Publisert: 24. juni 2017 - Justus Moe

Lyn Toppfotball har vunnet to seriemesterskap og åtte norgersmesterskap. Etter konkursen i 2010 måtte laget starte på nytt igjen og jobbe seg opp fra 4. divisjon. Søndag kommer de på besøk til Stampesletta.

toppscorer Prince2.JPG

 TOPPSCORER: Prince Ntabwe Kabeya har scoret syv mål på ti kamper til nå denne sesongen. (Foto: Justus Moe)

 

Oslo-klubben befinner seg på tredjeplass på tabellen etter ni kamper spilt. Lagets eneste tap denne sesongen kom mot Stabæk 2 og i sist kamp, hjemme mot Gjøvik/Lyn ble det målfest da vertene til slutt vant 6-3 på Bislett.

De må klare seg uten sin toppscorer Fadel Karbon som soner karantene for rødt kort, samt Mats Ingebrigtsen som soner for tre gule kort. På sine egne hjemmesider melder de også om at flere spillere er ute med skader, men at reservene viste sist at de kan bite fra seg de også.

LFK kommer fra et surt 3-2 tap borte mot Ready sist, men hjemme har LFK stort sett vært meget solide. Lars Lundgren Torgersen skal være tilbake etter at han sto over grunnet karantene sist, mens Vetle Skjærvik er ute etter at han tråkket over på trening torsdag. Heldigvis er det ingen leddbånd som er skadet, så det er håp om at 16-åringen skal komme rask tilbake.

Til GD sier sportssjef Morten Kristiansen at han forventer en tøff kamp.

- Vi er veldig revansjesugne etter det sure 3-2-tapet borte mot Ready sist helg. Selv om vi vet det blir en tøff kamp, spiller vi betydelig bedre på hjemmebane. Det gir oss også litt ekstra inspirasjon å møte et lag med lange tradisjoner i toppen av norsk fotball. Forhåpentligvis vil det trekke litt ekstra tilskuere, sier sportssjefen til avisen.

Det er ingen tvil om at LFK trenger Lillehammers støtte på tribunen søndag. Lyns stolte supporterklubb, Bastionen, har satt opp buss fra Oslo så det er ventet at en del bortesupportene tar turen, så da får man håpe at Lillehammers fotballinteresserte møter opp på Stampesletta søndag klokka 18.00 og bidrar til en god ramme rundt LFKs kamp mot en gammel fotballstorhet.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer