Publisert: 18. august 2017 - Justus Moe

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

DSC 7935

- Jeg er født og oppvokst på Brumunndal, men flyttet til Oslo da jeg var 15 og kom tilbake igjen da jeg var 23, forteller 32-åringen som i tillegg til Brumunndal har spilt for Ringsaker, Kolboten og Frigg.

Han er Manchester United supporter og jobber til daglig som rørlegger. At det var keeper han skulle bli var det en naturlig årsak til.

- Kroppen min egnet seg best som keeper, jeg har alltid vært lang, gliser han. At han nå har valgt å gå til LFK har flere grunner.

- LFK tok kontakt og jeg snakket litt med Ørjan og ble svært imponert etter å ha vært på Stampesletta og sett på fasilitetene. Pluss at jeg alltid har likt Lillehammer som by, sier keeperen som i tillegg til bra rekkevidde og god kommunikasjon er en skikkelig vinnerskalle.

- Jeg hater over alt på jord å se en ball gå i nettet bak meg.

Utenom jobb og fotball liker han det samme som andre fotballinteresserte.

- Det blir ikke så mye fritid, det meste går til trening og jobb, men er det tid til overs går den gjerne til å være med kompiser og kanskje se litt fotball på TV, avslutter Stein-Erik.

Sportssjef Morten Kristiansen er godt fornøyd med å få på plass den nye signeringen.

- Det styrker keeperplassen og vi håper at konkurransen fører til at alle hever seg, sier Kristiansen som har vært på leting etter en keeper til siden Henrik Bakke forsvant fra klubben.

- Stein-Erik er god på streken og god i feltet og kommer til, med sin alder og rutine,å bidra godt i en veldig ung spillergruppe, sier han.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Osvold klatrer til sportsleder

Ny sterk signering! Rune Osvold (44) har påtatt seg rollen som sportslig leder for ungdomsfotballen i Lillehammer FK. Osvold får sammen med den nye spillerutvikleren Stig Løkken dermed en svært sentral rolle for utviklingen rundt de mange LFK-lagene fra G13 til G19, i samspill med trenerne og det øvrige sportslige støtteapparatet. Osvold kjenner klubben godt som trener for 2003-årgangen (G14 i år) som han har fulgt fra grendefotballen. 44-åringen er til daglig lærer ved NTG og daglig leder for Tyrili klatresenter.- Jeg er opptatt av samhandling mellom lagene og teamene. Og at vi fremstår samlet, sier Osvold. Rune Osvold tar over rollen som sportslig leder ungdom etter Morten Kristiansen. De to er allerede i gang med overlappingen.

Sesongavslutning 2017

Det var fullt hus og god stemning i kantina på Lillehammer videregående skole da LFK arrangerte sesongavslutning lørdag 11.november. 320 spillere, trenere og lagledere deltok og fikk servert pizza levert av Pizzabakeren, en av klubbens 5 hovedsponsorer.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer