Publisert: 04. august 2017 - Justus Moe

LFK avsluttet vårsesongen sterkt med to strake seiere. Lørdag kommer Korsvoll på besøk til Stampesletta og muligheten for å revansjere bortetapet i startet av sesongen er tilstede.

Andberg mot Flisa 2017.JPG

Fridjof Andberg og resten av LFK gleder seg til å sette igang igjen med sesongen.

- Laget har lagt ned en god innsats i den lille ferien vi har hatt, og vi er lystne på å vise det. Vi møter definitivt et topplag i Korsvoll og det gir ekstra motivasjon i det å slå underifra, spesielt på hjemmebane, sier Andberg.

Korsvoll blir sett på som overraskelseslaget i avdelingen og befinner seg på tredjeplass på tabellen. 

- Jeg forventer at det blir en tøff kamp med mye løping og dueller. Selv om Korsvoll er et godt lag mener jeg at vi har gode muligheter til å ta med oss et godt resultat i fra kampen, sier unggutten med 44 kamper og fem mål for LFKs A-lag. Denne sesongen har han blitt brukt mest som midtstopper, en rolle 17-åringen (som fyller 18 om to uker) har fikset godt. Han er glad ventetiden er over og at det skal spilles kamp igjen.

- For min del har det vært artig å komme i gang igjen. Jeg merker at spillergleden er stor etter en drøy ukes pause, og treningsuka har båret preg av det, sier han.

Korsvoll har to seiere, to uavgjorte og ett tap på sine fem siste kamper. Laget har scoret 30 mål til nå i sesongen, de fleste av dem signert storscorerne Adrian Thun og Andreas Romøren, to spillere LFK må sørge for å demme opp for skal det bli et positivt resultat lørdag.

LFK har en stort sett skadefri spillertropp og torsdag ble også lagets nye svenske, Niklas Wenderyd, spilleklar. Et par spillere har forlatt LFK i løpet av sommeren, Fredrik Rudiløkken Larsen dro tilbake til Gjelleråsen allerede før ferien, mens Stian Nyhus har takket ja til studieplass i Trondheim og flytter dit. Joakim Vatne har begynner på studier i Bergen og har signert for Sotra. I tillegg er langtidsskadede Henrik Prestegård fristilt fra sin kontrakt etter at han takket ja til praksisplass i Oslo.

Kampen på lørdag starter klokka 16.00, det er åpen kiosk og forhåpentligvis blir det god fotball og seier til hjemmelaget.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer