Publisert: 25. juni 2017 - Justus Moe

LFK startet hver omgang best med scoring etter både 5 minutter og 48 minutter, men Lyn slo knallhardt tilbake og det endte tilslutt 4-2 til laget fra Oslo.

Prince mot Lyn2017.JPG

TOPPSCORER: Prince scoret på straffe etter fem minutter og på volley etter 48 minutter og er nå toppscorer i Norsk Tipping-ligaen avd 2 med ni mål. (Foto: Justus Moe)

Fem minutter var spilt da Belmin Logo ramlet inne i gjestenes sekstenmeter og dommer Pål Berg fra Furnes pekte på straffemerket. Prince setter trygt inn 1-0 til hjemmelaget. Dessverre skjedde det som skjedde i sist hjemmekamp mot Valdres, når dommeren har blåst et billig straffespark en veg så kommer det ett den andre vegen og etter 34 minutter er det en Lyn-spiller som går over ende i LFKs sekstenmeter etter en 50/50-duell og Lyns Rune Reidar Isaksen fikser utligningen. 

Lyn fortsetter å presse på og tre minutter etterpå er det Mads Peder Sveen som stanger inn ledelse til gjestene. Det blir også resultatet til pause.

Den første omgangen var relativt jevnspilt og LFK hadde et par gode muligheter, men ble litt for ofte overspilt på sin høyreside.

Trener Christiansen justerer litt i pausen og William Ankarhake kommer inn for Belmin Logo.

Den andre omgangen er bare tre minutter gammel da Prince er på ferde igjen og setter sitt niende mål for sesongen og utligner til 2-2 etter en pasning fra Lars Lundgren Torgersen.

Kampen fortsetter å bølge frem og tilbake med flere gode muligheter til begge lag, men etter 69 minutter kommer Mads Peder Sveen seg fri og scorer sitt andre for dagen og sender Lyn i ledelsen 3-2.

4-2 scoringen kommer på en meget spesielt situasjon. Lyn får et meget billig frispark rett utenfor LFKs sekstenmeter. Dommer Pål Berg peker på fløyten sin, noe som de fleste som har sett en fotballkamp eller to før, vet at betyr "Vent på signal før du kan skyte". Lyns Rune Reidar Isaksen skyter mens Tomas Varpestuen fremdeles dirigerer muren og ballen går i mål, uten at dommeren har blåst i fløyten. Det ble naturligvis store protester fra LFK-benken og dommeren sier til trener Christiansen at han spurte Lyn-spilleren om han ville vente på signal eller ikke. Det er helt greit det, men da kan man ikke peke på fløyten sin så alle andre tror at man skal vente på signal.

Dessverre var det et tungt dommerfokus gjennom hele kampen, to billige straffespark, åtte gule kort, overseelser som ble gult kort i en situasjon, men ikke i en annen. En Lyn-spiller som redder ballen med hendene inne i egen sekstenmeter og som nevnt frispark-situasjonen.

LFK kjempet de siste ti minuttene og Prince hadde en kjempemulighet, men dessverre endte det 4-2 til Lyn.

LFKs lag:

Bilde 25.06.2017, 20.50.02.jpg

BYTTER:

45 min: William Ankarhake for Belmin Logo

76 min: Peder Bye Foss for Øivind Stø

82 min: Fredrik Bentdal for Martin Chutko Bakke

GULE KORT:

43 min: Martin Chutko Bakke

68 min: Lars Lundgren Torgersen

70 min: Prince Kabeya

70 min: Stian Nyhus

73 min: Sindre Tråseth

90 min: Tomas Varpestuen

Tabellen:

tabellen.jpg

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer