frispark godt inne på totningenes halvdel. William Ankarhake slår inn, det blir litt klabb og babb i feltet og Raufoss får ikke klarert. Da ramler ballen ned i beina på Prince og LFKs toppscorer setter inn 1-0 til hjemmelaget med sin 16. scoring for sesongen.

Prince scoring mot Raufoss 2 2017MÅLSCORER: Prince feirer 1-0 målet.

 

Så tok Raufoss 2 mer og mer over spillet utover i kampen og etter 17 minutter kommer utligningen. Raufoss har en god mulighet for overgang, men Ivan Razumovic lager et frispark midt på LFKs halvdel. Det frisparket tar de kort og får ballen ut på høyresiden og slår inn. Der står Sander Harefallet umarkert og på volley setter han inn 1-1. Det blir også resultatet til pause.

Etter hvilen er det LFK som kommer best igang. Flere spillere som virket litt fraværende i den første omgangen hadde nok fått beskjed om å våkne og det var tydelig at de responderte på pausepraten.

2-1 kommer etter 64 minutter. Espen Ringlund, som har en vanvittig hurtighet og har til nå vært en viktig spisskompetanse å ha i laget setter fart på høyresiden og som så mange ganger før denne sesongen blir han sparket rett ned av forsvarsspilleren. Frisparket slåes inn og nok en gang er det litt klabb og babb i Raufoss-forsvaret. Ballen havner hos Prince som ikke får kontroll på den, den spretter høyt i nærheten av Lars Lundgren Torgersen og 35-åringen, lett og myk i kroppen, smeller til med en hel volley og i mål.

LFK fortsetter presset og etter 73 minutter kunne William Ankarhake satt spikeren i kista da han blir spilt gjennom nesten alene med keeper, men skuddet går i en forsvarsspiller og ut.

Raufoss mobiliserer et kraftig trykk mot LFK-målet mot slutten av kampen og har et par skikkelig farlige muligheter, men LFK-forsvaret og keeper-debutant, Stein-Erik Werven rydder unnå. Mot slutten er også Raufoss-keeper, Rino Lund Johnsen med opp på corner. LFK bryter, men får ikke kontroll nok på ballen til å sette den i det åpne Raufoss-buret.

Men slik det ofte går når et lag går såpass offensivt til verks som Raufoss de siste minuttene så etterlates det store rom i forsvar. Det utnytter Espen Ringlund som får med seg ballen ned langs høyresiden i høy hastighet. Han slår inn foran mål, der kommer Henning Torgnesskar som hamrer spikeren i Raufoss-kista med sitt første mål for Lillehammer Fotballklubb.

henning scoring mot raufossMÅLSCORER: Henning Torgnesskar satte inn 3-1 målet.

 

LFKs lag:

Bilde 21.08.2017 18.33.08

BYTTER:

86 min: Vetle Skjærvik for Martin Chutko Bakke

87 min: Even Balto for Øivind W. Stø

90 min: Henning Torgnesskar for Lars Lundgren Torgersen

90 min: Peder Bye Foss for William Ankarhake

GULE KORT:

Ivan Razumovic, Øivind Stø

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Osvold klatrer til sportsleder

Ny sterk signering! Rune Osvold (44) har påtatt seg rollen som sportslig leder for ungdomsfotballen i Lillehammer FK. Osvold får sammen med den nye spillerutvikleren Stig Løkken dermed en svært sentral rolle for utviklingen rundt de mange LFK-lagene fra G13 til G19, i samspill med trenerne og det øvrige sportslige støtteapparatet. Osvold kjenner klubben godt som trener for 2003-årgangen (G14 i år) som han har fulgt fra grendefotballen. 44-åringen er til daglig lærer ved NTG og daglig leder for Tyrili klatresenter.- Jeg er opptatt av samhandling mellom lagene og teamene. Og at vi fremstår samlet, sier Osvold. Rune Osvold tar over rollen som sportslig leder ungdom etter Morten Kristiansen. De to er allerede i gang med overlappingen.

Sesongavslutning 2017

Det var fullt hus og god stemning i kantina på Lillehammer videregående skole da LFK arrangerte sesongavslutning lørdag 11.november. 320 spillere, trenere og lagledere deltok og fikk servert pizza levert av Pizzabakeren, en av klubbens 5 hovedsponsorer.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer