Publisert: 18. august 2017 - Justus Moe

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

DSC 7935

- Jeg er født og oppvokst på Brumunndal, men flyttet til Oslo da jeg var 15 og kom tilbake igjen da jeg var 23, forteller 32-åringen som i tillegg til Brumunndal har spilt for Ringsaker, Kolboten og Frigg.

Han er Manchester United supporter og jobber til daglig som rørlegger. At det var keeper han skulle bli var det en naturlig årsak til.

- Kroppen min egnet seg best som keeper, jeg har alltid vært lang, gliser han. At han nå har valgt å gå til LFK har flere grunner.

- LFK tok kontakt og jeg snakket litt med Ørjan og ble svært imponert etter å ha vært på Stampesletta og sett på fasilitetene. Pluss at jeg alltid har likt Lillehammer som by, sier keeperen som i tillegg til bra rekkevidde og god kommunikasjon er en skikkelig vinnerskalle.

- Jeg hater over alt på jord å se en ball gå i nettet bak meg.

Utenom jobb og fotball liker han det samme som andre fotballinteresserte.

- Det blir ikke så mye fritid, det meste går til trening og jobb, men er det tid til overs går den gjerne til å være med kompiser og kanskje se litt fotball på TV, avslutter Stein-Erik.

Sportssjef Morten Kristiansen er godt fornøyd med å få på plass den nye signeringen.

- Det styrker keeperplassen og vi håper at konkurransen fører til at alle hever seg, sier Kristiansen som har vært på leting etter en keeper til siden Henrik Bakke forsvant fra klubben.

- Stein-Erik er god på streken og god i feltet og kommer til, med sin alder og rutine,å bidra godt i en veldig ung spillergruppe, sier han.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer