Publisert: 16. juli 2017 - Justus Moe

LFKs a-lag forbereder seg til siste kamp før sommerferien, mens klubbens juniorlag gjør siste finpuss før de reiser til Gothia-cup.

martin chutko simen smestad.JPG

INTERN-KAMP: Martin Chutko Bakke prøver å sette inn en takling på juniorlagets Simen Smestad. (Foto: Justus Moe)

- Det er viktig at vi tar dette alvorlig og går inn i dette som om det er en vanlig kamp, formante lagkaptein Lars Lundgren Torgersen til sine lagkamerater før avspark i internkampen. 

Internkampen ga a-lagstrener Ørjan Christiansen mulighet til å finpusse lag og formasjon før søndagens bortekamp mot Frigg. Frigg som slo LFK i årets første seriekamp, 3-1, hjemme på Stampesletta. Nå går turen til Oslo og Tørteberg Kunsgress. LFK hadde en god kamp sist da de slo Flisa hele 5-0 hjemme og debutant Espen Ringlund ble banens beste spiller. Frigg på sin side slo Gjøvik-Lyn 3-0 hjemme.

Frigg er det lavest plasserte laget i avdelingens "tet-gruppe". De ligger på femteplass med 22 poeng etter at de har tatt syv seiere, spilt en uavgjort og tapt fem kamper i årets serie. LFK kjempet seg opp til en åttendeplass med sine 15 poeng og ligger nå midt i en gruppe med lag som har fra 13 til 16 poeng, noe som nok en gang understreker hvor jevn denne avdelingen er. 

Fra sesongens åpningskamp husker vi godt hvor jevn kampen egentlig var, på tross av 3-1 til gjestene. LFK kom best i gang, men slapp inn to mål, omdiskuterte sådan, grunnet både egen udyktighet og muligens noen dommeravgjørelser som ikke gikk helt som de burde. LFK var ikke giftige nok når sjansene bød seg, noen som har vært en tendens denne sesongen, på tross av at Prince har scoret 12 mål og var lenge avdelingens toppscorer. Det endret seg da Stabæk 2-spiller Sebastian Pedersen scoret åtte mål på tre dager, mot Redalen (6-0 til Stabæk 2) og mot Flisa (9-0 til Stabæk 2) og inntok toppscorer-tronen med sine 14 mål.

LFK får tilbake viktige spillere som Lars Lundgren Torgersen, Martin Chutko Bakke og Belmin Logo til Frigg-kampen. William Ankarhake, Vetle Skjærvik og Henning Torgnesskar må stå over grunnet skade og Sindre Tråseth pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen mot Flisa og må sone karantene denne runden.

Mens a-laget reiser til Oslo tar junior-laget turen til Sverige og Gothia Cup der de mandag spiller sin første kamp, det blir sør-afrikansk motstand når Pretorias universitetslag står på motsatt banehalvdel. Forøvrig gamlelaget til tidligere Viking- og Kongsvinger-spiller Mame Niang.

Tirsdag møter de Skövde, før gruppespillet avsluttes ondag mot tyske FC Este.

Og intern-kampen på Stampesletta? Den endte 2-0 til a-laget etter scoringer av Sverre Valset og Peder Bye Foss. Det kunne stått 3-0, da Lars Lundgren Torgersen tidlig hadde en ball i nettet, men a-lagskapteinen var ærlig og innrømte at han var offside-plassert.

Kampen mot Frigg starter klokka 18.00 på søndag.

 

Christiansen instruerer.JPG

INSTRUKSJONER: Hovedtrener Ørjan Christiansen gir sine instruksjoner foran internkampen mot juniorlaget. (Foto: Justus Moe)

 

 

 

 

 

 

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Trysil - Lillehammer

fredag 24.08.2018, kl 19:00
Sted: Trysil ipl

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

FotballXtra sparkes i gang 3. september!

Mandag 3. september sparkes FotballXtra i gang på Stampesletta for barn i 6. og 7. trinn. Etter dette går det slag i slag med første ordinære økt for TeknikkXtra onsdag 5. september og FotballXtra 4.-5. klasse torsdag 6. september. Videre i denne saken kan du lese om påmelding og om demonstrasjonsøkter. Bilde: Instruktører og barn på siste økt på FotballXtra 4-5 klasse før påskeferien 2018. De klubbnøytrale treningsdressene instruktørene benytter har tidligere vært forbeholdt FotballXtra 6-7 klasse, men blir nå tilgjengelig for alle deltakere! (Foto: Hanne-Kjersti S Iversen)

Tap etter sjansesløseri og overtidsscoring

Kampfakta:Lillehammer FK – Hamarkameratene 2 1-2 (1-0)21` 1-0 Martin Chutko Bakke (Henning Torgnesskar)54` 1-1 Ole Erik Midtskogen90` 1-2 Ole Erik Midtskogen Gule kort på LFK: Markus Botten og Mads Peder SveenTilskodartal: 112. Dagens beste LFK-spelar: Martin Chutko Bakke Kampreferat ved Vegard Vikøren Det var eit revansjesugent og heiltent Lillehammer-lag som entra Stampesletta i kveldssola denne måndagskvelden. LFK går rett i strupa på Hamkam og er gode i det høge presset. Hamkam får svært liten tid med ballen og blir stressa til å gjere feil. LFK vinner ballen og etablerer eit klart initiativ i starten av kampen.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer