Publisert: 04. august 2017 - Justus Moe

LFK avsluttet vårsesongen sterkt med to strake seiere. Lørdag kommer Korsvoll på besøk til Stampesletta og muligheten for å revansjere bortetapet i startet av sesongen er tilstede.

Andberg mot Flisa 2017.JPG

Fridjof Andberg og resten av LFK gleder seg til å sette igang igjen med sesongen.

- Laget har lagt ned en god innsats i den lille ferien vi har hatt, og vi er lystne på å vise det. Vi møter definitivt et topplag i Korsvoll og det gir ekstra motivasjon i det å slå underifra, spesielt på hjemmebane, sier Andberg.

Korsvoll blir sett på som overraskelseslaget i avdelingen og befinner seg på tredjeplass på tabellen. 

- Jeg forventer at det blir en tøff kamp med mye løping og dueller. Selv om Korsvoll er et godt lag mener jeg at vi har gode muligheter til å ta med oss et godt resultat i fra kampen, sier unggutten med 44 kamper og fem mål for LFKs A-lag. Denne sesongen har han blitt brukt mest som midtstopper, en rolle 17-åringen (som fyller 18 om to uker) har fikset godt. Han er glad ventetiden er over og at det skal spilles kamp igjen.

- For min del har det vært artig å komme i gang igjen. Jeg merker at spillergleden er stor etter en drøy ukes pause, og treningsuka har båret preg av det, sier han.

Korsvoll har to seiere, to uavgjorte og ett tap på sine fem siste kamper. Laget har scoret 30 mål til nå i sesongen, de fleste av dem signert storscorerne Adrian Thun og Andreas Romøren, to spillere LFK må sørge for å demme opp for skal det bli et positivt resultat lørdag.

LFK har en stort sett skadefri spillertropp og torsdag ble også lagets nye svenske, Niklas Wenderyd, spilleklar. Et par spillere har forlatt LFK i løpet av sommeren, Fredrik Rudiløkken Larsen dro tilbake til Gjelleråsen allerede før ferien, mens Stian Nyhus har takket ja til studieplass i Trondheim og flytter dit. Joakim Vatne har begynner på studier i Bergen og har signert for Sotra. I tillegg er langtidsskadede Henrik Prestegård fristilt fra sin kontrakt etter at han takket ja til praksisplass i Oslo.

Kampen på lørdag starter klokka 16.00, det er åpen kiosk og forhåpentligvis blir det god fotball og seier til hjemmelaget.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer