Publisert: 18. august 2017 - Justus Moe

Et kvarter før overgangsvinduet stengte natt til torsdag ble Stein-Erik Werven klar for Lillehammer Fotballklubb. Dette er klubbens nye sisteskanse.

DSC 7935

- Jeg er født og oppvokst på Brumunndal, men flyttet til Oslo da jeg var 15 og kom tilbake igjen da jeg var 23, forteller 32-åringen som i tillegg til Brumunndal har spilt for Ringsaker, Kolboten og Frigg.

Han er Manchester United supporter og jobber til daglig som rørlegger. At det var keeper han skulle bli var det en naturlig årsak til.

- Kroppen min egnet seg best som keeper, jeg har alltid vært lang, gliser han. At han nå har valgt å gå til LFK har flere grunner.

- LFK tok kontakt og jeg snakket litt med Ørjan og ble svært imponert etter å ha vært på Stampesletta og sett på fasilitetene. Pluss at jeg alltid har likt Lillehammer som by, sier keeperen som i tillegg til bra rekkevidde og god kommunikasjon er en skikkelig vinnerskalle.

- Jeg hater over alt på jord å se en ball gå i nettet bak meg.

Utenom jobb og fotball liker han det samme som andre fotballinteresserte.

- Det blir ikke så mye fritid, det meste går til trening og jobb, men er det tid til overs går den gjerne til å være med kompiser og kanskje se litt fotball på TV, avslutter Stein-Erik.

Sportssjef Morten Kristiansen er godt fornøyd med å få på plass den nye signeringen.

- Det styrker keeperplassen og vi håper at konkurransen fører til at alle hever seg, sier Kristiansen som har vært på leting etter en keeper til siden Henrik Bakke forsvant fra klubben.

- Stein-Erik er god på streken og god i feltet og kommer til, med sin alder og rutine,å bidra godt i en veldig ung spillergruppe, sier han.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

LFK setter fokus på mentale ferdigheter i fotball

På et overordnet nivå er ferdighetsbegrepet i fotball definert slik: Valg + utførelse = Fotballferdighet Den ferdigheten det er minst kunnskap og fokus på er psykologi i fotball. Derfor ble Peder Lysholm Daviknes, nyudannet idrettspsykolog med fordypning i fotball, invitert til Stampa torsdag 18. oktober. Han hadde først en workshop med juniorlaget, og hadde sammen med juniortrener Wangberg økt med G19. Deretter holdt han et foredrag for trenerforum den samme kvelden. (På bildet: Idrettspsykolog Peder Daviknes i innledningen av foredraget. Fotograf: Vegard Vikøren)

Trenerskifte i LFK

Lillehammer FK og Ørjan Christiansen er enige om at det ikke er grunnlag for et videre samarbeid og forlengelse av en avtale etter denne sesongen. Christiansen inngikk i 2017 en toårsavtale med klubben, og han har hatt en kombinasjonsstilling som A-lagstrener og sportssjef senior. Klubben understreker at partene skilles som venner. - Styret takker Christiansen for tiden i klubben, der A-laget inneværende sesong lenge var med i kampen om et opprykk. Styret håper å ha personen som overtar som hovedtrener på plass med det aller første, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer