Publisert: 24. juni 2017 - Justus Moe

Lyn Toppfotball har vunnet to seriemesterskap og åtte norgersmesterskap. Etter konkursen i 2010 måtte laget starte på nytt igjen og jobbe seg opp fra 4. divisjon. Søndag kommer de på besøk til Stampesletta.

toppscorer Prince2.JPG

 TOPPSCORER: Prince Ntabwe Kabeya har scoret syv mål på ti kamper til nå denne sesongen. (Foto: Justus Moe)

 

Oslo-klubben befinner seg på tredjeplass på tabellen etter ni kamper spilt. Lagets eneste tap denne sesongen kom mot Stabæk 2 og i sist kamp, hjemme mot Gjøvik/Lyn ble det målfest da vertene til slutt vant 6-3 på Bislett.

De må klare seg uten sin toppscorer Fadel Karbon som soner karantene for rødt kort, samt Mats Ingebrigtsen som soner for tre gule kort. På sine egne hjemmesider melder de også om at flere spillere er ute med skader, men at reservene viste sist at de kan bite fra seg de også.

LFK kommer fra et surt 3-2 tap borte mot Ready sist, men hjemme har LFK stort sett vært meget solide. Lars Lundgren Torgersen skal være tilbake etter at han sto over grunnet karantene sist, mens Vetle Skjærvik er ute etter at han tråkket over på trening torsdag. Heldigvis er det ingen leddbånd som er skadet, så det er håp om at 16-åringen skal komme rask tilbake.

Til GD sier sportssjef Morten Kristiansen at han forventer en tøff kamp.

- Vi er veldig revansjesugne etter det sure 3-2-tapet borte mot Ready sist helg. Selv om vi vet det blir en tøff kamp, spiller vi betydelig bedre på hjemmebane. Det gir oss også litt ekstra inspirasjon å møte et lag med lange tradisjoner i toppen av norsk fotball. Forhåpentligvis vil det trekke litt ekstra tilskuere, sier sportssjefen til avisen.

Det er ingen tvil om at LFK trenger Lillehammers støtte på tribunen søndag. Lyns stolte supporterklubb, Bastionen, har satt opp buss fra Oslo så det er ventet at en del bortesupportene tar turen, så da får man håpe at Lillehammers fotballinteresserte møter opp på Stampesletta søndag klokka 18.00 og bidrar til en god ramme rundt LFKs kamp mot en gammel fotballstorhet.

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer