Publisert: 11. juni 2017 - Justus Moe

Valdres åpnet med å score allerede før det var gått to minutter av kampen, men LFK snudde det og da dommeren blåste av sto det 4-2 til hjemmelaget på Stampesletta.

Prince mot Valdres 2017.JPG

MÅLPOENG: Prince noterte seg for både scoring og en assist i søndagens kamp mot Valdres. (Foto: Justus Moe)

 

De over 200 tilskuerne som hadde tatt turen til Stampesletta søndag hadde knapt rukket å sette seg ned da Andreas Nyhagen fra Valdres kom litt for enkelt fri på LFKs venstreside og setter inn 1-0 til gjestene. 1.52 sto det på kampuret.

LFK kjempet seg inn i kampen og styrte det meste av spillet og etter 27 minutter får de lønn for strevet da kaptein Lars Lundgren Torgersen kommer seg fri på Valdres' bakre stolpe og hamrer inn utligningen. 1-1 ble også resultatet til pause.

LFK fortsatte å styre spillet i den andre omgangen og etter 60 minutter får Stian Nyhus spilt fri Joakim Vatne på høyresiden og den hurtige bergenseren skyter ballen knallhardt i mål via stolpen.

Ti minutter etterpå har LFK corner. Ballen slåes inn og litt knuffing i feltet fører til at dommer Pål Berg fra Furnes blåser og peker på straffemerket. Den setter Prince inn, sikkert til høyre for keeper.

Tre minutter etterpå er det Valdres som er på besøk i LFKs straffefelt, en Valdres-spiller faller og dommeren peker nok en gang på straffemerket. Thomas Brekken setter den hardt midt i mål og med rundt 20 minutter igjen av kampen er det fremdeles spennende.

Valdres presser på for å få utligningen og LFK pådrar seg mange frispark i farlige posisjoner som det heldigvis ikke blir noe av. Tomas Varpestuen er offensiv i keeper-rollen og er ute og plukker mange høye baller inne i feltet.

Så på overtid har Valdres sendt nesten hele laget framover. LFK får en kontring, Prince runder keeper og sender ballen foran mål til William Ankarhake som i åpent mål kan sette sitt andre mål på de to siste kampene.

Eneste skår i gleden er at Lars Lundgren Torgersen både fikk sitt tredje gule kort for sesongen og derfor må stå over neste kamp mot Ready, samt at han måtte gå av banen ti minutter før slutt grunnet en strekk.

LFKs lag:

Bilde 11.06.2017, 20.04.02.jpg

BYTTER:

52 min: Fredrik Bentdal inn for Sverre Valset

65 min: William Ankarhake inn for Vetle Skjærvik

81 min: Henning Torgnesskar inn for Lars Lundgren Torgersen

83 min: Mats Jevne Jota inn for Joakim Vatne

87 min: Belmin Logo inn for Stian Nyhus

GULE KORT:

51 min: Lars Lundgren Torgersen

64 min: Ivan Razumovic

Valdres frispark 2017 foto Amund Hylland.jpg

FRISPARK: Valdres hadde mange frispark fra farlige posisjoner mot slutten av kampen, men LFK fikk ryddet unna. (Foto: Amund Hylland)

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Neste kamp

Ingen registrerte kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

For en bukett flinke trenere!

Lillehammer FK kan seks dager ut i kalde desember meddele at trenerkabalene rundt ungdomslagene i 2018 i all hovedsak har gått opp. Og; det er en grunn til at firerbanden på bildet smiler!  Kompetanse. Ordet brukes av mange for å beskrive noe som er bunnsolid, med faglig forankring. Det er ikke noe å si på den fotballfaglige bakgrunnen, evner og ferdigheter blant LFK-trenerne som blir å finne på feltet neste år, både rundt lag og de ulike Xtra-tilbud LFK tilbyr - uavhengig av klubbtilhørighet. Målrettet satsing på kompetansehevende tiltak gir kvalitet, tydelige rammer og forutsigbarhet. Tilfeldigheter skal bort - klubben er sjef! På bildet ser dere fra venstre Henrik Wangberg (UEFA B-lisens) og Kim Solberg (erfaring fra Vålerenga, Flora Tallin og aldersbestemte landslag) - to av trenerne som skal håndtere G19. Deretter deler av G16-teamet, representert av Vegard Vikøren (UEFA B-lisens) og Rune Osvold (omfattende idrettsfaglig erfaring og utdannelse).  Men det stopper ikke med disse fire når vi ser på navnelista over trenere med enten spillererfaring på høyt nivå eller relevant kursrekke, utdannelse eller praksis. Børge Toft (UEFA B-lisens), Chris Nilsen (UEFA C-lisens), Eivind Sollie (UEFA B-lisens), Anders Holen (UEFA B-lisens) og Teodor Brekke (erfaring som spiller i 2. og 3. divisjon) er også tilknyttet ulike deler av ungdomstrinnet mellom G13 og G19.  Så legger vi til at klubbens har en A-trener i Ørjan Christiansen med UEFA Pro-lisens, en ass. trener i Rune Hagen med lang spillererfaring fra toppklubber i inn- og utland, en trener- og spillerutvikler i Stig Løkken (spillererfaring og UEFA B-lisens) og ytterligere en kompetent klubbressurs i Bjørn Karusbakken (UEFA A-lisens som keepertrener). Kompetanse sa du? Ikke rart de smiler, for det er alltid morsomt å ta del i oppturer!

Sjefen over alle sjefer

Marius Langlo (40) er mannen som i 2018 vil ha hovedansvaret for barnefotballen i Lillehammer FK. Det er klubben svært glad for! Å skape trygge og gode arenaer og møteplasser for sunn barneaktivitet er en av klubbens kjernevirksomheter. Således har det vært viktig for klubben å finne en bunnsolid person til rollen som sportslige leder for all den flotte og viktige aktiviteten som skjer ute i byens mange grender. - Jeg er opptatt av at klubben skal utvikle egne spillere. Således er god tilrettelegging i barnefotballen viktig, sier Langlo. Han har i noen uker allerede fungert i sitt virke som sportslig leder, og flere trenere/lagledere har således rukket å bli kjent med 40-åringen. Langlo jobber nå med å bygge opp en organisasjon rundt seg, godt forankret ute i grendene. 40-åringen har vært en del av klubben siden han var liten. Først som aktiv spiller opp til junior-nivå, deretter som trener i barnefotballen. Lidenskapen for fotball er medfødt. Knut Jevne er hans far – Tor Jevne hans bestefar. Sistnevnte en av få landslagsspillere med utspring fra LFK.

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer