Publisert: 16. juni 2017 - Justus Moe

Stian Nyhus var blant de beste i forrige kamp, hjemme mot Valdres. Foran bortekampen mot Ready lørdag er han klar på at tre poeng skal bli med hjem igjen til Stampesletta.

ready - lfk pre 2-match.JPG

 Follebu-gutten kom tilbake til LFK i vinter etter en sesong hos Brumunddal og spill i PostNord-ligaen. Oppkjøringen til årets sesong ble ikke helt som planlagt da en ankelskade gjorde at han måtte ta det forsiktig, men nå ser det lyst ut for 23-åringen som føler han begynner å nærme seg 100 prosent igjen.

- Ja, det er vel egentlig først nå jeg føler at det virkelig sitter. Det har tatt litt tid. Jeg tror også medspillerne kjenner mer til meg nå og får utnyttet det jeg er god på i enda større grad, sier Nyhus som helt riktig fikk rosende omtale i GD etter kampen mot Valdres der han i tillegg til å skape flere sjanser, hadde assist på både LFKs første og andre mål.

Han forventer at, med noen få justeringer, det gode spillet fra Valdres-kampen vidreføres til lørdagens bortekamp mot Ready.

-  Jeg forventer at vi fortsetter der vi slapp fra Valdreskampen der vi hadde mye positivt spill. Spesielt offensivt. I tillegg må vi stramme opp et par hakk defensivt , der vi normalt har vært solide i år. Forventer også at vi starter kampen på en annen måte enn vi har gjort i de siste kampene. Vi må være på fra start og vi skal tørre å spille vårt eget spill og ta tak, sier han.

LFK har fremdeles tilgode å ta med seg tre poeng på bortebane i år, det er blitt tre uavgjorte og ett tap. Årsaken til bortestatestikken er vanskelig å vite.

-  Det bør ikke være noen forskjell på å spille på hjemme- eller bortebane . Vi må uansett være offensive. Vi tar vår første borteseier i morgen, sier Nyhus.

Oslo-laget Ready befinner seg på tiende-plass på tabellen, med ti poeng. De spilte 0-0 borte mot Gjøvik/Lyn sist, før det tapte de to kamper på rad med 2-1, mot Lyn og Flisa. Sist seier kom 21. mai, borte mot Valdres. Totalt står de med tre seiere, en uavgjort og fem tap denne sesongen. LFK må klare seg uten sin kaptein, Lars Lundgren Torgersen, som pådro seg sitt tredje gule for sesongen mot Valdres og må sone karantene denne runden. Sindre Tråseth måtte stå over sist grunnet strekk, men er med i troppen nå.

LFK-troppen som reiser til Oslo lørdag er følgende:

1 Tomas Varpestuen
2 Even Balto
5 Ivan Razumovic
7 Stian Nyhus
8 Vetle Skjærvik
9 Joakim Alnæs Vatne
10 Prince Ntabwe Kabeya
11 William Ankarhake
12 Magnus Sagbakken
14 Mats Jevne Jota
17 Fredrik Bentdal
18 Belmin Logo
19 Sindre Tråseth
21 Peder Bye Foss
22 Sverre Lindsøe Valset
24 Martin Chutko Bakke
25 Øivind Wøien Stø
26 Fridtjof Myrvold Andberg

Kampestart kl.16.00!

Liveoppdatering på Twitter; @Lillehammerfk

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Løndal-trippel sikret cup-avansement

Stampesletta 21. mars 2018: Lillehammer – Follebu 4-0 (2-0). Mål: Løndal 26, 45, 80, Ringlund 77 Kampreferat v/Petter Myrvold Klubbens A-lag tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i cupen etter 4-0 over nabo og divisjonskollega Follebu, som mønstret gamle LFK-gutter som Jon Bråten og Andreas Hovemoen.

Samarbeid mellom LFK og Roterud

Sammen blir vi bedre! Roterud IL og Lillehammer FK har denne uka signert en formell samarbeidsavtale. Klubbene deler "flest mulig - lengst mulig" som grunnlag for driften, og gjennom flere konkrete tiltak skal spillerutviklingen nå bedres. På bildet: Spillerutvikler i LFK Stig Løkken og Tor Sortåsløkken fra Roterud IL poserer i glede etter at avtalen er signert

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer