Publisert: 04. august 2017 - Justus Moe

LFK avsluttet vårsesongen sterkt med to strake seiere. Lørdag kommer Korsvoll på besøk til Stampesletta og muligheten for å revansjere bortetapet i startet av sesongen er tilstede.

Andberg mot Flisa 2017.JPG

Fridjof Andberg og resten av LFK gleder seg til å sette igang igjen med sesongen.

- Laget har lagt ned en god innsats i den lille ferien vi har hatt, og vi er lystne på å vise det. Vi møter definitivt et topplag i Korsvoll og det gir ekstra motivasjon i det å slå underifra, spesielt på hjemmebane, sier Andberg.

Korsvoll blir sett på som overraskelseslaget i avdelingen og befinner seg på tredjeplass på tabellen. 

- Jeg forventer at det blir en tøff kamp med mye løping og dueller. Selv om Korsvoll er et godt lag mener jeg at vi har gode muligheter til å ta med oss et godt resultat i fra kampen, sier unggutten med 44 kamper og fem mål for LFKs A-lag. Denne sesongen har han blitt brukt mest som midtstopper, en rolle 17-åringen (som fyller 18 om to uker) har fikset godt. Han er glad ventetiden er over og at det skal spilles kamp igjen.

- For min del har det vært artig å komme i gang igjen. Jeg merker at spillergleden er stor etter en drøy ukes pause, og treningsuka har båret preg av det, sier han.

Korsvoll har to seiere, to uavgjorte og ett tap på sine fem siste kamper. Laget har scoret 30 mål til nå i sesongen, de fleste av dem signert storscorerne Adrian Thun og Andreas Romøren, to spillere LFK må sørge for å demme opp for skal det bli et positivt resultat lørdag.

LFK har en stort sett skadefri spillertropp og torsdag ble også lagets nye svenske, Niklas Wenderyd, spilleklar. Et par spillere har forlatt LFK i løpet av sommeren, Fredrik Rudiløkken Larsen dro tilbake til Gjelleråsen allerede før ferien, mens Stian Nyhus har takket ja til studieplass i Trondheim og flytter dit. Joakim Vatne har begynner på studier i Bergen og har signert for Sotra. I tillegg er langtidsskadede Henrik Prestegård fristilt fra sin kontrakt etter at han takket ja til praksisplass i Oslo.

Kampen på lørdag starter klokka 16.00, det er åpen kiosk og forhåpentligvis blir det god fotball og seier til hjemmelaget.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Flisa - Lillehammer

lørdag 21.10.2017, kl 14:00
Sted: Flisa stadion

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

To be or not to be...

Om Lillehammer FK skal være (eller ikke være) et 3.divisjonslag (i Norsk Tippingligaen) 2018 sesongen, DET er spørsmålet som blir avgjort på Stampesletta i dag kl.15.00. Kampen mot Gjøvik-Lyn er «en sekspoenger». Med seier mot byrival Gjøvik vinner LFK 3 poeng, samtidig som de hindrer en av sine argeste konkurrenter i nedrykksstriden fra å ta poeng.

Tid for evaluering

Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og bidrar til stabil og forutsigbar klubbdrift. Så; hva er ståa i LFK? Som helt ny i klubben vet ikke jeg svaret på det innledende spørsmålet. Men trolig har dere svar. Og de vil jeg ha tak i!

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer