Publisert: 01. juli 2017 - Justus Moe

Det vil seg ikke for LFK på bortebane. Selv etter å ha ledet kampen to ganger ender det med tap 3-2 i lokaloppgjøret mot Gjøvik/Lyn, et tap som sender LFK under nedrykksstreken. Flere spillere må også sone karantene i neste kamp.

mot gjøvik 2017.JPG

 140 tilskuere, mange av de fra Lillehammer hadde tatt plass på trebenkene i sommervarmen på Gjøvik Stadion. Kampen åpnet brukbart for LFK sin del og etter 14 minutter ta de også ledelsen etter at Prince jager og vinner en duell med keeper på halvdistanse og får ballen på helt åpent mål. Norsk Tipping-ligaens toppscorer gjør ingen feil og sender gjestene opp i 1-0.

LFK fortsetter å kontrollere kampen og har initativet frem til dommeren blåser av for drikkepause etter halvspilt omgang. Det kan virke som om det var Gjøvik-spillerne som trengte drikkepausen mest for nesten med en gang får de en mulighet etter at Sverre Valset feilberegner spretten på en høy ball. Det blir flere dueller inne i LFKs sekstenmeter før ballen havner hos Martin Grime som setter den ned til høyre i målet. 1-1. Det ble også resultatet til pause.

Som i første omgang var det LFK som tok grep om kampen da lagene var på banen igjen. Etter 53 minutter blir Mats Jevne Jota taklet 28 meter fra vertenes mål. Dommeren blåser korrekt frispark og Belmin Logo stiller seg opp ved ballen. Han slår et vakkert og presist frispark som glir over muren og ned i det venstre hjørnet. 2-1 til LFK.

Halveis ut i omgangen blåser dommeren nok en gang for drikkepause, og nok en gang ser det ut til at det er vertene som har hatt best nytte av den. Gjøvik/Lyn tar mer og mer over og LFK blir mer og mer ustrukturerte i spillet og vinner knapt noen dueller.

Utligningen kommer etter 63 minutter da Simen Giæver stanger ballen i mål etter et fint slått frispark. På det tidspunktet hadde LFK gått fra en 3-5-2 formasjon over i en 4-3-3. Etter Gjøvik/Lyns utligning legger LFK om til 5-3-2.

LFK blir fremdeles presset bakover, men har også sine muligheter. Prince har en ball som såvidt går over målet blant annet.

Så i det 89 spilleminutt sørger Gjøvik7Lyn-debutant Jørgen Lilleby Tandsether for at dagen blir helsvart for LFK da Gjøvik/Lyn litt for enkelt kommer rundt på LFKs venstre side og han smeller innlegget i mål. 3-2 og en solid debut av unggutten.

LFK ligger nå på tolvte plass, altså under nedrykksstreken. Det som er like ille er at hele tre spillere må stå over neste kamp, hjemme mot Flisa, grunnet karantene for gule kort som ble pådratt seg i kampen mot Gjøvik/Lyn. Martin Chutko Bakke og Belmin Logo har totalt tre gule hver og Lars Lundgren Torgersen pådro seg sitt femte for sesongen.

LFKs lag:

Bilde 01.07.2017, 18.37.51.jpg

BYTTER: 

59 min: Øivind Stø for Sverre Valset

59 min: William Ankarhake for Belmin Logo

68 min: Joakim Vatne for Peder Bye Foss

71 min: Henning Torgnesskar for Martin Chutko Bakke

GULE KORT:

29 min: Fridtjof Andberg

56 min: Belmin Logo

63 min: Martin Chutko Bakke

73 min: Lars Lundgren Torgersen

prince mål mot gjøvik.JPG

TOPPSCORER: Prince scoret sitt tiende mål for sesongen, denne gangen mot gamle lagkamerater på Gjøvik og er dermed fremdeles toppscorer i avdeling to i Norsk Tipping-ligaen. (Foto: Justus Moe)

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer