Publisert: 17. juni 2017 - Justus Moe

Det vil seg ikke for LFK på bortebane og i lørdagens kamp mot Ready ble det til slutt 3-2 seier til vertene i Oslo.

martin mot stabæk 2017.JPG

Nok en gang startet en kamp med at at LFK slipper inn et tidlig mål da hjemmelagets Henrik Hitschke Fennefoss setter ballen bak Tomas Varpestuen før det hadde gått to minutter. Joakim Vatne utligner for LFK etter en drøy halvtimes spill, men seks minutter før pause er hjemmelaget på ferde igjen og den tidligere Brumunddal-spilleren Zie David Yacouba Coulibaly sørger for at hjemmelaget kan gå til pause med ledelsen 2-1. 

Etter en rolig start på den andre omgangen er det LFK som får etablert spill og etter 62 minutter kommer utligningen og det er LFKs toppscorer Prince som setter den bak hjemmelagets keeper. Dessverre skulle det ta kun fire minutter før hjemmelaget får et frispark på LFKs halvdel. Ballen slåes inn og den tildigere Lyn-spilleren, Finn Badou Jor, 195 cm på strømpelesten og 95 kg nikker ballen i mål bak Tomas Varpestuen.

LFK forsøker å presse på, de legger om til 3-5-2 på slutten, men nok en gang så vil det seg ikke for LFK på bortebane og det ender 3-2 til hjemmelaget Ready.

 

LFKs lag:

Bilde 17.06.2017, 18.11.42.jpg

BYTTER:

28 min: Belmin Logo inn for Mats Jevne Jota

45 min: William Ankarhake inn for Vetle Skjærvik

77 min: Peder Bye Foss inn for Øivind Stø

80 min: Fredrik Bentdal inn for Sindre Tråseth

GULE KORT:

65 min: Sindre Tråseth

77 min: Martin Chutko Bakke

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer