Publisert: 11. juni 2017 - Justus Moe

Valdres åpnet med å score allerede før det var gått to minutter av kampen, men LFK snudde det og da dommeren blåste av sto det 4-2 til hjemmelaget på Stampesletta.

Prince mot Valdres 2017.JPG

MÅLPOENG: Prince noterte seg for både scoring og en assist i søndagens kamp mot Valdres. (Foto: Justus Moe)

 

De over 200 tilskuerne som hadde tatt turen til Stampesletta søndag hadde knapt rukket å sette seg ned da Andreas Nyhagen fra Valdres kom litt for enkelt fri på LFKs venstreside og setter inn 1-0 til gjestene. 1.52 sto det på kampuret.

LFK kjempet seg inn i kampen og styrte det meste av spillet og etter 27 minutter får de lønn for strevet da kaptein Lars Lundgren Torgersen kommer seg fri på Valdres' bakre stolpe og hamrer inn utligningen. 1-1 ble også resultatet til pause.

LFK fortsatte å styre spillet i den andre omgangen og etter 60 minutter får Stian Nyhus spilt fri Joakim Vatne på høyresiden og den hurtige bergenseren skyter ballen knallhardt i mål via stolpen.

Ti minutter etterpå har LFK corner. Ballen slåes inn og litt knuffing i feltet fører til at dommer Pål Berg fra Furnes blåser og peker på straffemerket. Den setter Prince inn, sikkert til høyre for keeper.

Tre minutter etterpå er det Valdres som er på besøk i LFKs straffefelt, en Valdres-spiller faller og dommeren peker nok en gang på straffemerket. Thomas Brekken setter den hardt midt i mål og med rundt 20 minutter igjen av kampen er det fremdeles spennende.

Valdres presser på for å få utligningen og LFK pådrar seg mange frispark i farlige posisjoner som det heldigvis ikke blir noe av. Tomas Varpestuen er offensiv i keeper-rollen og er ute og plukker mange høye baller inne i feltet.

Så på overtid har Valdres sendt nesten hele laget framover. LFK får en kontring, Prince runder keeper og sender ballen foran mål til William Ankarhake som i åpent mål kan sette sitt andre mål på de to siste kampene.

Eneste skår i gleden er at Lars Lundgren Torgersen både fikk sitt tredje gule kort for sesongen og derfor må stå over neste kamp mot Ready, samt at han måtte gå av banen ti minutter før slutt grunnet en strekk.

LFKs lag:

Bilde 11.06.2017, 20.04.02.jpg

BYTTER:

52 min: Fredrik Bentdal inn for Sverre Valset

65 min: William Ankarhake inn for Vetle Skjærvik

81 min: Henning Torgnesskar inn for Lars Lundgren Torgersen

83 min: Mats Jevne Jota inn for Joakim Vatne

87 min: Belmin Logo inn for Stian Nyhus

GULE KORT:

51 min: Lars Lundgren Torgersen

64 min: Ivan Razumovic

Valdres frispark 2017 foto Amund Hylland.jpg

FRISPARK: Valdres hadde mange frispark fra farlige posisjoner mot slutten av kampen, men LFK fikk ryddet unna. (Foto: Amund Hylland)

 

Generalsponsorer

Del på din Facebook-side

Spillerpresentasjon

Styremedlemmer

Per Andreas Mæhlum

Per Andreas Mæhlum

Per, som er en samfunnsengasjert Lillehammer patriot, er utdannet økonom og har bred erfaring innenfor ulike ledende stillinger i næringslivet. Han driver i dag et eget rådgivningsfirma. Per er opptatt av og engasjert i lokal næringsutvikling med særlig vekt på kultur, idrett, arrangementer og turisme som spydspisser.

(Foto: Hanne-Kjersti Iversen)

Leder

Styret

Neste kamp

Lillehammer - Furnes

fredag 03.08.2018, kl 19:00
Sted: Stampesletta

Se alle kamper

Tabell

Eksterne butikker

havdelikatesser logo lowres

Link til spillerpresentasjoner

Roar Amundsen er klar for LFK.

Av Sportsjef/Hovedtrener A Ørjan Christiansen Roar er 28 år, og kommer til oss fra Valdres der han har vært fast inventar de siste to sesongene. Han har primært spilt sentral midtbane, har gode basis ferdigheter og ikke minst stor løpskraft.

Fullførte vårsesongen med stil

Med en godt gjennomført første omgang avsluttet LFK vårsesongen med en ny solid seier, og er a-poeng med Kongsvinger 2 på toppen av 4. divisjonstabellen før høstsesongen. På bildet: Fridtjof Andberg som spilte sin 70.ende og foreløpig siste kamp for A-laget fredag 29.06. Takk for solid innsats i LFK-trøya Fridtjof, og lykke til med studier i USA til høsten! (Foto: Hanne-Kjersti S.Iversen)

Hovedsponsorer

Gullsponsorer

Sølvsponsorer