Publisert: 17. juni 2017 - Justus Moe

Det vil seg ikke for LFK på bortebane og i lørdagens kamp mot Ready ble det til slutt 3-2 seier til vertene i Oslo.

martin mot stabæk 2017.JPG

Nok en gang startet en kamp med at at LFK slipper inn et tidlig mål da hjemmelagets Henrik Hitschke Fennefoss setter ballen bak Tomas Varpestuen før det hadde gått to minutter. Joakim Vatne utligner for LFK etter en drøy halvtimes spill, men seks minutter før pause er hjemmelaget på ferde igjen og den tidligere Brumunddal-spilleren Zie David Yacouba Coulibaly sørger for at hjemmelaget kan gå til pause med ledelsen 2-1. 

Etter en rolig start på den andre omgangen er det LFK som får etablert spill og etter 62 minutter kommer utligningen og det er LFKs toppscorer Prince som setter den bak hjemmelagets keeper. Dessverre skulle det ta kun fire minutter før hjemmelaget får et frispark på LFKs halvdel. Ballen slåes inn og den tildigere Lyn-spilleren, Finn Badou Jor, 195 cm på strømpelesten og 95 kg nikker ballen i mål bak Tomas Varpestuen.

LFK forsøker å presse på, de legger om til 3-5-2 på slutten, men nok en gang så vil det seg ikke for LFK på bortebane og det ender 3-2 til hjemmelaget Ready.

 

LFKs lag:

Bilde 17.06.2017, 18.11.42.jpg

BYTTER:

28 min: Belmin Logo inn for Mats Jevne Jota

45 min: William Ankarhake inn for Vetle Skjærvik

77 min: Peder Bye Foss inn for Øivind Stø

80 min: Fredrik Bentdal inn for Sindre Tråseth

GULE KORT:

65 min: Sindre Tråseth

77 min: Martin Chutko Bakke

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer