Publisert: 16. juli 2017 - Justus Moe

5-2 ble det til slutt til LFK i bortemøtet med Frigg. I en fartsfylt kamp som inneholdt både straffespark, rødt kort, skader og hat-trick.

Prince og Ivan.jpg

MÅLSCORERE: Prince scoret hat-trick og Ivan scoret sine to første må for LFK. (Foto: Ole Anders Tøftum)

 

LFK gikk ut i  en 5-3-2 formasjon med Varpestuen i mål, Stø, Andberg, Razumovic, Valset og Nyhus i forsvar, Chutko Bakke, Torgersen og Logo på midtbane og Prince og Bye Foss på topp.

I starten av kampen var det Frigg som hadde ballen mest, uten å skape særlige sjanser. Derimot var LFK mer effektive da de etter 17 minutter gikk LFK i ledelsen etter at Prince nikket inn et innlegg fra Lars Lundgren Torgersen. Ledelsen skulle dessverre ikke vare i lenger en ti minutter. Helge Helguson Neumann, som også scoret i hjemmemøtet på Stampesletta, leverer et knallskudd, utagbart for keeper Varpestuen, og lagene var like langt. 1-1 ble også resultatet til pause.

Trener Ørjan Christiansen gjør noen små endringer i pausen. Inn kommer Espen Ringlund og Even Balto, ut går Peder Bye Foss og Sverre Valset. 

Den andre omgangen er bare fire minutter gammel når LFK igjen går i ledelsen. Denne gangen gjør Prince alt selv. Han tar med seg ballen fra midtbanen i høy fart, forserer inn i Friggs sekstenmeter, ser etter pasningsmuligeter foran mål, men klinker i stedet til selv. 2-1 til LFK. Fire minutter etterpå står det 3-1 til LFK, denne gangen er det Ivan Razumovic som er sist på ballen og scorer sitt første mål for klubben etter at Stian Nyhus har slått en corner inn foran mål. Elleve minutter etterpå setter like godt Razumovic sitt andre mål for dagen når han klinker nok en corner inn på volley og det står 1-4 på måltavla.

Spennende siste ti minutter

Så er det relativt rolig en periode, men de ti siste minuttene er av det fartsfylte slaget.

Etter 81 minutter må Belmin Logo ut og Fredrik Bentdal kommer inn. LFK justerer litt på formasjonen, men ikke lenge etterpå reduserer Frigg til 2-4, nok en gang ved Helge Helguson Neumann. Tomas Varpestuen pådrar seg en skade og må byttes ut, inn kommer reservekeeper Andreas Stenseth som får sine første a-lagsminutter for året. Så får LFK straffespark. Prince går selvsikkert frem og setter inn sitt tredje for dagen, 15 totalt for sesongen, og tar tilbake toppscorertronen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2. Helt på tampen av kampen går hjemmelagets Shariff Cham inn i en brutal takling bakfra på Stian Nyhus og får direkte rødt kort av dommer Satha Sejoohn Sritharan fra Oppsal.

Etter kampen var to-målscorer Ivan Razumovic i lykkerus etter tre poeng og sine første mål for klubben.

- Det føles helt fantastisk, smiler han.

- Det er spesielt fordi det er to mål i en kamp og at vi endelig tar tre poeng borte, så to mål til meg og tre poeng borte gjør at dette er en fantastisk dag, sier han.

Trener Ørjan Christiansen er også godt fornøyd med kampen.

- Det var en litt middels førsteomgang der vi blir litt bakpå, selv om vi har bra kontroll. Vi får justert en del ting inn mot den andre omgangen og får enda mer kontringsstyrke, som det var plan om at vi skulle utnytte, sier treneren.

- I dag vinner vi først og fremst fordi vi spiller smart nok i de periodene vi sliter litt og gjør best det fotball handler om. Vi rydder opp i egen boks og scorer på sjansene våre. Det er flott gjennomført av samtlige, inkludert de som kom inn etterhvert, avslutter en fornøyd trener.

Se klipp fra kampen på LFKs Twitter-konto

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Keeperutvikler til Lillehammer Fotballklubb

"LFK skal være en utviklingsklubb. Som ledd i dette skal vi bli en bedre keeperklubb, med økt fokus og kompetanse inn mot keeperne våre". Les mer om vår nye keeperutvikler.

Lillehammer FK og Faaberg Fotball går sammen for lokalfotballen!

Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb vedtok i sine styremøter 7. og 8. januar å gå inn for en samarbeidsmodell. I 2019 innebærer samarbeidet to felles juniorlag i G19-klassen. Fra 2020 er intensjonen samarbeid på flere fronter som følge av årets samarbeid.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer